Σημαντικά διαχρονικά γεγονότα και απόψεις

από τον δημοσιογράφο Ευστάθιο Μοσχοβίτη

 

Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

 

Η υπερσυσσώρευση πλούτου στα χέρια ελάχιστων οικονομικά ισχυρών σιωνιστών, παγκοσμίως πλέον, μειώνει την αγοραστική δύναμη της πλειονότητας των πολιτών και των λαϊκών στρωμάτων με αποτέλεσμα τα αγαθά αλλά και τα κεφάλαια να παραμένουν αδιάθετα και να χάνεται η εμπορευσιμότητά τους και η αξία τους. 

Αποτέλεσμα της άπληστης πολιτικής, των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών κεφαλαιοκρατών και των ελάχιστων ανώτατων πολιτικών αξιωματούχων του κομμουνισμού που συσσωρεύουν στα χέρια τους τον κοινωνικό πλούτο και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, είναι να κλείνουν οι επιχειρήσεις που μένει αδιάθετο το παραγόμενο προϊόν τους, να αυξάνεται η ανεργία, οι κοινωνικές συγκρούσεις και η εγκληματικότητα, να κλιμακώνεται διεθνώς ο οικονομικός ανταγωνισμός, να παρατηρείται μεγάλη μετανάστευση φτωχών κοινωνικών στρωμάτων και να φουντώνει η λαθρομετανάστευση για αναζήτηση καλύτερης ζωής.  Η επέκταση των οικονομικών ανταγωνισμών διεθνώς προκαλεί πολέμους όταν οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί θέλουν να εκμεταλλευτούν νέες κλειστές αγορές που δεν ελέγχουν και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ξένων χωρών όταν δεν επαρκούν ή στερεύουν οι δικές τους.

 Το πρόβλημα είναι η άπληστη, άστοχη και άδικη πολιτική των ελάχιστων οικονομικά και πολιτικά ισχυρών αντίχριστων σιωνιστών που ελέγχουν την οικονομία και την πολιτική του πλανήτη σήμερα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες των οικονομικών επιστημών επηρεασμένοι από τις αντίχριστες ιδεολογίες του καπιταλισμού και του κομμουνισμού θεωρούν ότι όλα είναι αποτέλεσμα των αόρατων υλικών παραγωγικών σχέσεων και δεν θεωρούν καθοριστικό παράγοντα την ψυχή του ανθρώπου που εκφράζεται με τις πράξεις του και βέβαια στις οικονομικές επιστήμες δεν αποδέχονται ότι οι έννοιες "αμαρτία" και απληστία καθορίζουν τις οικονομικές σχέσεις.

Η απληστία λοιπόν των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών (ελάχιστων κεφαλαιοκρατών της δύσης ή ελάχιστων ανώτατων πολιτικών αξιωματούχων του κομμουνισμού, βλέπε Κίνα πλέον) προκαλεί ένα φαύλο κύκλο οικονομικής κρίσης όσο δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και δεν ελέγχεται άμεσα η οικονομία από την κοινωνία, τόσο η διάθεση και η παραγωγή των προϊόντων όσο και το μοίρασμα των κερδών, δηλαδή, του Πλούτου που παράγει η Κοινωνία.

Κοινωνικός Πλούτος που είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής παραγωγικής διαδικασίας ειδικά στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το δομικό πρόβλημα της αντίφασης του κτηνώδους, άθεου, υλιστικού και απάνθρωπου κεφαλαιοκρατικού και ψευδοκομμουνιστικού συστήματος δεν λύνεται καθώς η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική ενώ παραμένει ατομική η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής.  Εφόσον γίνει συλλογική, κοινωνική η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής θα υπάρχουν τα υλικά θεμέλια (αλλά όχι και τα πνευματικά) για να ζούμε σε κοινωνίες αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Ωστόσο, όσο και αν είναι θεμελιώδες να αλλάξουμε το κοινωνικό-οικονομικό σύστημα και να βελτιώσουμε τις κοινωνικές και οικονομικές δομές, για να γίνει καλύτερη η κοινωνία μας και για να ζούμε πραγματικά ευτυχισμένοι χρειάζεται πρώτα να μάθουμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε αληθινά πολύ περισσότερο όλους τους συνανθρώπους μας και τον Θεό.  Γιατί ο Θεός αγάπη εστί.

Αληθινή αγάπη Χριστού σημαίνει ότι μοιραζόμαστε δίκαια με όλους τους συνανθρώπους μας όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά και κυρίως ότι όλοι οι άνθρωποι νιώθουμε ψυχικά ενωμένοι ως αδέλφια γιατί έχουμε τον ίδιο πνευματικό πατέρα, τον Θεό, που έστειλε τον μονογενή υιό του Χριστό για να μας σώσει με την σταυροαναστάσιμη θυσιαστική Του Αγάπη.

Η Δημοκρατία χρειάζεται κριτική σκέψη και διάκριση για να ανθίσει και χωρίς αληθινή Αγάπη Χριστού δεν υπάρχει Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη.  Η ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πραγματικά ζει με "Ελεύθερη Βούληση" ο άνθρωπος που με την Χάρη του Θεού απελευθερώνεται από τα πάθη και τις αδυναμίες του και Αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπό του αληθινά, θυσιαστικά και Σταυροαναστάσιμα.  Γιατί είναι δώρο του Αγίου Πνεύματος του Θεού η Ελευθερία μας, το Αυτεξούσιο.

Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...  Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ, Ο ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΧΙΤΛΕΡ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΣ ΤΗΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ.

Η Δημοκρατία είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και εκφράζεται με την βούληση του ελληνικού λαού και υπάρχει μόνο σε κλίμα ελευθερίας και σεβασμού του ανθρωπινού προσώπου.  Χωρίς Ελευθερία δεν υπάρχει Αληθινή Δημοκρατία και χωρίς Δημοκρατία δεν υπάρχει Αληθινή Ελευθερία... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ...  ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.

 ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ....  ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ....

ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ 99 ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ...  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ...  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...

ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ...  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...

(Η ζωή των πρώτων χριστιανών είναι Δημοκρατική, Ελεύθερη με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αγάπη Χριστού ["Ουράνιο Πολίτευμα Αγάπης και Δικαιοσύνης Χριστού" επί της Γης καθώς οι χριστιανοί είναι "Πολίτες του Ουρανού"], ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.  ΚΕΦ. 2, ΣΤ. 44 "πάντες δὲ οἱ πιστεύσαντες ἦσαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ καὶ εἶχον ἅπαντα κοινά, 45 καὶ τὰ κτήματα καὶ τὰς ὑπάρξεις ἐπίπρασκον καὶ διεμέριζον αὐτὰ πᾶσι καθότι ἄν τις χρείαν εἶχε· 46 καθ' ἡμέραν τε προσκαρτεροῦντες ὁμοθυμαδὸν ἐν τῷ ἱερῷ, κλῶντές τε, κατ' οἶκον ἄρτον, μετελάμβανον τροφῆς ἐν ἀγαλλιάσει καὶ ἀφελότητι καρδίας, 47 αἰνοῦντες τὸν Θεὸν καὶ ἔχοντες χάριν πρὸς ὅλον τὸν λαόν. ὁ δὲ Κύριος προσετίθει τοὺς σῳζομένους καθ' ἡμέραν τῇ ἐκκλησίᾳ".

ΚΕΦ. 4, ΣΤ. 32 "Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ' ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. 33 καὶ μεγάλῃ δυνάμει ἀπεδίδουν τὸ μαρτύριον οἱ ἀπόστολοι τῆς ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ χάρις τε μεγάλη ἦν ἐπὶ πάντας αὐτούς. 34 οὐδὲ γὰρ ἐνδεής τις ὑπῆρχεν ἐν αὐτοῖς·")

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ...  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ", ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦ 3, ΣΤΙΧΟΣ 11 «Ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω».

Αναξιοπρεπώς μπορεί υποτίθεται "να ζήσουν κάποιοι" και με μισθό 300 ευρώ το μήνα "στο δρόμο γλύφοντας κόκκαλα και σερνόμενοι ως ερπετά προσκυνώντας τα άπληστα αντίχριστα σιωνιστικά μεγάλα αφεντικά τους" αλλά αυτό δεν ταιριάζει σε ελεύθερους ανθρώπους, Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς που κάνουν πράξη το "αγαπάτε αλλήλους" σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και αληθινής δικαιοσύνης με αγάπη Χριστού και όχι σε άπληστες απάνθρωπες δήθεν δίκαιες υλιστικές κεφαλαιοκρατικές,  εθνικοσοσιαλιστικές και κομμουνιστικές δομές που δεν βλέπουν τον άνθρωπο ως εικόνα Θεού αλλά ως αντικείμενο, πράγμα και αριθμό χωρίς αιώνια ψυχή και καμιά αξία.

Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Ή ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ "ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ". Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ...

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΩΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΧΙΑ (ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ!!!

