«ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ»

ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙ «ΠΡΟΟΔΟΣ» ΚΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ»…  ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς».

ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ https://youtu.be/cFVL4-jefTM ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ (1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΤΕ!!!

ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ https://youtu.be/vdx11IBJrc8 , https://youtu.be/IEfZNkzgI-k , https://youtu.be/VBTQQBZopgo και http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , http://www.freevolition.gr/greece.htm .

ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ!

ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς». 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΕΤΗ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ http://www.theognosia.gr/el/epithetiki-propaganda-omofilofilias ΚΙΟΛΑΣ! ΟΙ 301 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ... ) ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ «ΓΟΥΔΙ»…  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ" ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ»… ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 21ο ΑΙΩΝΑ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ (ΓΥΜΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…

ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ https://youtu.be/_ZeziqimUfs ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... https://youtu.be/omF-D2Opmz8"ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ YOUTUBE" ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΚΡΙΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .  ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΑΣΥΔΟΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ), ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!!!

«ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ» ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΤ https://youtu.be/_ZeziqimUfs (ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 0:13 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ) ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ) ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ "ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ (Ματθ. 26, 26-29)"

https://www.brighteon.com/4965a265-7f02-40e1-9700-cc79532920a4 "

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗ http://www.freevolition.gr/od_tsologiannis.htm ) ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ  http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

 

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ "Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

 

 

ΟΙ 300 ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

 

Ο έρωτας είναι ευλογημένος μόνο μέσα στο γάμο".

Μέσα στον ορθόδοξο γάμο, με το μυστήριο, την πίστη και τη σωφροσύνη του, το ζευγάρι εντάσσει στη Χάρη του Θεού και τη σωματική του σχέση, που γίνεται έτσι «δια της τεκνογονίας» μέσο σωτηρίας.  Έξω από το μυστήριο και τη Χάρη του Θεού (και αυτό συμβαίνει σε κάθε άλλο είδος «γάμου») η σωματική σχέση παύει να είναι κοινωνία εν Χριστώ και γίνεται σχέση σαρκική, δηλαδή πορνεία, αποκοπή από το Σώμα του Χριστού, θάνατος.  (ΔΕΙΤΕ: Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» http://www.freevolition.gr/holyeros.htm )

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.12 Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος. 13 τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ, καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι· 14 ὁ δὲ Θεὸς καὶ τὸν Κύριον ἤγειρε καὶ ἡμᾶς ἐξεγερεῖ διὰ τῆς δυνάμεως αὐτοῦ. 15 οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο. 16 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ὁ κολλώμενος τῇ πόρνῃ ἓν σῶμά ἐστιν; ἔσονται γάρ, φησίν, οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν· 17 ὁ δὲ κολλώμενος τῷ Κυρίῳ ἓν πνεῦμά ἐστι. 18 φεύγετε τὴν πορνείαν. πᾶν ἁμάρτημα ὃ ἐὰν ποιήσῃ ἄνθρωπος ἐκτὸς τοῦ σώματός ἐστιν, ὁ δὲ πορνεύων εἰς τὸ ἴδιον σῶμα ἁμαρτάνει. 19 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ.

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Η ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου

www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr

 


 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://paterikiparadosi.blogspot.jp/2017/10/blog-post_61.html ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

 

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας για το Σχέδιο Νόμου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοιχτή επιστολή
Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας
για το Σχέδιο Νόμου για τη νομική
αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
 

 
Προς:
κ. Σταύρο Κοντονή,Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
κ. Κων/νο Γαβρόγλου, Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου

 

 
Αξιότιμοι Κύριοι,

 
Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας, ως  μέλος  της ορθοδόξου Εκκλησίας και ως ελληνίδα πολίτις και μητέρα με τέσσερα  παιδιά,  εκφράζω  τη βαθιά μου ανησυχία και την αντίθεσή μου (που εξ’ όσων γνωρίζω  αποτελεί πραγματική  ανησυχία και αντίθεση και πολλών άλλων) για την επιχειρούμενη επικείμενη ψήφιση από τη  Βουλή των Ελλήνων του Σχεδίου Νόμου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, επειδή με το παραπάνω σχέδιο νόμου:
1. Kαταστρατηγείται ο νόμος του Θεού στην Αγία  Γραφή «και εποίησεν ο θεός τον άνθρωπον, κατ΄ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυ  εποίησεν αυτούς» (Γεν. Α,27) και αναιρείται  η διδασκαλία των αγίων Πατέρων και του Κανονικού Δικαίου της Εκκλησίας για τον γάμο και την οικογένεια.

