ΕΝΤΕΧΝΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ»  (Δημοσιεύτηκαν την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Επετείου της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821!) 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

 

ΠΡΟΣ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ"…  ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ;

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ;;;...  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ «ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ http://www.pentapostagma.gr/2013/03/liakopoulos-kypros.html?showComment=1364128250885#comment-c2544712349667277626 ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ» ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΑΣ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ…

Επιφυλάσσομαι περαιτέρω να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ»… ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ»;  ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ «ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ»;;;  ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" (ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ" ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ.

Ελάχιστοι ανώνυμοι αιρετικοί και ανθέλληνες χρησιμοποιούν την "διαδικτυακή ανωνυμία τους" σε δημόσια σχόλιά τους για να λασπολογούν και να συκοφαντούν χωρίς να υποστούν καμιά νόμιμη επίπτωση και ορισμένοι διαχειριστές (δημοσιογραφικών) ιστοσελίδων ενώ γίνονται συνένοχοι όταν δημοσιεύουν τις συκοφαντίες και ύβρεις ανωνύμων παριστάνουν τους ανεύθυνους για να μην χάσουν αναγνώστες.
Όταν με ορθόδοξο "Αγιοπατερικό Λόγο" και επιχειρήματα λοιπόν κρίνεις τους ελαχίστους "ανώνυμους διαδικτυακούς αιρετικούς σχολιαστές" παριστάνουν με απύθμενη υποκρισία ότι τους έθιξες και τους πρόσβαλες ενώ κανείς δεν τους αναγνωρίζει από τον κοινωνικό τους περίγυρο λόγο της ανωνυμίας τους και δεν είναι δυνατόν να υποστούν καμιά δημόσια προσβολή οι "ανώνυμοι"!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...  ΥΒΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ...

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΑΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 32 Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΙ: 16 "Πάντοτε χαίρετε, 17 ἀδιαλείπτως προσεύχεσθε, 18 ἐν παντὶ εὐχαριστεῖτε· τοῦτο γὰρ θέλημα Θεοῦ ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ εἰς ὑμᾶς".

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...  "ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ "ΤΑΠΕΙΝΟΛΟΓΟΙ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ "ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ" ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Η ΑΓΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΧΑΡΗ.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη για να υπομένω τις θρασύδειλες συκοφαντικές υβριστικές επιθέσεις ελαχίστων ανωνύμων αιρετικών οικουμενιστών που θεωρούν ότι όλες οι σελίδες στο διαδίκτυο προσκυνούν τον πατέρα τους Μαμωνά, κρίνοντας από τον εαυτό τους, ωστόσο με την Χάρη του Θεού δεν θα πουλήσω την αληθινή ορθόδοξη πίστη μου για να επιβιώσω και αν νομίζουν το αντίθετο και επιτεθούν επώνυμα σημαίνει ότι θέλουν περαιτέρω να διασυρθούν δημόσια και διαδικτυακά!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΦΑΙΔΡΗ "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ http://www.pentapostagma.gr/2013/03/liakopoulos-kypros.html?showComment=1364128250885#comment-c2544712349667277626  (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!) ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ"....  ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

 ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΙ: «10 μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης, ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. 11 μακάριοί ἐστε ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καὶ διώξωσιν καὶ εἴπωσιν πᾶν πονηρὸν καθ' ὑμῶν ψευδόμενοι ἕνεκεν ἐμοῦ».

 

ΙΔΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ «ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (σχεδόν όλα γιατί συνεχίζονται πλέον ανεξέλεγκτα) ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ» ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ… ΜΗΠΩΣ «ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ… (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΧ. α.........  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΥΒΡΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ)...

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ http://www.pentapostagma.gr/2013/03/liakopoulos-kypros.html?showComment=1364128250885#comment-c2544712349667277626 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ…

  1. Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 12:05 π.μ.


"Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με" να το πουμε ολη μας με τιν καρδια μας ,αφτο θα μας σοσει ,αφτο περιμεμει να ακουσει και θα τους συντριψει.


Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 1:45 π.μ.

Και η Ρωσία μία απ' τα ίδια είναι, κ. Λιακόπουλε, όπως κι οι υπόλοιποι «δυνατοί»: Θέλουν να ρουφήξουν το αίμα μας αντί πινακίου φακής.
Αλλά πάντα έτσι ήταν.
Το 1823 έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός το υπέροχο ποίημα «Ύμνος εις την Ελευθερία» (απ' το οποίο ο Εθνικός μας Ύμνος), περιγράφοντας γλαφυρά την τότε κατάσταση, και σήμερα παραμένει περισσότερο επίκαιρος παρά ποτέ:
«(....)Με τα ρούχα αιματωμένα Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά Να γυρεύης εις τα ξένα Άλλα χέρια δυνατά.
Μοναχή το δρόμο επήρες, Εξανάλθες μοναχή Δεν είν’ εύκολες οι θύρες, Εάν η χρεία τες κουρταλή.
Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, Αλλ’ ανάσασιν καμιά Άλλος σου έταξε βοήθεια Και σε γέλασε φρικτά.
Άλλοι, οϊμέ! στη συμφορά σου Οπού εχαίροντο πολύ, Σύρε νάβρης τα παιδιά σου, Σύρε ελέγαν οι σκληροί.
Φεύγει οπίσω το ποδάρι Και ολοκλήγορο πατεί Ή την πέτρα ή το χορτάρι Που τη δόξα σου ενθυμεί.
Ταπεινότατη σου γέρνει Η τρισάθλια κεφαλή, Σαν πτωχού που θυροδέρνει Κι’ είναι βάρος του η ζωή(....)»

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 2:21 π.μ.

Εχεις απολυτο δικαιο εδω Λιακό. Ξέρω πως σκέπτεσαι. Εχω πολλές τριλογίες σου. Σε ορισμένα θέματα νομίζω πως υπερβάλλεις κάπως, αλλά η παράθεση του σκεπτικού σου για το τι παίζεται τώρα με Ρώσσους Κυπρίους και δυτικοευρωπαίους είναι άψογη.
Ενα έχω να σου πώ, αδικείς τον εαυτό σου που δεν αποφασίζεις να γίνεις πολιτικός αναλυτής και συντάκτης. Σε οποιοσήποτε έντυπο μέσο,στην τηλεόραση, σε καποιο τηλεοπτικό κανάλι, ή στο ραδιόφωνο. Θράυση θα έκανε η εκπομπή σου σε πολιτικό καθαρά επίπεδο, και θα ρίχνανεστα πόδια σου γη και ύδωρ πολλοί καναλάρχες να σε έχουν στο πλευρό τους εάν το αποφάσιζες και το έπαιρνες ζεστά το θέμα. Είδες ο Γιωργάκης(Τράγκας)?Λίγο διαβασμένο -λίγο, αλλά με κοφτερό μυαλό-το παληκάρι, πετάει και μία φωνή δήθεν κραυγής απελπισίας και πατριωτισμού, και νά ο ΣΚΑΪ 70% τηλεθέαση κάθε Κυριακή στην εκπομπή του. Εχει και ένα πιασάρικο τίτλο "ελέυθερος σκοπευτής" και κάνει παταγο. Ολοι κρέμονται από τα χείλη του. Ποιού? αυτού με την οδοντογλυφίδα στο στόμα όταν μιλάει, λές και βγαίνει στο γυαλί ύστερα από μπεκρή μεζέδες. Εσύ με τις γνώσεις σου και τη σοβαρότητα, αλλλά κυρίως με την εγκυρότητα των ειδήσεων που λαμβάνεις από τους γέροντες, θα συνεκλόνιζες το πανελλήνιο με το βάρος των αποκαλύψεων που κανεις ούτως ή άλλως μέσα στα θαυμάσια βιβλία σου. Τι να πώ. Ο λαός έχει ανάγκη από φωνές σαν τη δική σου, όπως έχει ανάγκη ο περιπλανώμεμος στην έρημο το νερό. Καλό Πάσχα, δυνατά κι Ελληνικά.