"Ὁ δικός μου ὁ ξεσηκωμός δέ μοιάζει μήτε μέ τῶν Φράγκων, μήτε μέ κανενοῦ ἄλλου. Ἐμεῖς θ' ἀναστήσουμε μία πατρίδα πού κεφάλι θάχη τό Χριστό. Κι ὄχι ἀνθρώπους"
 (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

 

“ ἡ δική μας παράδοση δὲν εἶναι οὔτε καπιταλιστική, οὔτε σοσιαλιστική, οὔτε μαρξιστική.  Εἴμαστε πιὸ ἀριστεροὶ καὶ ἀπὸ τὸν πιὸ ἀριστερό.  Γιατί ἡ παράδοση ἡ δική μας, ἡ ἑλληνική, εἶναι κοινοβιακὴ-ἀσκητική, ποὺ προϋποθέτει ὀρθόδοξη πνευματικότητα καὶ τὸ ἦθος τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἀνατολῆς.  Αὐτὸ εἶναι τὸ δικό μας Πολίτευμα.”
 Κώστας Σαρδελῆς

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ "ΧΟΥΝΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ" ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ... ΝΕΡΩΝΑΣ, ΣΤΑΛΙΝ, ΧΙΤΛΕΡ, ΜΠΟΥΣ... ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ (ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Όταν έρθει ο Αντίχριστος 666 (ο τελευταίος μάλλον; από τους αντίχριστους γιατί πολλοί υπάρχουν στην ιστορία της γης όπως ο Νέρωνας, ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μπους, ο Παπαδόπουλος και άλλοι που είχαν το πνεύμα του αντίχριστου) και μάλλον προοίμιό του είναι η παγκόσμια οικονομική κρίση, που ετοιμάζουν και με την Πανθρησκεία και την Παναίρεση του Οικουμενισμού, ως παγκόσμιος πολιτικοθρησκευτικός ηγέτης θα φανεί δίκαιος και ειρηνοποιός και ίσως θα φέρει την ευημερία στην αρχή ως άλλος ένας, υποτίθεται καλός, παγκόσμιος σωτήρας για να μας λυτρώσει από την παγκόσμια οικονομική κρίση,  αλλά όπως όλοι οι δικτάτορες θα αφαιρέσει την ελευθερία μας και θα θέλει να σκλαβώσει ακόμα και την αθάνατη ψυχή μας...  Ίσως Θα βρεθούν πολλοί να τον προσκυνήσουν και αυτόν τον δικτάτορα σαν θεό πριν τους πάρει την ψυχή!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ (ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ 3 - 4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ «ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΜΩΜΑ, ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΖΗΤΩ...  ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ CIA... ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ...
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

Ως ορθόδοξοι χριστιανοί λατρεύουμε μόνο τον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Χριστό, ως Ουρανοπολίτες, Πολίτες της Ουράνιας Πολιτείας της Αγάπης και της Δικαιοσύνης του Πατέρα μας Θεού.  Γιατί ο Χριστός είπε να αγαπάμε τον Θεό Πατέρα μας με όλη τη Δύναμη της Ψυχής μας και τον πλησίον μας Σταυροαναστάσιμα όπως μας αγάπησε ο Χριστός.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;;;)  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 13, 34 ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς ἵνα καὶ ὑμεῖς ἀγαπᾶτε ἀλλήλους.  (Ευχαριστώ τον φίλο μου "Σωτήρη" που μου υπενθύμισε την Νέα Εντολή του Χριστού, για αυτό πρέπει να μελετάμε διαρκώς τον Λόγο του Θεού μέχρι να γίνει βίωμά μας)

Τι σημαίνει αληθινή Ελευθερία;;;  Πότε είμαι αληθινά Ελεύθερος;;;

Αληθινή Ελευθερία είναι η απελευθέρωση από τα πάθη και τις αδυναμίες, από τις αμαρτίες μας, που μόνο με την Χάρη του Θεού και ταπεινό φρόνημα μπορούμε να αποκτήσουμε και οι καρποί της Ελευθερίας είναι να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας ως εικόνα του Θεού, όλους ισότιμα, να μην εκμεταλλευόμαστε με απληστία τον συνάνθρωπό μας για να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας άλλα με Αγάπη και Δικαιοσύνη χριστού να διάγουμε βίο αληθινά χριστιανικό και ορθόδοξο.

Είμαι λοιπόν αληθινά ελεύθερος με την χάρη του Θεού όταν δεν είμαι υποδουλωμένος στην αμαρτία, στα πάθη, στην απληστία, στο ψεύδος, στην αλαζονεία, στην έπαρση και δίψα για εξουσία, όταν βλέπω στο πρόσωπο όλων των συνανθρώπων μου τον Θεό και νιώθω χαρά να μοιράζομαι δίκαια όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά με τους συνανθρώπους μου όπως οι χριστιανοί στις πρώτες κοινότητες που διαβάζουμε στην Καινή Διαθήκη που είχαν άπαντα κοινά και δεν υπήρχε ούτε ένας ενδεής μεταξύ τους...

Λένε μερικοί ότι η Ελευθερία και το Αυτεξούσιο του ανθρώπου δεν αναφέρεται στην κοινωνική Ελευθερία και την Δημοκρατία αλλά μόνο στην απελευθέρωση από τα πάθη και την αμαρτία...  Μα πώς είναι δυνατόν να λέω υποκριτικά ότι είμαι ελεύθερος από πάθη και αμαρτίες με την χάρη του Θεού ενώ υποδουλώνω και εκμεταλλεύομαι τον συνάνθρωπό μου, όταν δεν ζω σε κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης και δεν μοιράζομαι όλα τα υλικά και πνευματικά αγαθά με τους συνανθρώπους μου με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού.

Ελεύθερος είμαι όταν βιώνω την ανάσταση του Χριστού και ζω με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού στην Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού.  Όταν πράττω έργα αγάπης και δικαιοσύνης καθημερινά στην ζωή μου και ενδιαφέρομαι για το κοινωνικό συμφέρον και την σωτηρία της ψυχής μου και της ψυχής μας... Αν δηλαδή αγαπώ την Χριστό και τους συνανθρώπους μου έμπρακτα καθημερινά στην ζωή μου... ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Από ωραία λόγια και υποκρισία έχουμε χορτάσει από τους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων και από όλα τα Πολιτεύματα, από την Δημοκρατία έως και την πλήρη παραμόρφωση του Πολιτεύματος με την Μοναρχία και την Δικτατορία.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟ 1453 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΡΩΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΒΑΥΑΡΟ ΟΘΩΝΑ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ, ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ...  ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...  "ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΝΟΜΟ"...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΛΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.

ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Στην Δημοκρατία ο λαός είναι υπεύθυνος για την επιλογή των πολιτικών αξιωματούχων που εκλέγει και τους δίνει εντολή να κυβερνούν σύμφωνα με την λαϊκή θέληση, άσχετα αν αποδεικνύονται δικτάτορες και ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους κάποιοι δήθεν δημοκράτες, άθεοι, αντίχριστοι, μασόνοι...

Στην Δικτατορία και στην Μοναρχία, χάνεται το ανθρώπινο πρόσωπο και η ελευθερία του, δηλαδή το δώρο του Θεού στον άνθρωπο, το αυτεξούσιο, να μπορεί δηλαδή να αποφασίζει για την ζωή του και να εκλέγει τον μέλλον του και τον πολιτικό τρόπο που θα αποφασίσει να πορευτεί για τα ζητήματα που τον αφορούν, για την ίδια του την ζωή…  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπεύθυνος ο λαός στο βαθμό που δεν εξεγείρεται για τα εγκλήματα του Μονάρχη ή Δικτάτορα που έχει αφαιρέσει από τον λαό την ελευθερία όπως κάθε αντίχριστος το ίδιο έχει κάνει... Νέρωνας, Χίτλερ, Στάλιν, Μπους, Παπαδόπουλος και άλλοι... με όποιο προσωπείο χριστιανικό ή μη....

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΩΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Μελετάμε τον Λόγο του Θεού συνεχώς και προσευχόμαστε αδιάλειπτα για να μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα του Θεού; 

Αγαπάμε αληθινά τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και το δείχνουμε με έργα αγάπης και δικαιοσύνης καθημερινά και με ταπεινό φρόνημα;

Αν με ρωτάτε τι πράττω δεν θα είμαι μεγάλος ψεύτης αν απαντήσω ναι σε ένα από τα δύο ανωτέρω ερωτήματα;;;

Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και σέβεται την ελευθερία μας.  Αν είμαστε άδικοι και δεν θέλουμε να αγαπάμε δεν φταίει ο Θεός αλλά εμείς και μόνο φταίμε...

Αν βιώσουμε, με ταπεινό φρόνημα και με την Χάρη του Θεού, την Ανάσταση από αυτή την πρόσκαιρη ζωή τότε μόνο θα ενωθούμε με τον Χριστό στην Αιώνια Ζωή.

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ   Όλο το οικοδόμημα του Χριστιανισμού στηρίζεται στο γεγονός της Αναστάσεως. Αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει ο Απόστολος Παύλος: «Ει Χριστός ουκ εγήγερται, ματαία η πίστις ημών» (Α’ Κορ. ιε’ 17). Αν ο Χριστός δεν ανέστη, τότε όλα καταρρέουν. Ο Χριστός όμως ανέστη, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι Κύριος της ζωής και του θανάτου, άρα Θεός.

