ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ "ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝNΙΤΑ ΠΑΝΙΑ" ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ALPHA 13/12/2014... ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...

 

ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΣΧΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ...

 

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 14: "τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;
ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω".

Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, Στίχοι: 20 ..."οὐ θέλω δὲ ὑμᾶς κοινωνοὺς τῶν δαιμονίων γίνεσθε. 21 οὐ δύνασθε ποτήριον Κυρίου πίνειν καὶ ποτήριον δαιμονίων· οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν καὶ τραπέζης δαιμονίων. 22 ἢ παραζηλοῦμεν τὸν Κύριον; μὴ ἰσχυρότεροι αὐτοῦ ἐσμεν;"

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 19 Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διορύσσουσιν καὶ κλέπτουσιν· 20 θησαυρίζετε δὲ ὑμῖν θησαυροὺς ἐν οὐρανῷ, ὅπου οὔτε σὴς οὔτε βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται οὐ διορύσσουσιν οὐδὲ κλέπτουσιν· 21 ὅπου γάρ ἐστιν ὁ θησαυρός ὑμῶν, ἐκεῖ ἔσται καὶ ἡ καρδία ὑμῶν. 22 Ὁ λύχνος τοῦ σώματός ἐστιν ὁ ὀφθαλμός. ἐὰν οὖν ὁ ὀφθαλμός σου ἁπλοῦς ᾖ, ὅλον τὸ σῶμά σου φωτεινὸν ἔσται· 23 ἐὰν δὲ ὁ ὀφθαλμός σου πονηρὸς ᾖ, ὅλον τὸ σῶμά σου σκοτεινὸν ἔσται. εἰ οὖν τὸ φῶς τὸ ἐν σοὶ σκότος ἐστί, τὸ σκότος πόσον; 24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.

 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑLPHA

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ενημερώνουμε τους εκλεκτούς μας φίλους ότι αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα ο πατήρ Μάξιμος http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4763 θα συμμετέχει στην εκπομπή «Annita.gr» στην Τηλεόραση του ΑLPHA με θέμα: «ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ»
....
 

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΕΝΙΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΟΡΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ "ΑΣΤΕΡΙ" ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ".
ΑΝΝΙΤΑgr 22/11/14 http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/annitagr/webtv/annitagr-221114
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής μια γυναίκα που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τα πάντα.  Αρρώστησε, χώρισε, έκλεισε την επιχείρηση της και η αιτία ήταν τα μάγια που θεωρεί ότι της είχαν κάνει.  Επίσης, στην εκπομπή θα φιλοξενήσει και μια 50χρονη που δεν έχει στεριώσει στη ζωή της. Καταφεύγει σε εκκλησίες και μέντιουμ, ακόμα και σήμερα, για να βρει την λύτρωση.
.....
ΑΝΝΙΤΑgr 07/12/14 http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/annitagr/webtv/annitagr-071214
Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται έναν 33χρονο άνδρα ο οποίος παραδέχεται ότι έχει απατήσει όλες τις συντρόφους του.  Δηλώνει ωραίος και με αυτοπεποίθηση, ενώ υποστηρίζει ότι η απιστία είναι στο DNA του (ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΡΝΙΚΟ DNA" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ;).  Κοντά μας και μια εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι οι σύντροφοι της την θεωρούν άπιστη. Οι περισσότερες σχέσεις της καταλήγουν σε χωρισμό.

 

 

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ: «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

      

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού

(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο)

 

Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"!

Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης.

 

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έγκαιρα προειδοποιεί με την Εγκύκλιό της Αριθμ. Πρωτ. 445 Αθήνησι τη 9η Φεβρουαρίου 1998 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2641 για την Συνθήκη Σένγκεν και το χάραγμα του αντίχριστου 666.  ( Είναι δυνατόν εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί να υπογράψουμε, να παραλάβουμε και να ταυτιστούμε με τον αντίχριστο 666 με την νέα ηλεκτρονική (Δημόσια) Ταυτότητα 666;) Αν είμαστε αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να ομολογούμε παντού και πάντα με την χάρη του Θεού την πίστη μας και τις αλήθειες της Εκκλησίας του Χριστού ακόμα και σε αιρετικούς, αντίχριστους και αλλόπιστους και όχι να συμπροσευχόμαστε μαζί τους, ούτε να έχουμε εκκλησιαστική κοινωνία με αντίχριστους... 

Αν αναρωτιέστε ποιά είναι η στάση της Εκκλησίας μετέπειτα, θα σας πω ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε δέχτηκε τον αιρετικό, υποτίθεται αλάθητο, Πάπα στην Ελλάδα και θεώρησε την Παπική Εκκλησία ως Αδελφή Εκκλησία και όχι ως αίρεση όπως θεωρούν τον αιρετικό παπισμό οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας και οι Οικουμενικές Σύνοδοι της Εκκλησίας μας για αιώνες.  Ποιά περιμένετε να είναι μετά η στάση της Εκκλησίας για το χάραγμα του αντίχριστου 666;  Μην ξεχνάμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ θεωρούσε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών δεν προσφέρει τίποτα στην Εκκλησία (απεβίωσε στις 10/4/1998), ενώ ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αποκατέστησε τις σχέσεις του με το Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και με νέα εγκύκλιο το 1999 ουσιαστικά θεώρησε ότι "δεν υπάρχει κίνδυνος από το χάραγμα του αντίχριστου 666".  (Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδα http://get.adobe.com/reader )

 

Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και με βίντεο (ανανεωμένο)

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