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 8:19 π.μ.

μπουρδες αλα λιακοπουλος! για να δικαιολογησουν οτι τοσο καιρο που
ισχυριζονται οτι ""το ξανθο γενος θα μας σωσε騨 (αλλες μπουρδες κι αυτες)
και για να μην φανει ανοητος οτι δεν του βγηκε η προφητεια,βαφτιζει το ασπρο
μαυρο ,εδω ολα τα γερμανικα καναλια βουηζουν οτι οι ρωσοι δεν εδειξαν απολυτως κανενα ενδιαφερον (κ τα ρωσικα επισης οπως ψευδως ισχυριζεται)
εκεινος αλλα τραγουδια λεει

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!

ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

ελληνες μην σας αποκοιμιζουν με κατι κατινοπροφητειες!!

και μετα ειμαστε παντα πισω απο τα γεγονοτα!

με τετοιες λογικες ελαχιστοποιησαμε τον ελληνισμο!

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 1:48 μ.μ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8,19
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
1. Ο ΣΑΡΡΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΩΣΣΙΑ
Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ?
2. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΡΧΗΓΟΙ ΗΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ
ΠΟΥΤΙΝ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ,Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΧΡΟΝΟ.....
3.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ
ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ?
4. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΕΠΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ,ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ? ΟΧΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ
5. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.ΘΕΛΕΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ
ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΕΙ.
6.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΣΟΥ.ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ,ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΝΑΥΤΙΚΗ,ΤΗΝ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ
ΗΣΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
7. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΩΣΣΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ?
8. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ
ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ...
9.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΙΔΟΥΝ
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ
10.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ ....
ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ
ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ
11.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΡΡΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΑΝΕΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ
ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 2:30 μ.μ.

κατ αρχην φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

μιλαω ομως μολοταυτα για την ολη συλλογιστικη του θεματος!!

δεν σε προβληματιζει το οτι

ακομα κ στην αλωση το 1453 απο τον πορθητη μωαμεθ β
οτι εμεις αντισταθηκαμε με 300.000 καλογερους προσευχομενους(στα τειχη) στην παναγια (με την εικονα παραμασχαλα)
και παρολα αυτα παθαμε οτι παθαμε


αγαπητε αφυπνισου!!!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 4:11 μ.μ.

ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΡΕΦΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ "ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 300.000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ... ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΘΗΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Η "ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ" ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Β΄ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΑΓΚΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: "Ὁ δικός μου ὁ ξεσηκωμός δέ μοιάζει μήτε μέ τῶν Φράγκων, μήτε μέ κανενοῦ ἄλλου. Ἐμεῖς θ' ἀναστήσουμε μία πατρίδα πού κεφάλι θάχη τό Χριστό. Κι ὄχι ἀνθρώπους"
(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ"

ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

....

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 4:46 μ.μ.

Δεν είναι θέμα τι λέει ο Λιακόπουλος! Αλλά πόσο έχεις διαβάσει την παγκόσμια ιστορία , πόσο έξυπνος είσαι, και τέλος εάν έχεις το ταλέντο να κοσκινίζεις αυτά που σου σερβίρουνε..
Διότι με σκοτισμένο μυαλό από τον οχετό της ροής των ειδήσεων δύσκολα θα είσαι αντικειμενικός!
Σχεδόν όλοι μας περιμένουμε κάποιος άλλος να μας αναλύσει τα γεγονότα, εμείς δεν τα καταφέρνουμε... Γιατί;
Γιατί έχουμε χάψει το παραμύθι τους για τα καλά!