 

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: Α' Κορινθίους, ιγ' 1-13

ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ, ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ (Παναιρετικό "Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών", παπισμός, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλοι) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...  ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...
 ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ...  ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Κριτήριο για να δούμε αν είμαστε εντός της Εκκλησίας του Χριστού είναι η Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας των Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων και η Αγία Γραφή εφόσον εμείς δεν μεταβάλλουμε τα όσα παραλάβαμε ως ζώσα Εκκλησία και Σώμα του Χριστού ανά τους αιώνες για να είμαστε πραγματικά Ορθόδοξοι με την χάρη του Αναστημένου Ιησού Χριστού... και εάν οι ιερείς μας έχουν πραγματική Αποστολική Διαδοχή... όπως έχουμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας (που δεν ορίζεται από ημερολόγια Νέο ή Παλαιό).

Οι αιρέσεις και η Οικουμενική Παναίρεση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών δεν αποτελούν την ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.   ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.

Είναι τύφλωση και αίρεση η αναγωγή του ημερολογίου σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα και να παραβλέπουμε την Αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και το Αντίχριστο χάραγμα 666, ενώ η διοικούσα Εκκλησία δεν έχει ενότητα και κοινή ομολογία Πίστεως...
 
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Η έλλειψη ταπεινού φρονήματος και να νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να πίνουμε συνεχώς ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ και να μελετάμε συνεχώς τον Άγιο Λόγο του Θεού γιατί όλα τα ξέρουμε και τα καταλάβαμε και δήθεν κάνουμε πράξη τον Λόγο του Θεού.... είναι έργο του Σατανά...

Ο "μπαμπούλας του κομμουνισμού", αν έλεγες καμιά αλήθεια του Χριστού για την κοινωνία της Δικαιοσύνης και Αγάπης, μοιάζει φαιδρός καθώς οι κεφαλαιοκράτες, που κατηγορούσαν του κομμουνιστές ως φασίστες και άθεους, ήταν ως καπιταλιστές το ίδιο υλιστές, αντιδημοκράτες και άθεοι με τους κομμουνιστές...  Κοινός θεός τους η ύλη, το χρήμα για αυτό αν και μιλούσαν για κοινωνική δικαιοσύνη είτε με τον "λαϊκό καπιταλισμό" είτε με την υποτιθέμενη ισότητα του κομμουνισμού στην πραγματικότητα οι ελάχιστοι αντίχριστοι οικονομικά ισχυροί (κεφαλαιοκράτες ή ισχυροί αξιωματούχοι του κομμουνισμού) καπηλεύονται και ληστεύουν με απύθμενα θρασύδειλο τρόπο τον πλούτο που παράγει συνολικά η κοινωνία, πνευματικό και υλικό.
Ο αληθινός ορθόδοξος Χριστιανός δεν μπορεί να είναι καπιταλιστής ή κομμουνιστής γιατί δεν είναι υλιστής και άθεος, επιπλέον οι χριστιανοί δεν χωρίζουν σε τάξεις τους ανθρώπους και δεν μισούν κανένα, ούτε χύνουν άδικα, ο ένας το αίμα του άλλου με ιμπεριαλιστικούς - επεκτατικούς πολέμους.
Οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί Αγαπούν Σταυροαναστάσιμα όπως ο Χριστός ακόμα και τους εχθρούς τους γιατί για όλους μας Σταυρώθηκε ο Χριστός. Την κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού με ταπεινό φρόνημα την βίωσαν οι πρώτες χριστιανικές κοινότητες με θαυμαστό τρόπο όπως γνωρίζουμε από την Καινή Διαθήκη, καθώς γεύονταν και μοιράζονταν όλοι μαζί το πανάχραντο και ανεκτίμητο Άγιο Σώμα και Αίμα του Χριστού άλλα και τα απείρως κατώτερα υλικά αγαθά με αληθινή δικαιοσύνη και είχαν όλα τα υλικά αγαθά κοινά και δεν υπήρχε μεταξύ τους ούτε ένας ενδεής.

Ή «ΚΡΙΣΗ» είναι έργο του Θεού και όχι δικό μας και όταν θέλουμε να κρίνουμε για να διορθώσουμε τους άλλους θα πρέπει πρώτα να βγάλουμε το δοκάρι από το δικό μας μάτι και μετά το σανιδάκι από το μάτι του αδελφού μας όπως έχει πει ο Χριστός.  Δηλαδή με αγάπη και ταπεινό φρόνημα να διορθώνουμε τον αδερφό μας και όχι με έπαρση και αλαζονεία και χωρίς φθόνο και υποκρισία άλλα μόνο με αληθινή Αγάπη Χριστού, και διάκριση που μόνο το Άγιο Πνεύμα του Θεού χαρίζει στους ταπεινούς.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!, ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ...  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ... 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ....

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ)...  ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ...
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666, ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...  ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...  ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ...  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ...  ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ...

ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥ ΛΥΚΟΥΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 666.

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΙΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ 7 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΑ... 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΣ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η υποκρισία και ο φθόνος δεν ωφελούν την ψυχή και όσοι διχασμένοι προδώσουν τον Χριστό θα έχουν μόνοι τους επιλέξει την κόλασή τους.

Δεν είναι υποκριτικό να μιλάμε για κανόνες της Εκκλησίας και να αναγάγουμε το ημερολόγιο σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα;;;... ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ προδίδεται η πίστη μας με την Πανθρησκεία του Αντίχριστου στο Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, δηλαδή προδίδεται η βασική ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ αρχή της Πίστεώς μας,  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Πιστεύουμε στην ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666.  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΜΕ;;;  (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ)

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ 7 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23, ΣΤΙΧΟΙ: 23 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι ἀποδεκατοῦτε τὸ ἡδύοσμον καὶ τὸ ἄνηθον καὶ τὸ κύμινον, καὶ ἀφήκατε τὰ βαρύτερα τοῦ νόμου, τὴν κρίσιν καὶ τὸν ἔλεον καὶ τὴν πίστιν· ταῦτα δὲ ἔδει ποιῆσαι κἀκεῖνα μὴ ἀφιέναι. 24 ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες! 25 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας. 26 Φαρισαῖε τυφλέ, καθάρισον πρῶτον τὸ ἐντὸς τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἵνα γένηται καὶ τὸ ἐκτὸς αὐτῶν καθαρόν. 27 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας. 28 οὕτω καὶ ὑμεῖς ἔξωθεν μὲν φαίνεσθε τοῖς ἀνθρώποις δίκαιοι, ἔσωθεν δέ μεστοὶ ἐστε ὑποκρίσεως καὶ ἀνομίας. 29 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι οἰκοδομεῖτε τοὺς τάφους τῶν προφητῶν καὶ κοσμεῖτε τὰ μνημεῖα τῶν δικαίων, 30 καὶ λέγετε· εἰ ἦμεν ἐν ταῖς ἡμέραις τῶν πατέρων ἡμῶν, οὐκ ἂν ἦμεν κοινωνοὶ αὐτῶν ἐν τῷ αἵματι τῶν προφητῶν. 31 ὥστε μαρτυρεῖτε ἑαυτοῖς ὅτι υἱοί ἐστε τῶν φονευσάντων τοὺς προφήτας. 32 καὶ ὑμεῖς πληρώσατε τὸ μέτρον τῶν πατέρων ὑμῶν. 33 ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν! πῶς φύγητε ἀπὸ τῆς κρίσεως τῆς γεέννης; 34 διὰ τοῦτο ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω πρὸς ὑμᾶς προφήτας καὶ σοφοὺς καὶ γραμματεῖς, καὶ ἐξ αὐτῶν ἀποκτενεῖτε καὶ σταυρώσετε, καὶ ἐξ αὐτῶν μαστιγώσετε ἐν ταῖς συναγωγαῖς ὑμῶν καὶ διώξετε ἀπὸ πόλεως εἰς πόλιν, 35 ὅπως ἔλθῃ ἐφ' ὑμᾶς πᾶν αἷμα δίκαιον ἐκχυνόμενον ἐπὶ τῆς γῆς ἀπὸ τοῦ αἵματος Ἄβελ τοῦ δικαίου ἕως τοῦ αἵματος Ζαχαρίου υἱοῦ Βαραχίου, ὃν ἐφονεύσατε μεταξὺ τοῦ ναοῦ καὶ τοῦ θυσιαστηρίου. 36 ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ἥξει ταῦτα πάντα ἐπὶ τὴν γενεὰν ταύτην. 37 Ἱερουσαλὴμ Ἱερουσαλήμ, ἡ ἀποκτέννουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν! ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου ὃν τρόπον ὄρνις ἐπισυνάγει τὰ νοσσία ἑαυτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας, καὶ οὐκ ἠθελήσατε. 38 ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος. 39 λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ' ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε, εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου.

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΩΣ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΑΛΩΒΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.  (
ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...)

Οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να είναι ενωμένοι αύτη την κρίσιμη περίοδο γιατί είναι πολλά ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.  Ας μην μας διχάζει λοιπόν το ημερολόγιο ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, γιατί δεν πιστεύουμε σε ημερολόγια, παλαιό ή νέο, άλλα στην ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ...  και αν θέλουμε να μην είμαστε υποκριτές πρέπει να ομολογήσουμε ότι προσπαθούμε να τηρούμε την ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ τουλάχιστον στα βασικά ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...  ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για (σχετικώς) δευτερεύοντα, π.χ., νηστεία, διαζύγιο, ακόμη και κανόνες συμμετοχής στα μυστήρια της εκκλησίας μας που τα βλέπουμε με "οικονομία" όπως λέμε...  Ας μην ξεχνάμε τι είπε ο Χριστός για την υποκρισία...  «οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!»