 
2. Δέχεται ένα ακόμα χτύπημα ο γάμος ως εκκλησιαστικό γεγονός σταθερής αγαπητικής σχέσης και κοινωνίας ενός άνδρα με μια  γυναίκα και υπονομεύεται η οικογένεια ως συνεκτικό διαχρονικά στοιχείο  της ελληνικής κοινωνίας στη βάση του σχήματος πατέρας-άνδρας/μητέρα-γυναίκα/παιδιά, αγόρια-κορίτσια.
3. Αναιρείται στην πράξη η έννοια του προσώπου ως μοναδικού και ανεπανάληπτου τρόπου υπάρξεως του παιδιού.
4. Αναιρείται η αλήθεια ότι το φύλο, ως σημαντικό στοιχείο εξατομικεύσεως του ανθρώπου, διέπεται από την αρχή της μη ελεύθερης επιλογής, της σταθερότητας και της μη μεταβλητότητας με βάση τα οποία το φύλο ούτε επιλέγεται ελεύθερα, ούτε και μεταβάλλεται ελεύθερα. 
5. Εισάγεται το παράδοξο, να έχει το άτομο το δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου (με δικαίωμα αλλαγής και 2η φορά), όπως την αισθάνεται ανεξάρτητα από το βιολογικό φύλο, ενώ είναι γνωστό  ότι φύλο χωρίς αναφορά σε βιολογικά γνωρίσματα δεν υπάρχει.
6. Δεν υπολογίζονται οι σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία και την αγωγή των παιδιών τα οποία  θα βιώνουν τη σύγχυση φύλου όταν τα ίδια θα αλλάζουν φύλο, αλλά και όταν αργότερα θα γίνουν  τα ίδια γονείς  και θα διαχέουν στα παιδιά τους την ίδια σύγχυση φύλου.
7. Παρακάμπτεται η δυνατότητα συμβολής της ιατρικής επιστήμης στην επίλυση προβλημάτων που συναρτώνται με το θέμα αυτό  κάτι που αντίκειται στη λογική και δε συμβαίνει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.
8. Επιδεικνύεται μια προφανής έλλειψη υπευθυνότητας όταν το δικαίωμα αλλαγής φύλου θα δίνεται σε παιδιά για τα οποία  σε άλλα θέματα ο νόμος αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του ανηλίκου ή της μετεφηβικής ηλικίας όταν προκύπτουν πράξεις που έγιναν με απουσία κριτικής σκέψης ή επιπολαιότητας.
9. Πλήττεται  η ασφάλεια δικαίου και η βεβαιότητα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που πράττει, συναλλάσσεται, επικοινωνεί, συνάπτει σχέσεις μέσω διαδικτύου, επισκέπτεται χώρους αβάτου όπως το Άγιο Όρος   ή  παρανομεί.
10. Δημιουργούνται με τη μεγάλη μυστικότητα που καθιερώνεται στο θέμα αυτό, κίνδυνοι αποφυγής εκπληρώσεως των υποχρεώσεων του ατόμου που αλλάζει φύλο και απόκρυψης σημαντικού στοιχείου της προσωπικότητας που μπορεί να επηρεάσει τις διανθρώπινες σχέσεις  σε πλαίσιο έλλειψης διαφάνειας.
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την απόσυρση του παραπάνω νομοσχεδίου.
Πάτρα 6/10/2017
Σοφία Ριζογιάννη
Μητέρα με τέσσερα παιδιά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΔΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟFACEBOOK

(ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ)

ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΟΔΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟFACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.   S.O.S. = Save Our Souls (= Σώστε τις ψυχές μας· διεθνές σήμα κινδύνου) http://www.freevolition.gr/sodomitezionistfacebook.htm ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΔΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟFACEBOOK ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ "ΣΥΜΜΑΧΟ" ΤΟΥΣ;

 

             

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ι. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