Το φάρμακο το γνωρίζουν οι περισσότεροι. Σταματάμε να βλέπουμε τηλεόραση και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πάρα πολλά!

>Ας διαβάσουμε λοιπόν ΟΣΟ περισσότερο (εάν μπορούμε) και τότε θα έρθει θεία φώτιση. Καλή δύναμη Ελληνες..

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 5:16 μ.μ.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 6:09 μ.μ.

Κύριε Μοσχοβίτη συμφωνώ σε όλα με σας εκτός από την "αποτείχισή" σας που ύπουλα μας πλασάρετε... Και δε νιώθω καθόλου οπαδός της πανθρησκείας και δεν έχω σκοπό να αποκοπώ από το σώμα της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού εξαιτίας κανενός Πατριάρχη... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του εν ώρα Κρίσεως και τότε δε θα θέλω να λογιστώ αποσχισθείς...

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 7:14 μ.μ.

κ μοσχοβιτη,εγω ο ανωνυμος που ευκολα τουρκοσπορος αποκαλεις,εχω διατελεσει αξιωματικος του ελληνικου στρατου,οπου ουδεποτε εχω φοβηθει να πεθανω γιαυτην την πατριδα,αλλα η μαλθακη συμπεριφορα των εν λογω ιδεολογιων που εσενα σε ικανοποιει του οτι δηλ η σχετικοτητα των παντων με τον ιησου χριστο κ ενα καρο απο αυτα που αναφερες κ εξυπονοεις ΒΑΖΟΥΝ
ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ
εθνικα θεματα απαιτουν σοβαρη αντιμετωπιση,στρατηγικο σχεδιο κ εθνικη ισχυ

επισης χρειαζεται στρατιωτικη αμεσοτητα κ
οχι μοιρολατρεια απο αγιους κ θεους που θα σωσουν καθε φορα την ελλαδα αλλα δεν το εκαναν ποτε!!
υποθαλπτεις θελημενα η κ αθελα σου την οποια μου προσπαθεια μεσα σε σοβαρο πλαισιο να πολεμησω κ να υπερασπιστω την πατριδα

και τοτε να δουμε ποιανου τα παιδια θα γεννησουν τουρκοσπορους
μαλλον πρωτα τα δικα σου
που με την εν λογω τοποθετηση θα βρεθουν εν τετελεσμενων γεγονοτων
τα δικα μου αν θα γινει ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 7:50 μ.μ.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΤΟΝ "ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΝΕΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ; ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

....

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 7:53 μ.μ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»

Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28). Από τις σελίδες 83 -84 του βιβλίου: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf . (Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

....

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 7:54 μ.μ.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ....

υποσκαπτεις κ οχι υποθαλπτεις την οποια μου προσπαθεια θελημενα η αθελα σου

(διορθωση στο παραπανω μυνημα μου)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 7:55 μ.μ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη (συμπληρωμένο) http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

(ΕΠΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ" ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΗ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 8:03 μ.μ.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΙΟ 18, ΣΤΙΧΟΣ 20 «οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν».

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ...

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18, ΣΤΙΧΟΙ: 7 "ὁ δὲ Θεὸς οὐ μὴ ποιήσῃ τὴν ἐκδίκησιν τῶν ἐκλεκτῶν αὐτοῦ τῶν βοώντων πρὸς αὐτὸν ἡμέρας καὶ νυκτός, καὶ μακροθυμῶν ἐπ' αὐτοῖς; 8 λέγω ὑμῖν ὅτι ποιήσει τὴν ἐκδίκησιν αὐτῶν ἐν τάχει. πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;"

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

"Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)" ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου.

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". ΑΡΚΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΕΤΡΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΣΤΙΧΟΣ 16: «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι»).

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: ΤΟ «ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 8:08 μ.μ.