Τα Δογματικά και Σωτηριολογικά ζητήματα είναι σήμερα δύο.  Το ένα η διαφύλαξη της ενότητας της ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και με κανένα τρόπο να μην δεχτούμε την Οικουμενική Πανθρησκεία του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.  Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος του Χριστού που λάβαμε με τον βάπτισμά μας ως ορθόδοξοι χριστιανοί και να μην δεχτούμε το αντίχριστο χάραγμα του αντίχριστου 666 που φαίνεται ότι θα θελήσουν να μας επιβάλουν με την σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία, δείτε σχετικά ( Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο). )

ΜΟΝΟ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Ο Απόστολος Παύλος
  Καινή Διαθήκη, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ
εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
  ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας
άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".  (άλλο ευαγγέλιον και όχι άλλο ημερολόγιο όπως υποστηρίζουν μερικοί για να φτιάξουν δική τους εκκλησία και παγκάρι (υπάρχουν 20 παρατάξεις, υποτίθεται εκκλησίες, των διασπασμένων παλαιοημερολογιτών) και αναγάγουν σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα, το θέμα του παλαιού και νέου ημερολογίου...  Μόνο αν βιώσουμε τον άγιο Λόγο του Αναστημένου Χριστού σώζεται η αθάνατη ψυχή μας και όχι από τα ημερολόγια, νέο ή παλαιό, καθώς δεν είναι κριτήριο σωτηρίας το ημερολόγιο και οι αληθινοί χριστιανοί δεν είναι ημερολογιολάτρες-ειδωλολάτρες.)

ΚΟΛΑΣΗ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

Επιπλέον, ας αφήσουμε την τυπολατρία και τα ψεύδη γιατί δεν είναι μαγαζάκι η ορθοδοξία για να βρούμε ως χριστέμποροι τον ιδιοκτήτη της και δεν λατρεύουμε τα ημερολόγια σύμφωνα με τις 7 Οικουμενικές Συνόδους αλλά τον ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.  Δεν μας σώζουν τα ημερολόγια, όπως πιστεύουν μερικοί παλαιοημερολογίτες αλλά το "καθημερινό ημερολόγιο του Θεού" που μας λέει να Αγαπάμε τον Θεό και τον πλησίον αληθινά, θυσιαστικά και Σταυροαναστάσιμα κάθε μέρα όλο και πιο πολύ...

 

[πό βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Ιωήλ Γιαννακοπούλου, "ΠΑΛΑΙΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ", πηγή: http://www.impantokratoros.gr/A004934E.el.aspx )
.... "Εάν ανοίξωμεν το Πηδάλιον, θα ίδωμεν εις την σελίδα 9, ότι 4 σημεία είναι εκείνα τα οποία πρέπει να τηρώνται δια την εορτήν του Πάσχα!

α) Εαρινή ισημερία.
β) Πρώτη πανσέληνος μετά την ισημερίαν ταύτην.
γ) Μετά το Νομικόν Πάσχα και
δ) Η πρώτη Κυριακή μετά από όλα αυτά

Το Γρηγοριανόν ή Παπικόν Ημερολόγιον λαμβάνει υπ' όψιν του μόνον τα τρία: Εαρινήν ισημερίαν, πανσέληνον και Κυριακήν. Αγνοεί εντελώς το Νομικόν Πάσχα των Εβραίων. Ούτως οι Παπικοί συνεορτάζουν το Πάσχα των μετά των Εβραίων ή προηγούνται αυτού παρά τον 7ον Κανόνα των Αποστόλων και παρά την ιστορικήν ακρίβειαν, καθ' ην ο Κύριος ανέστη μετά το Πάσχα των Εβραίων. Ημείς όμως οι Νεοημερολογίται λαμβάνομεν υπ' όψιν και τα 4 σημεία του Πάσχα και ούτω διαφέρομεν του Γρηγοριανού ή Παπικού Ημερολογίου και Εκκλησιαστικώς. Εορτάζομεν δηλαδή το Πάσχα μας μετά το Πάσχα των Εβραίων, συμφώνως με την διάταξιν της Α' Οικουμενικής Συνόδου.

Επομένως: Ημερολογιακώς και Εκκλησιαστικώς διαφέρομεν σεις και ημείς με το Γρηγοριανόν Ημερολόγιον. Σεις και ημείς ακολουθούμεν Ημερολογιακώς και Εκκλησιαστικώς το Ιουλιανόν Ημερολόγιον!

Διατί συνταυτίζεις τελείως το Νέον Ημερολόγιον, αυτό που ακολουθούμεν ημείς, με το Παπικόν Γρηγοριανόν, αφού υπάρχη τόση μεγάλη διαφορά από Ημερολογιακής και Εκκλησιαστικής απόψεως μεταξύ των; Αλλοίμονον σου! Θα δώσης μεγάλον λόγον εις τον Θεόν. Μαντεύω την αντίρρησίν σου. Θα μου είπης: Διατί να γίνη η προώθησις των 13 ημερών; Σου απαντώ: Η προώθησις αύτη μόνη της δεν έθιξε το Ιουλιανόν Ημερολόγιον, αλλά το μηνολόγιον του Ημερολογίου τούτου. το Ημερολόγιόν μας παρέμεινεν και θα παραμείνη Ιουλιανόν. Ιουλιανόν έχετε σεις. Ιουλιανόν έχομεν και ημείς. Χώνεψέ το καλά αυτό μέσα εις το μυαλό σου. Μόνον ότι το ιδικόν μας Ιουλιανόν είναι διορθωμένον.

Και πάλιν θα μου είπης: Έστω. Διατί να μεταβληθή το μηνολόγιον του Ιουλιανού Ημερολογίου;  Σου απαντώ:  Γνωρίζομεν από το Πηδάλιον της Εκκλησίας μας ότι οι Πατέρες της Α' Οικουμενικής Συνόδου, που εκανόνισαν το Πάσχα με βάσιν την εαρινήν ισημερίαν, είχον τότε εαρινήν ισημερίαν 21 Μαρτίου.  Αυτό μας το λέγει το Πηδάλιον.  Ιδέ σελίδα 9.  Μετά την πάροδον όμως 1600 περίπου ετών από τότε μέχρι σήμερον, εξέπεσαμεν από την ημερομηνίαν εκείνην και εφθάσαμεν να έχωμεν εαρινήν ισημερίαν την 8ην Μαρτίου.  Και αυτό αναφέρεται εις το Πηδάλιον.  Ιδέ σελίδα 9.  Με ένα πήδημα λοιπόν 13 ημερών ημείς οι λεγόμενοι «Νεοημερολογίται» έχομεν εαρινήν ισημερίαν εκείνην που είχον οι Άγιοι Πατέρες της Α' Οικουμενικής Συνόδου.  Ούτω έχομεν την παλαιάν ημερομηνίαν της εαρινής ισημερίας, 21 Μαρτίου, ενώ σεις έχετε την νέαν ημερομηνίαν της ισημερίας ταύτης, 8 Μαρτίου.  Επομένως ημείς ακολουθούμεν την παλαιάν ημερομηνίαν, σεις την νέαν ημερομηνίαν.  Ημείς πηγαίνομεν με το παλαιόν Ιουλιανόν Ημερολόγιον της Α' Οικουμενικής Συνόδου, σεις με το Νέον Ιουλιανόν Ημερολόγιον. Κατά συνέπειαν ημείς είμεθα όντως Παλαιοημερολογίται και σεις Νεοημερολογίται, διότι και πάλιν σου επαναλαμβάνω έχομεν την 21ην Μαρτίου ως εαρινήν ισημερίαν όπως είχον οι Πατέρες της Α' Οικουμενικής Συνόδου, ενώ σεις εξεπέσατε και έχετε την 8ην Μαρτίου"...  Ολοκληρωμένα και αναλυτικά για το ζήτημα του ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ μπορείτε να δείτε από την Πηγή: http://www.impantokratoros.gr/A004934E.el.aspx και http://www.impantokratoros.gr/A96EE6B6.el.aspx ].

 

Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!!...

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ "ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΙΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ, ΑΠΛΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ!!!

Η Αναγωγή του ημερολογίου σε δογματικό και σωτηριολογικό ζήτημα είναι αίρεση.  Η πρώτη Οικουμενικής Σύνοδος όρισε ημερομηνία εορτής του Πάσχα και αυτό είναι σημαντικό, τα άλλα είναι απλώς για την μάσα και την κουτάλα και για το ποιος θα έχει τους πιστούς στο παγκάρι μαζί του.

Σημαντικό είναι να αποφύγουμε την λαίλαπα του Παναιρετικού Οικουμενισμού του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και το χάραγμα του αντίχριστου 666 και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε φώτιση Θεού, αγάπη και ταπεινό φρόνημα.  Τον δρόμο έδειξαν οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, η Αγία Γραφή, η αναλλοίωτη Ιερά Παράδοση αιώνων της ορθοδοξίας μας με τις 7 Οικουμενικές Συνόδους και την Αποστολική Διαδοχή, και κυρίως οι άγιοι Μάρτυρες και Ομολογητές της πίστεώς μας ανά τους αιώνες, ο πιστός και άγιος Λαός του Θεού.  Ας είναι οι φάροι μας με την Χάρη του Κυρίου μας, Εσταυρωμένου και Αναστημένου Ιησού Χριστού.

Οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας και η Καινή Διαθήκη του Χριστού μας νουθετούν και μας ενισχύουν να μην φοβόμαστε τον αντίχριστο γιατί είναι μαζί μας ο Χριστός αν με ταπεινό φρόνημα πράττουμε το Θέλημά Του και αγαπάμε με έργα τους συνανθρώπους μας και τον Θεό, εμπράκτως καθημερινά στην ζωή μας για να γνωρίσουμε την Ανάσταση από αυτή την ζωή.

Ο Χριστός μας έχει πει πολλές φορές να έχουμε ανοικτά τα μάτια της ψυχής μας για να μην τον προδώσουμε σαν τις μωρές παρθένες...  Γιατί οι άγιοι μάρτυρες ούτε καν λιβάνι δεν έριχναν στα είδωλα και προτίμησαν να χάσουν την πρόσκαιρη ζωή τους στις αρένες με τα Θηρία παρά να προδώσουν τον Χριστό...
Ο Χριστός είπε να κοιτάμε τα Σημεία των Καιρών και να είμαστε πάντα σε εγρήγορση με προσευχή και Αγάπη Χριστού...  Τότε κανένας φόβος δεν θα μας νικήσει ακόμα και μπροστά στο μαρτύριο αν χρειαστεί... γιατί ο Χριστός θα είναι μαζί μας και θα μας ενδυναμώνει...  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666, στο χέρι ή στο μέτωπο...

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ και παρασύρουμε αθώες ψυχές στην κόλαση… (δείτε την Αποκάλυψη του Ιωάννου κεφ. ιγ' 15-18, "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄", στην Καινή Διαθήκη, προτείνω μετά συντόμου ερμηνείας υπό Π. Ν. Τρεμπέλα, Έκδοση: Αδελφότης Θεολόγων "ο Σωτήρ").
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Είναι τύφλωση και αίρεση η αναγωγή του ημερολογίου σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα και να παραβλέπουμε την Αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και το Αντίχριστο χάραγμα 666, ενώ η διοικούσα Εκκλησία δεν έχει ενότητα και κοινή ομολογία Πίστεως...
 
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

(Όπως σωστά παρατήρησε ο φίλος μου Ευριπίδης, ως ορθόδοξοι χριστιανοί αγαπούμε την αγία Βυζαντινή Μουσική των αγγέλων και αυτή μόνο ψάλλουμε στην Εκκλησία μας, και όχι κοσμική μουσική, ας ακούσουμε λοιπόν τον ύμνο για την Παναγιά μας)

 

 

Εξομολογείσθε τω Κυρίω Ψαλμός ΡΛΕ΄  135

 

Στην Εκκλησία ακούμε την υπέρτατη μουσική των Αγγέλων, την Βυζαντινή μουσική, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε την κοσμική μουσική, μέσα στον κόσμο, όχι την οποιαδήποτε κοσμική μουσική, καθώς υπάρχουν ίσως ελάχιστα τραγούδια που μπορεί να προφέρουν σωστά μηνύματα και αλήθειες και καλή, έστω και κοσμική, ψυχαγωγία... (μακριά βέβαια από αιρετικά, παραθρησκευτικά και σατανικά κεκαλυμμένα τραγούδια).

ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

 

Όσο Σ' Αγαπώ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Παπαροκάδες

 

Παπαροκάδες - Τσιπάκι - 666

 

Βαβυλώνα - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Παπαροκάδες

 

Ο Justin έγραψε στην ιστοσελίδα: http://www.agiooros.org/viewtopic.php?f=4&t=4476&start=0&sid=df4d36e3229605665670991709c6bd4b

"‘Ο Οίκουμενισμός, μέ λίγα λόγια, είναι ένα καταχθόνιον παγκόσμιον Κίνημα πολιτικόν καί θρησκευτικόν, μέ σκοπόν τήν υποταγήν τής άνθρωπότητος κάτω άπό μίαν παγκόσμιον Κυβέρνησιν... καί τήν ένωσιν όλων τών Θρησκειών εις μίαν Πανθρησκείαν, ώστε νά έξαφανισθή ό Χριστιανισμός, νά έξαφανισθή ή σώζουσα Όρθόδοξος πίστις καί νά λατρεύεται στό τέλος, άντί τού άληθινού Θεού, ό Σατανάς!"

Αυτά τα λόγια ο όσιος πατήρ Χαράλαμπος Βασιλόπουλος τα έγραψε τη δεκαετία του 70,όταν δηλαδή κυβερνούσαν οι εβραιοκινούμενοι μασόνοι δικτάτορες δήθεν ελληνοχριστιανοί.  Υπήρξε μέγας αγωνιστής της ορθοδοξίας και ομολογητής του Χριστού.  Διώχθηκε με πολύ σκληρό τρόπο αλλά δικαιώθηκε από τον Θεό.  Την ευχή του να έχουμε. Αμήν.
Πάτερ Χαράλαμπε, πρέσβευε υπέρ του έθνους ημών!

 

      Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

 

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΩΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑΛΙΝ, ΜΠΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑΥΡΟΥ...

Ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός είναι υλιστικές θεωρίες που δεν πιστεύουν στην Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού και στην Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού που βίωναν όπως γνωρίζουμε από την Καινή Διαθήκη οι πρώτες Χριστιανικές κοινότητες καθώς δεν υπήρχε μεταξύ τους ούτε ένας ενδεής...

Την Κοινωνία αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού την γνωρίζουμε και από την Πολιτεία του Μεγάλου Βασιλείου αλλά και από το Μοναστικό Πολίτευμα των μοναχών που ζουν στο κοινόβιο και έχουν άπαντα κοινά με αγάπη Χριστού.

Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης Χριστού θα μπορούσαμε να χτίσουμε αν αγαπάγαμε αληθινά τον Χριστό και τους συνανθρώπους μας και πολιτευόμασταν σύμφωνα με την Δικαιοσύνη του Χριστού...  ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ...

Δεν θα μας σώσουν οι άθεες υλιστικές ιδεολογίες αλλά μόνο η Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης τους Χριστού αν πρώτα Χριστοποιηθούμε γιατί Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης χωρίς αγίους δεν γίνεται να υπάρξει.

 

"Ο Παράδεισος και η κόλαση..."

 

 

- Γέροντα, πως είναι η κόλαση;
- Θα σου πω μια ιστορία που έχω ακούσει:
Κάποτε ένας απλός άνθρωπος παρακαλούσε τον Θεό να του δείξει πως είναι ο Παράδεισος και η κόλαση.  Ένα βράδυ λοιπόν στον ύπνο του άκουσε μία φωνή να του λέει : " Έλα να σου δείξω την κόλαση".

Βρέθηκε τότε λοιπόν σε ένα δωμάτιο, όπου πολλοί άνθρωποι κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και στην μέση ήταν μία κατσαρόλα γεμάτη φαγητό.  Όλοι όμως οι άνθρωποι ήταν πεινασμένοι, γιατί δεν μπορούσαν να φάνε.  Στα χέρια τους κρατούσαν από μία πολύ μακριά κουτάλα.  Έπαιρναν από την κατσαρόλα το φαγητό, αλλά δεν μπορούσαν να φέρουν την κουτάλα στο στόμα τους.  Γι' αυτό άλλοι γκρίνιαζαν, άλλοι φώναζαν, άλλοι έκλαιγαν...

Μετά άκουσε την ίδια φωνή να του λέει: " Έλα τώρα να σου δείξω και τον Παράδεισο ".
Βρέθηκε τότε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου πολλοί άνθρωποι κάθονταν γύρω από το τραπέζι ίδιο με το προηγούμενο και στην μέση ήταν πάλι μια κατσαρόλα με φαγητό και είχαν τις ίδιες μακριές κουτάλες. Όλοι όμως ήσαν χορτάτοι και χαρούμενοι, γιατί ο καθένας έπαιρνε με την κουτάλα του φαγητό από την κατσαρόλα και τάιζε τον άλλον.

Κατάλαβες τώρα κι εσύ πως μπορείς να ζεις από αυτήν τη ζωή τον Παράδεισο;
Όποιος κάνει το καλό αγάλλεται..., διότι αμείβεται με θεϊκή παρηγοριά.

Όποιος κάνει το κακό υποφέρει και κάνει τον επίγειο Παράδεισο... επίγεια κόλαση.

Έχεις αγάπη, έχεις καλοσύνη;  Είσαι άγγελος και όπου πας ή σταθείς, μεταφέρεις τον Παράδεισο.  Έχεις πάθη, κακία;  Έχεις μέσα σου τον διάβολο και όπου πας ή σταθείς, μεταφέρεις την κόλαση...
Από εδώ αρχίζουμε να ζούμε τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ή την κόλαση ...
~Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης !~

Πηγή: http://imeroviglio.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html  .

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

 - Γέροντα, όταν μια ψυχή αγωνίζεται χρόνια και δεν βλέπη πρόοδο, τί συμβαίνει;
- Όταν δεν βλέπουμε πρόοδο στον αγώνα μας, σημαίνει ή ότι δεν έχουμε εγρήγορση ή ότι ό Θεός δεν επιτρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο, για να μην υπερηφανευτούμε και βλαφτούμε.
- Γέροντα, όπως βλέπω τον εαυτό μου, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερη, τί θα γίνει;
- Κοίταξε, ευλογημένη, υπάρχουν τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, ό Θεός δίνει καραμέλες και σοκολάτες, γιατί βλέπει την ανάγκη και την αδυναμία της ψυχής. Στο δεύτερο, παίρνει λίγο την Χάρη Του για παιδαγωγία, για να καταλάβει ό άνθρωπος ότι χωρίς την βοήθεια Του δεν μπορεί να κάνη το παραμικρό, ώστε να ταπεινωθεί και να αισθανθεί την ανάγκη να καταφυγή σ' Αυτόν.  Και το τρίτο στάδιο είναι μια μόνιμη και σταθερή καλή πνευματική κατάσταση.  Εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο στάδιο. Προχωράς λίγο, μετά ξεχνάς την αδυναμία σου, παίρνει ό Χριστός την Χάρη Του, απογυμνώνεσαι από την θεία Χάρη, βλέπεις ξανά την αδυναμία σου και συνέρχεσαι. "Αν μου έλεγες ότι, όσο προχωράς, είσαι καλύτερα, θα φοβόμουν, γιατί θα έβλεπα ότι έχεις υπερηφάνεια.  Τώρα όμως πού λες ότι όλο και πιο χάλια βλέπεις τον εαυτό σου, εγώ χαίρομαι, γιατί βλέπω ότι είσαι καλά.  Μη φοβάσαι.  Όσο προχωράει κανείς, τόσο περισσότερο βλέπει τις ελλείψεις του και τις ατέλειες του και αυτό είναι πρόοδος.
- Γέροντα, υπάρχει, περίπτωση να μη με ακούει ό Θεός, όταν Του ζητάω να με βοηθήσει να απαλλαγώ από ένα πάθος;
- Τί, Βάαλ είναι ό δικός μας ό Θεός;  Ό Θεός ακούει και μας βοηθάει.  "Ίσως να μη νιώθεις την βοήθεια Του• αιτία όμως δεν είναι ό Θεός, άλλα εσύ ή ιδία πού διώχνεις την βοήθεια Του με την υπερηφάνεια.
"Αν δεν υπάρχει κίνδυνος να το πάρουμε επάνω μας και να υπερηφανευθούμε, είναι αδύνατο να μη βοηθήσει.
ό Θεός.  Ό Καλός Θεός θέλει να απαλλαγούμε από τα πάθη μας, άλλα, αν έχουμε υπερηφάνεια ή προδιάθεση υπερηφάνειας, δεν μας βοηθάει να απαλλαγούμε, γιατί θα νομίζουμε ότι το κατορθώσαμε χωρίς την δική Του βοήθεια.
Γι' αυτό, όταν παρακαλούμε τον Θεό με όλη την καρδιά μας να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από ένα πάθος και δεν μας βοηθάει, πρέπει αμέσως να καταλάβουμε ότι πίσω από αυτό το πάθος κρύβεται άλλο μεγαλύτερο, και αυτό είναι ή υπερηφάνεια.  Επειδή δηλαδή δεν βλέπουμε την υπερηφάνεια, αφήνει ό Θεός να παραμένει το πάθος πού βλέπουμε, π.χ. ή γαστριμαργία, ή φλυαρία, ό θυμός κ.λπ., για να ταπεινωνόμαστε.  Όταν σιχαθούμε πια τα πάθη μας από τις συνεχείς πτώσεις μας, γνωρίσουμε την αδυναμία μας και ταπεινωθούμε, τότε μας βοηθάει ό Θεός και ανεβαίνουμε δύο-δύο τα πνευματικά σκαλιά. 

Πηγή: http://www.facebook.com/note.php?note_id=455662740394&id=1167930820 .

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ

Όλοι έχουμε πάθη και αδυναμίες και πέφτουμε πολλές φορές και απελπιζόμαστε αλλά ποτέ να μην φτάνουμε στην μόνιμη απελπισία και απόγνωση από την αμαρτία.  Συνεχώς να σηκωνόμαστε ως καλοί αθλητές του Χριστού με την χάρη του Θεού.  Με προσευχή, ταπεινό φρόνημα, αγάπη στον Θεό και στον πλησίον και υπακοή και μελέτη του Λόγου του Θεού ο Χριστός με την Χάρη του θα μας καθαρίζει από την αμαρτία και θα μας χαρίζει την Ανάσταση από αυτή την ζωή.

Αρκεί να αγαπάμε αληθινά τον Θεό και τον πλησίον μας, όπως μας αγάπησε ο Χριστός πάνω στον Σταυρό...

Όσοι με την χάρη του Θεού και ταπεινό φρόνημα αγαπούν αληθινά και εμπράκτως τον Θεό και τον πλησίον τους ζουν την Ανάσταση και τον Παράδεισο από αυτή την ζωή και όσοι δεν αγαπούν βιώνουν καθημερινά την κόλαση που οι ίδιοι επέλεξαν μακριά από την αγάπη του Χριστού.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...
 ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ....
 ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ...
 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24. 15 Ὅταν οὖν ἴδητε
τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ῥηθὲν διὰ Δανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ - ὁ ἀναγινώσκων νοείτω - 16 τότε οἱ ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὄρη, 17 ὁ ἐπὶ τοῦ δώματος μὴ καταβαινέτω ἆραι τὰ ἐκ τῆς οἰκίας αὐτοῦ, 18 καὶ ὁ ἐν τῷ ἀγρῷ μὴ ἐπιστρεψάτω ὀπίσω ἆραι τὰ ἱμάτια αὐτοῦ. 19 οὐαὶ δὲ ταῖς ἐν γαστρὶ ἐχούσαις καὶ ταῖς θηλαζούσαις ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις. 20 προσεύχεσθε δὲ ἵνα μὴ γένηται ἡ φυγὴ ὑμῶν χειμῶνος μηδὲ σαββάτῳ. 21 ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ' ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ' οὐ μὴ γένηται. 22 καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι. 23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστός ἤ ὧδε, μὴ πιστεύσητε· 24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. 25 ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν. 26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· 27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· 28 ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί.

 

Παπαροκάδες (Ελεύθεροι) - Φίλε Μου Είμαι Χάλια

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Αν με δεις - Παπαροκάδες

 

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΓ΄, Στίχος 1 Ἐὰν ταῖς γλώσσαις τῶν ἀνθρώπων λαλῶ καὶ τῶν ἀγγέλων, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, γέγονα χαλκὸς ἠχῶν ἢ κύμβαλον ἀλαλάζον.  Στιχ. 8 Ἡ ἀγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει.

 

Έμαθα Ελεύθερος να ζω - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Παπαροκάδες

 

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

 

Ο Θεός μόνο στον Άνθρωπο που είναι εικόνα του Θεού χάρισε την αθάνατη ψυχή και την ελεύθερη βούληση, το αυτεξούσιο για να αποφασίσει με το ελεύθερο πνεύμα του, το μυαλό του, για την ζωή και τον αιώνιο προορισμό του, την αιώνια ζωή και αν επιθυμεί να ενωθεί με τον Θεό ώστε με την Χάρη του Θεού να φθάσει το ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ.  Από τον βίο μας στην γη κρινόμαστε αν ακολουθούμε την οδό της σταυροαναστάσιμης αγάπης και δικαιοσύνης του Θεού που βίωναν οι πρώτοι χριστιανοί, όπως βλέπουμε στην Καινή Διαθήκη,  ελεύθεροι από πάθη και αδυναμίες χωρίς υλισμό και ειδωλολατρία.

Οι υλιστικές ιδεολογίες του κεφαλαιοκρατισμού και του κομμουνισμού θεοποιούν την ύλη και είναι ειδωλολατρικές γιατί πρεσβεύουν μια κοινωνική δικαιοσύνη χωρίς Θεό και χωρίς αληθινή Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού αλλά με υποτιθέμενη κοινωνική δικαιοσύνη μέσα από τα κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά άθεα συστήματά τους ακόμα και αν έχουν χριστιανικό μανδύα.

Τα υλιστικά πολιτικά και οικονομικά συστήματα διακυβέρνησης προτείνουν ως σωτηρία μας τον άθεο υλικό ευδαιμονισμό που είναι ο σκοπός τους και όχι την Σταυροαναστάσιμη χαρμολύπη του Χριστού και την Σωτηρία της αθάνατης ψυχής του ανθρώπου με την Αγάπη και Δικαιοσύνη του Χριστού, στην οποία δεν πιστεύουν.

Υπάρχουν ελάχιστοι προσκολλημένοι στις υλιστικές ιδεολογίες του κεφαλαιοκρατισμού - καπιταλισμού και του σοσιαλισμού - κομμουνισμού που θεωρούν ότι πρέπει να τις επιβάλλουν με την βία και να υπακούουν οι λαοί στα αντίχριστα κελεύσματά τους γιατί ο Χριστός ζήτησε να δείχνουμε υπακοή στους νόμους όχι όμως στους αντίχριστους νόμους ούτε να χρησιμοποιούμε βία κάθε είδους...