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ( www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf ) ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο 15ος ιερός Κανόνας της Πρωτοδευτέρας (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ) Συνόδου, στην σελίδα 292, αλλα και ο 31ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, στην σελίδα 39-40, ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΧΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΙΚΗ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ. [Διά νά γίνη δέ σαφές αὐτό θά χρησιμοποιήσωμε πάλι τήν διδασκαλία τοῦ ἁγ. Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου, ὁ ὁποῖος, ὅπως καί προηγουμένως εἴχαμε ἀναφέρει, ἀπαγορεύει ὡς θανάσιμον ἁμάρτημα τό σχίσμα καί, μάλιστα, σημειώνει ὅτι οὔτε τό αἷμα τοῦ μαρτυρίου συγχωρεῖ αὐτήν τήν ἁμαρτία. Λέγει λοιπόν ὁ ἅγιος ὁμιλῶντας διά τούς αἱρετικούς ποιμένες: «...Πῶς οὖν ὁ Παῦλός φησιν, πείθεσθαι τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε; Ἀνωτέρω εἰπών, Ὧν ἀναθεωροῦντες τήν ἔκβασιν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθε τήν πίστιν, τότε εἶπε, Πείθεσθε τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε. Τί οὖν, φησίν, ὅταν πονηρός ᾖ καί μή πειθώμεθα; πονηρός πῶς λέγεις; εἰ μέν περί πίστεως ἕνεκεν, φεῦγε αὐτόν καί παραίτησαι, μή μόνον ἄν ἄνθρωπος ᾖ, ἀλλά κἄν ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ κατιών· εἰ δέ βίου ἕνεκεν, μή περιεργάζου. Καί τοῦτο οὐκ οἴκοθεν λέγω τό ὑπόδειγμα, ἀλλ’ ἀπό τῆς θείας Γραφῆς» (P.G. 63, 231A).

Βλέπομε λοιπόν ἐδῶ τόν ἴδιο ἅγιο νά εἶναι αὐστηρώτατος, ὅσον ἀφορᾶ τήν ἐκκλησιαστική ἀπομάκρυνσι ἀπό τούς αἱρετικούς ποιμένες. Ὡς ἐκ τούτου γίνεται κατανοητό ὅτι, ἐκεῖ ὅπου δέν ὑφίσταται θέμα πίστεως, ἀπαγορεύεται τό σχίσμα καί εἶναι θανάσιμο ἁμάρτημα, ἐνῶ, ὅταν εἶναι αἱρετικός ὁ ποιμένας, ἡ ἀπομάκρυνσις ἀπό αὐτόν εἶναι θέμα σωτηρίας καί, φυσικά τότε, δέν ὑφίσταται σχίσμα, ἐπειδή αὐτός ἔχει ἀπομακρυνθῆ ἀπό τήν ἀλήθεια, ἔχει ἀλλάξει πορεία καί ὅσοι τόν ἀκολουθοῦν, ἀνήκουν καί αὐτοί στήν ἴδια κατηγορία. Ἐδῶ ταυτίζεται ὁ ἅγιος μέ τό δεύτερο τμῆμα τοῦ ΙΕ΄ ἱεροῦ Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου καί δι’ αὐτό ἀπαιτεῖ τήν ἄμεσο ἀπομάκρυνσι πρό συνοδικῆς κρίσεως ἀπό τόν αἱρετικό ποιμένα. Δι’ αὐτό ἀναφέραμε ὅτι οἱ ἱεροί Κανόνες κατέγραψαν τήν ἤδη ὑπάρχουσα καί βιουμένη κατάστασι καί ζωή τῆς Ἐκκλησίας. Δηλαδή καί ἄν δέν ὑπῆρχε ὁ ἐν λόγῳ Κανών, πάλι ἴδια θά ἔπρεπε νά ἦταν ἡ στάσις τοῦ κάθε συνειδητοῦ ὀρθοδόξου Χριστιανοῦ, ἔναντι τοῦ αἱρετικοῦ Ἐπισκόπου, διότι αὐτό ἀπαιτοῦσε ἀνέκαθεν ἡ ὀρθόδοξος Παράδοσις. Ἄλλο θέμα εἶναι ἄν ἐμεῖς σήμερα ὑποβιβάσαμε τά θέματα τῆς πίστεως στή θέσι τῶν ἄλλων ἐκκλησιαστικῶν θεμάτων ἤ καί ἀκόμη χαμηλότερα, καί ἔτσι θεωροῦμε σχίσμα κάθε ἀπομάκρυνσι ἀπό τόν αἱρετικό Ἐπίσκοπο. (Από τις σελίδες 49 - 50 του βιβλίου: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf )]

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 8:13 μ.μ.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ...

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 8:16 μ.μ.

ρε μοσχοβίτη τραβα σε κανα μοναστήρι μεινε κανα 4μηνο εκτός ιντερνετ και μετα ελα να μιλήσουμε αντε ενας ενας μας εχετε σκοτίσει τα α......... επιτελους εδω μέσα το παρα κυριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 8:18 μ.μ.

ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 8:36 μ.μ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

"ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ"... ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 8:48 μ.μ.

τι να πω κ μοσχοβιτη..

αει καληνυχτα! αδυνατο να συνενοηθουμε
2 λαλουν κ 3 χορευουν

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 9:00 μ.μ.

@ Απάντηση σε «Ευστάθιος Μοσχοβίτης»:
Οι μεγάλοι Άγιοι Πατέρες, Επίσκοποι φωτισμένοι απ' το Άγιο Πνεύμα όντες, παρότι ορθοτομούσαν τον Λόγο της Αληθείας και οι ίδιοι τον τηρούσαν μ' εξαιρετική ακρίβεια, ουδέποτε
εγκατέλειψαν την Εκκλησία. Αντιθέτως, πολλές φορές εστάθησαν, κατ' οικονομίαν, ιδιαιτέρως μακρόθυμοι έναντι των αιρετικών, μιμούμενοι την μακροθυμία του Σωτήρος Χριστού.
Εσύ, από την άλλη (με συγχωρείς εάν ενδεχομένως είμαι απότομος),
εμφανίζεσαι έτοιμος να ρίξεις στην πυρά τους πάντες και τα πάντα, πριν ακόμη αποφανθεί ο μόνος Κριτής Ιησούς Χριστός. Μάλιστα δε χωρίς έστω να είσαι Επίσκοπος ή Ιερεύς. Είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν (απο)δέχεσαι εμπαθείς λογισμούς, εξαιτίας πειρασμού εκ δεξιών;..

Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2013 - 9:16 μ.μ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΑΑΚ ΤΟΝ ΣΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΑΑΚ ΤΟΝ ΣΥΡΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΠΡΩΤΟΝ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ "ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ.

ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 9:22 μ.μ.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΠΙΚΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΤΟΝ "ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΝΕΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ; ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

(ΕΠΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ" ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΗ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ)

....

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 9:22 μ.μ.

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". ΑΡΚΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΕΤΡΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΣΤΙΧΟΣ 16: «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι»).

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: ΤΟ «ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 9:34 μ.μ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΠΑΠΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΓΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;

Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 9:49 μ.μ.

ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ "ΕΚΓΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ" ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ"... ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ... ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 10:02 μ.μ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

24 Μαρτίου 2013 - 11:37 μ.μ.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ... ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ...

"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ Δ΄ ΡΑΙΧ, ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1821 ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΑΛΙΝ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ".

"ΕΘΝΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΣ" ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΣΤΙΣ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΕΤΡΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΣΤΙΧΟΣ 16: «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι».

Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2013 - 12:02 π.μ.

Δεν ξέρω τι διάθεση είχαν οι Ρώσοι, όμως όταν είδαν σαν υπουργό - διαπραγματευτή αυτόν που τον είχαν πιάσει στα κατεχόμενα με κατεβασμένα τα παντελόνια μαζί με αγοράκια, ε πέστε μου λοιπόν για ποιά διάθεση θα βοηθούσαν?
Επίσης σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο gay parade επέμενε στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους να έχει μαζί του σαν παρατηρητές τους εκπροσώπους της τρόικα!!!!!!!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 1:43 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ;

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ;

Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2013 - 2:43 μ.μ.

εισαι τρελος για δεσιμο μοσχοβιτη!!
μετανιωνω τον διαλογο που ανοιξα μαζι!

σου λενε μια αποψη κ συ σαν αλλος δον κιχωτης βλεπεις πληρωμενους αντιχριστους στο διαδικτυο

πανε σε κανα ψυχιατρο να σε βοηθησει!!

εγω ειμαι

ο παπικος !!
που μαζι με τον παπα σου στησαμε ενεδρα του λογου σου!!

με ολα τα σιωνιστικα κεντρα να δουλευουν νυχθημερον για παρτη σου!!

τι να σου πω!!

δεν εχεις κανα συγγενη να σε μαζεψει??

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 5:52 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΕΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 5:58 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΕΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ" ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΡΘΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

"Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)" ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου.

ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". ΑΡΚΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΕΤΡΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΣΤΙΧΟΣ 16: «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι»).

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: ΤΟ «ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2013 - 6:19 μ.μ.

Ρε μοσχοβίτη για Ιεχωβά σε κόβω

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 7:11 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΕΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ" ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΣΗ αν και δεν περιμένω καμία τεκμηριωμένη και σοβαρή απάντηση από τους ελάχιστους "ανώνυμους θρασύδειλους υβριστές"... Ωστόσο λυπάμαι που δεν βλέπω επίσημη ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ"... ιδιαίτερα την σημερινή ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ημέρα της "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ", ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1821...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 7:32 μ.μ.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ "ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ "ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ "ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;;; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 7:44 μ.μ.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 7:45 μ.μ.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

25 Μαρτίου 2013 - 7:50 μ.μ.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2013 - 7:55 μ.μ.

Προς @Ευσταθιος Μοσχοβιτης!Τρολ εισαι?Εχεις γραψει 100 ποστ χωρις να λες τιποτε ουσιαστικο σε μια αγωνιωδη προσπαθεια να μας αποδειξεις τον υπερπατριωτισμο και το αδαμαστο χριστιανικο σου φρονημα...Κι εχεις επιτυχει,αφ'ενος μεν να καταλαβουμε οτι ουδεμια ουσιαστικη επαφη εχεις με τη χριστιανικοτητα και κατα δευτερον οτι πιθανως χριζεις ψυχιατρικης υποστηριξης..Και να σχολιασω επισης οτι διαβασα τα 2 πρωτα μηνυματα του πρωην στρατιωτικου και τα δυο πρωτα δικα σου(μισα γιατι μετα βαρεθηκα) και εφριξα!Ο ανθρωπος λεει οτι καλες οι προφητειες αλλα πρεπει να γρηγορουμε και σε αλλα επιπεδα ως εθνος και κρατος και να μη μοιρολατρουμε.Σιγα να μην διαλυσουμε και στο στρατευμα γιατι θα μας σωσουν οι Ρωσοι.Μετρον αριστον με τις προφητειες!(αν φιλε στρατιωτικε παρεξηγησα το περιεχομενο των λογων σου μπορεις να με διορθωσεις).Και σου μιλησε με ευγενεια.Κι εσυ εγραψες σεντονια με χαρακτηρισμους και υβρεις προς το προσωπο του και στο καπακι εναν υμνο,καναν Αποστολο(Αποστολικο Αναγνωσμα) χωρις να του απαντας σε κατι επι της ουσιας για να μας εντυπωσιασεις με τη χριστιανικοτητα σου και να μας φωτισεις να υποθεσω?Συνελθε!

Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2013 - 8:27 μ.μ.

ΓΕΜΗΣΕ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΕ ΛΥΚΟΒΟΣΚΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΜΗΛΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΗΣΑ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

 

 

  

 

Επιφυλάσσομαι περαιτέρω να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ»… ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ»;  ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ «ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ»;;;  ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο στο διαδίκτυο και το έφερα εδώ ως παράδειγμα ώστε όπως αναφέρω και άλλου στην σελίδα μου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ... 

  

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕ EMAIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ:  "Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΙΑΖΕΙ"... 

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ EMAIL MOY AΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ...

ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ... ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…

 

ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 1 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ...

ΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ;;;
ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...  ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΠΑΠΙΚΗ.  ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΠΙΚΗ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...
"Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)" ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ  ΑΙΤΩΛΟΥ, ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου.
"ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΠΑΠΙΣΜΟΣ Ομιλία του Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη

 

 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

 

Και να προσθέσω σχετικά με το πρώτο σχόλιο των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης Μαρτίου! ότι: "Το κυριότερο όμως είναι, πως το συμπέρασμά του καθηγητή Χαρανή είναι αποκαλυπτικό για το ασύλληπτο μέγεθος της αυθαιρεσίας και διαστροφής των πηγών που πραγματοποιούν οι νέο-ειδωλολάτρες… Τα περί «200.000» ή «500.000 μοναχών», δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια μυθομανών, αφού στις 50.000 πληθυσμού της Κων/πολης πριν από την Άλωση, αντιστοιχούσαν μόλις… 540 μοναχοί (ποσοστό 1,1% περίπου, επί του πληθυσμού)!

Πώς δεν ντρέπονται λοιπόν οι νέο-παγανιστές να μιλούν για «200.000» έως «500.000 μοναχούς» κατά την Άλωση, όταν στο πιο ακραίο σενάριο δεν ήταν περισσότεροι από μερικές εκατοντάδες;

                       

            Ο αριθμός των 5.000 υπερασπιστών περιελάμβανε «κοσμικούς τε και μοναχούς»!

ΠΗΓΗ: http://www.oodegr.com/neopaganismos/romi/poli_monaxoi_2.htm

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ...  ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟ ΕΣΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 626 ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ...  ΕΠΙΣΗΣ Σύμφωνα με άλλες ιστορικές πηγές, ο Ακάθιστος Ύμνος συνδέεται και με άλλα παρόμοια γεγονότα, όπως τις πολιορκίες και την σωτηρία της Κωνσταντινούπολης επί των Αυτοκρατόρων Κωνσταντίνου του Πωγωνάτου (673), Λέοντος του Ισαύρου (717-718) και Μιχαήλ Γ΄ (860).  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1821 ΗΤΑΝ ΑΡΩΓΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1940 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΩΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...  ΠΗΓΕΣ: Ακάθιστος Ύμνος Από τη Βικιπαίδεια ΚΑΙ http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/03/blog-post_2326.html ... ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ...

ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ

 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ".... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ...

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ "ΗΘΟΣ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ" ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

Έφτασε στο σημείο το "Πενταπόσταγμα αντίχριστου μίσους των ελαχίστων ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ" να χαρακτηρίζει την Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως διαφήμιση... ενώ στην σελίδα μου δεν υπάρχει καμία διαφήμιση με σκοπό το χρηματικό κέρδος γιατί δεν είναι εμπορική και δεν έχει κανένα έσοδο σε αντίθεση με την δική σας που έχει θεό το κέρδος και για αυτό διαστρεβλώνετε τα πάντα.  

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

Κατά του Οικουμενισμού

(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη (συμπληρωμένο) http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm

 

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

 

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ (συμπληρωμένο)

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πνευματικά Δικαιώματα Ευστάθιος Ι. Μοσχοβίτης