Γιατί ο Χριστός ζήτησε να ποιούμε δικαιοσύνη επί της Γής με Αγάπη και αλήθεια.  Σταυρώθηκε ο Χριστός από αγάπη για να σώσει τον αμαρτωλό άνθρωπο και δεν έφερε τους αγγέλους του για να τιμωρήσει αυτούς που θέλησαν να τον σταυρώσουν αλλά τους συγχώρεσε γιατί δεν ξέρουν τι πράττουν... όπως είπε πάνω στο Σταυρό...  Δεν έχουμε λοιπόν υποχρέωση να υπακούσουμε σε αντίχριστους νόμους ακόμα και αν μας σταυρώσουν, για αυτό δεν θα σταμπαριστούμε σαν τα ζώα με το αντίχριστο τσιπάκι - χάραγμα 666 του επερχόμενου δικτάτορα και δεν θα υπογράψουμε ούτε θα παραλάβουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα με το τσιπάκι και κωδικό το 666...  Γιατί θα μας κρίνει ο Θεός και θα μας χαρίσει την αιώνια ζωή μαζί του και όχι ο κάθε επίγειος δικτάτορας, υποτίθεται σωτήρας, είτε λέγεται Στάλιν, Χίτλερ, Παπαδόπουλος, Μπούς ή ο οποιοσδήποτε άλλος που με βία και μίσος σκοτώνουν ανθρώπινες ψυχές που παρασύρουν στην φθονερή αντίχριστη εξουσία τους, επειδή δεν πιστεύουν στην Αγάπη, Δικαιοσύνη και Ελευθερία που μας χάρισε ο Χριστός από πάθη και αμαρτίες, ώστε να ζούμε με αγάπη και δικαιοσύνη πάνω στην Γή και να μην αδικούμε με κανένα τρόπο τον πλησίον μας σε μια κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης όπως αρμόζει σε αληθινούς ορθόδοξους χριστιανούς.
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχω οποιαδήποτε εκκλησιαστική κοινωνία με αιρετικούς και αλλόθρησκους ούτε να συμπροσεύχομαι μαζί τους, όπως μας είπε ο Απόστολος Παύλος και οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, αλλά ούτε στο διαδίκτυο να μιλώ μαζί τους, εκτός αν πρόκειται να ομολογήσω την ορθόδοξη χριστιανική πίστη μου με την Χάρη του Θεού, τότε μόνο μπορώ να μιλάω ακόμα και με αντίχριστους, αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έχω υποχρέωση να τους δώσω την δυνατότητα να μιλάνε και μέσα από την δική μου ιστοσελίδα, γιατί δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την αντίχριστη προπαγάνδα τους και την ζημιά που κάνουν σε ανθρώπινες ψυχές... Άλλωστε υπάρχουν πολλές αντίχριστες ιστοσελίδες...

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)...

 

Το "αυγό του φιδιού" μπορεί να είναι κεφαλαιοκρατικό, σοσιαλιστικό ή κομμουνιστικό γιατί η υλιστική δικτατορία των ελάχιστων άπληστων οικονομικά ισχυρών ληστών του πλούτου που παράγει η κοινωνία και οι οποίοι κυβερνούν πίσω από τις κυβερνήσεις στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής, μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα... όπως ο διάβολος...  Ωστόσο η Ελευθερία του Ανθρώπινου Προσώπου είναι δώρο του Θεού και ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα μας...  Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ στις 07 Ιουλ 2010 12:53 π.μ. (ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου) έστω και αργά κάνει την αυτοκριτική της στο βίντεο που μπορούμε να δούμε για το "αυγό του φιδιού"......

 

 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ  ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

 

Δεν θα μας σώσουν οι άθεες υλιστικές ιδεολογίες αλλά μόνο η Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης τους Χριστού αν πρώτα Χριστοποιηθούμε γιατί Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης χωρίς αγίους δεν γίνεται να υπάρξει.

 

Το σκοινί...

 

  Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και με βίντεο (ανανεωμένο)

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

Και Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο).

 

"ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" αναφέρει για την Μορφή του Πολιτεύματος στο "Άρθρο 1 Παράγραφος 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.  Παράγραφος 2. Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.  Παράγραφος 3.  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα".

Συμφώνα με το Άρθρο 110 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Άρθρο 1 που αφορά την Μορφή του Πολιτεύματος δεν είναι αναθεωρήσιμο.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ με το  Άρθρο 1 παράγραφο 2 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

 

ΠΗΓΗ: http://citypress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_4303.html

 

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

 

 

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Ο Κίσινγκερ έλεγε το 1994:
"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή.  Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή.  Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας".

Ένας χριστιανός πρότεινε σε έναν άλλο να προσεύχεται για την εργασία του να πηγαίνει καλά και ο τότε ο άλλος χριστιανός του είπε ότι υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για να προσευχηθεί...  Στην προσευχή "Πάτερ ημών" λέμε σε ένα σημείο "τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον"... επομένως δεν θα προσευχηθούμε για την εργασία μας και τις σχέσεις μας σε αυτήν με τους συνανθρώπους μας;  Δεν είναι σημαντικό;

Ο Χριστός επειδή μας αγαπάει αληθινά ζητάει να είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία Μαζί του και όπως και οι Άγιοι Πατέρες και η ορθόδοξη Εκκλησία διδάσκει ότι πρέπει να προσευχόμαστε αδιαλείπτως.  Μπορούμε νοερά να λέμε όσο συχνά αναπνέουμε "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς, υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών".  Και όσο συχνά και αν αμαρτάνουμε να παρακαλάμε τον Θεό με ταπείνωση και ειλικρίνεια να μας συγχωρέσει εφόσον εμείς πρώτα συγχωρούμε εμπράκτως τους συνάνθρώπους μας όταν μας αδικούν γιατί όπως λέμε πάλι στην προσευχή "Πάτερ ημών"...  καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·.

«Τὶ νὰ ζητήσω ἀπὸ τὸν Θεό».

Πηγή: http://agiooros.org/viewtopic.php?f=15&t=4464&sid=5eab906b5a0edb9466e4cb8bf0d16e54
Ἔκθεση ἀπὸ μαθητὴ τοῦ δημοτικοῦ μὲ θέμα: «Τὶ νὰ ζητήσω ἀπὸ τὸν Θεό».

«Θεέ μου, ἀπόψε σοῦ ζητάω κάτι ποὺ τὸ θέλω πάρα πολύ.  Θέλω νὰ μὲ κάνεις τηλεόραση!  Θέλω νὰ πάρω τὴ θέση τῆς τηλεόρασης ποὺ εἶναι στὸ σπίτι μου.  Νὰ ἔχω τὸ δικό μου χῶρο.  Νὰ ἔχω τὴν οἰκογένειά μου γύρω ἀπὸ ἐμένα.  Νὰ μὲ παίρνουν στὰ σοβαρὰ ὅταν μιλάω.  Θέλω νὰ εἶμαι τὸ κέντρο τῆς προσοχῆς καὶ νὰ μὲ ἀκοῦνε οἱ ἄλλοι χωρὶς διακοπὲς ἢ ἐρωτήσεις.  Θέλω νὰ ἔχω τὴν ἴδια φροντίδα ποὺ ἔχει ἡ τηλεόραση ὅταν δὲν λειτουργεῖ.  Ὅταν εἶμαι τηλεόραση, θἄχω τὴν παρέα τοῦ πατέρα μου ὅταν ἔρχεται σπίτι ἀπὸ τὴ δουλειά, ἀκόμα κι ἂν εἶναι κουρασμένος.  Καὶ θέλω τὴ μαμά μου νὰ μὲ θέλει ὅταν εἶναι λυπημένη καὶ στενοχωρημένη, ἀντί νὰ μὲ ἀγνοεῖ…  Θέλω τ΄ ἀδέλφια μου νὰ μαλώνουν γιὰ τὸ ποιὸς θὰ περνάει ὧρες μαζί μου.  Θέλω νὰ νοιώθω ὅτι ἡ οἰκογένειά μου ἀφήνει τὰ πάντα στὴν ἄκρη, πότε – πότε, μόνο γιὰ νὰ περάσει λίγο χρόνο μὲ μένα.  Καὶ τὸ τελευταῖο, κάνε με ἔτσι ὥστε νὰ τοὺς κάνω ὅλους εὐτυχισμένους καὶ χαρούμενους.
Θεέ μου, δε ζητάω πολλά.  Θέλω μόνο νὰ γίνω σὰν μιὰ τηλεόραση!»
Τὴ δασκάλα ποὺ τὴν διάβασε (καθὼς βαθμολογοῦσε) τὴν ἔκανε νὰ κλάψει.
Ὁ σύζυγός της ποὺ μόλις εἶχε μπεῖ στὸ σπίτι, τὴ ρώτησε: «τὶ συμβαίνει;»
Αὐτὴ ἀπάντησε: «Διάβασε αὐτὴ τὴν ἔκθεση, τὴν ἔχει γράψει ἕνας μαθητής μου».
Ὁ σύζυγος εἶπε: «Τὸ καημένο τὸ παιδί. Τὶ ἀδιάφοροι γονεῖς εἶναι αὐτοί!»
Τότε αὐτὴ τὸν κοίταξε καὶ εἶπε: «Αὐτὴ ἡ ἔκθεση εἶναι τοῦ γιοῦ μας!..» 

Παπαροκάδες (Ελεύθεροι) - Φίλε Μου Είμαι Χάλια

 

Παπαροκάδες (Ελεύθεροι) - Φίλε Ν αγαπάς

 

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. 

Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία με την διεθνή οικονομική ΚΡΙΣΗ που δημιούργησαν να ζητάνε (ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ οι ελάχιστοι άπληστοι ισχυροί ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΘΕΝ απέναντι στον αδυσώπητο ανταγωνισμό με σημαία τους την κοινωνική αδικία και τον κανιβαλισμό όπου οι ισχυρότεροι επιβιώνουν καθώς δεν θέλουν μια κοινωνία συναγωνισμού, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης) και να επιβάλουν στους εργαζόμενους να διπλασιάσουν τον ρυθμό και την απόδοση τους ενώ την ίδια στιγμή απολύουν τους μίσους εργαζόμενους για να μειώσουν το κόστος εργασίας στις επιχειρήσεις τους και να πολλαπλασιάσουν τα υπερκέρδη τους που ληστεύουν από τους εργαζόμενους που τα παράγουν ενώ ταυτόχρονα τους βασανίζουν τους εκβιάζουν και τους απειλούν

Τεχνητή δεν είναι μόνο η διεθνής οικονομική και πνευματική κρίση αλλά και το χρέος της Ελλάδας που δεν το δημιούργησε ο ελληνικός λαός και τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα, ο οποίος όμως καλείται να το πληρώσει και αποτελεί ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ, δείτε το σχετικό βίντεο...

 

 

Μια ιστορία υποτέλειας εκμετάλλευσης και τρόμου.  Ένας ολόκληρος μηχανισμός αστών πολιτικών, "έγκριτων" οικονομολόγων και διατεταγμένων δημοσιογράφων επισείει τον τρόμο του δημοσιονομικού ελλείμματος, με στόχο τη βαθιά κοινωνική οπισθοδρόμηση.  Την ίδια ώρα οι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί λύκοι στήνουν χορό πάνω στο πτώμα της οικονομίας του ελληνικού κράτους, γλεντώντας τα νέα υπερκέρδη.  Η κρίση είναι γι αυτούς το νέο χρυσοφόρο Ελντοράντο και για μας η απόλυτη εξαθλίωση.

Τα μεγάλα ελεγχόμενα εργατικά συνδικάτα δεν μπορούν να καλύψουν τους περισσότερους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα, από τον σιωπηρό πολλές φορές εκβιασμό της απόλυσης αν απεργήσει ο εργαζόμενος και ανακοινώνουν απεργίες μιας ημέρας, μια φορά το χρόνο σχεδόν, ή ελάχιστες μεμονωμένες ημέρες το χρόνο, που είναι χωρίς νόημα αφού δεν προκαλούν τριγμούς στο σύστημα και δεν έχει λόγο να απεργήσει ο εργαζόμενος που δεν τον καλύπτουν.

Υπάρχουν ορισμένα στελέχη - προϊστάμενοι λακέδες που δεν γνωρίζουν πως να οργανώνουν την εργασία, να καθοδηγούν, να επιμορφώνουν και να διορθώνουν τον εργαζόμενο όταν χρειάζεται.  Το μόνο λοιπόν που γνωρίζουν αυτοί οι αξιοθαύμαστοι προϊστάμενοι, εκτός από το γλείψιμο του εργοδότη, είναι να γκρινιάζουν και να λένε συνέχεια την φράση "πιο γρήγορα-πιο γρήγορα" με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνουν, να αποσυντονίζουν και να δημιουργούν πονοκέφαλο στους εργαζόμενους μειώνοντας την παραγωγικότητά τους και προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.  Οι ελάχιστοι φασίστες της Δύσης υλιστές άθεοι οικονομικά ισχυροί κεφαλαιοκράτες που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ελάχιστους υλιστές άθεους ισχυρούς κομματικούς γραφειοκράτες, υποτίθεται κομουνιστές, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που κυβερνούσαν και λήστευαν τον πλούτο που παρήγαγε η σοβιετική κοινωνία για να ζουν βασιλικά ως ισχυρά κομματικά στελέχη και να πεινάει ο σοβιετικός λαός όπως και οι λαοί στην Δύση με την φτώχεια και την ανεργία.   

Αυτοί οι ελάχιστοι άθεοι υλιστές φασίστες ισχυροί κομματικοί γραφειοκράτες, δήθεν κομουνιστές, στην συνέχεια διέλυσαν την Σοβιετική Ένωση, και έγιναν αξιοσέβαστοι αρχιληστές κεφαλαιοκράτες και πολιτικοί ταγοί στην Ρωσία σαν τον πρόεδρό τους Πούτιν που ήταν αρχιπράκτορας της φασιστικής μυστικής υπηρεσίας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης KGB, αντίστοιχης της αμερικανικής φασιστικής CIA που προκαλούσαν πολέμους και δικτατορίες πάνω στην γη.  Μαριονέτα της CIA και της Αμερικής ήταν και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.  Η Δημοκρατία μπορεί να γίνει καλύτερη ενώ η δικτατορία από την φύση της είναι μαύρη και άθλια γιατί καταλύει την δημοκρατία και τις θεανθρώπινες ελευθερίες... και ο Θεός μας θέλει ελεύθερους είτε για να τον ακολουθήσουμε είτε όχι...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΗΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η   Β Ο Υ Λ Η Σ Η.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ (Το κατά Ματθαίον, Κεφάλαιο 16, στίχος 24.  "Τότε ὁ Ἰησοῦς εἶπεν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· Εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι".) και τον σταυρώσαμε "εμείς οι καλοί άνθρωποι" και με την συμπεριφορά μας τον σταυρώνουμε καθημερινά καθώς αγαπάμε περισσότερο τον χρυσό από τον Χριστό και τους συνανθρώπους μας.  Ο αντίχριστος δικτάτορας Παπαδόπουλος ΚΑΤΕΛΥΣΕ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ όπως Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ και Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΗ αγάπη για την Πατρίδα δεν είναι ο άκρατος εθνικισμός του δικτάτορα Παπαδόπουλου και των συνεργατών του που παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους.  Δεν έχουμε Θρησκεία ως ανθρώπινο κατασκεύασμα για να υπνωτίζουμε τις λαϊκές μάζες αλλά την αποκάλυψη του αληθινού Θεού στον Άνθρωπο, του Εσταυρωμένου και Αναστημένου Χριστού που προφήτεψαν οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης και όλα επαληθευτήκαν στην Καινή Διαθήκη στο πρόσωπο του Θεανθρώπου Χριστού.  Η οικογένεια είναι ο άγιος θεσμός που ευλογεί μυστηριακά ο Θεός και όχι μια πολιτική-οικονομική συμφωνία.

ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...  ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΨΥΧΩΝ που αγαπιούνται για να φέρουν στον κόσμο αγγελικές ψυχές.

Ως αληθινός ορθόδοξος χριστιανός και ελεύθερος δημοκρατικός πολίτης, μακριά από τις πλάνες του αντίχριστου, υλιστικού φασιστικού κεφαλαιοκρατισμού και του αντίχριστου υλιστικού φασιστικού κομμουνισμού, προτιμώ να αποφασίζει ο λαός για την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου και ας κάνει μύρια λάθη ελεύθερος και υπεύθυνος, παρά δέσμιος κάποιων Τυράννων, υποτίθεται φωτισμένων… όπως του Παπαδόπουλου, του Χίτλερ, του Στάλιν, του Μπους, και άλλων αιμοδιψών, πολεμοχαρών, αντίχριστων φασιστών που θέλουν να μας σώσουν και μας σκοτώνουν στο τέλος.

Αν οι λαοί έχουν αντίχριστη παιδεία και δεν ακολουθούν τον Χριστό δεν σημαίνει ότι θα μας σώσει ο κάθε αντίχριστος δικτάτορας Παπαδόπουλος, Στάλιν, Χίτλερ, Μπους και όποιος άλλος αντίχριστος 666 έλθει και θα θελήσει να τον προσκυνήσουμε...  Ο Θεός θέλει ελεύθερη την ψυχή μας και πότε δεν μας αναγκάζει να είμαστε υλιστές, κεφαλαιοκράτες, κομμουνιστές, άθεοι ή αντίχριστοι αλλά και δεν μας αναγκάζει να είμαστε πιστοί χριστιανοί.

Ας δούμε όμως και τι λέει και για την Χούντα του 1967 ο

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ 1974-1998 Πηγή: http://neataksi.blogspot.com/2009/02/1974-1998.html

Από την Εκπομπή " ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ"
με τον δημοσιογράφο Κύριο
Γιώργο Τράγκα.

"Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Σεραφείμ, κατά κόσμον Βησσαρίων Τίκας, γεννήθηκε το 1913 στο Αρτεσιανό Καρδίτσας.

Ήταν δέκα χρονών όταν πέθανε η μητέρα. Η αδερφή του σχεδόν μωρό. Ο πατέρας του αργότερα παντρεύτηκε και πάλι. Ο Σεραφείμ έγινε ένα με την αδελφή του. Όσο ζει στο Αρτεσιάνο Καρδίτσας, πάει σχολείο και βοηθάει τον πατέρα του. Φοιτά στο Γυμνάσιο Καρδίτσας και στη συνέχεια μεταγράφεται στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Άρτας και δύο χρόνια μετά στην Κόρινθο. Σε μια επίσκεψη του στο χωριό γνωρίζει τον ηγούμενο της Μονής Κορώνης, τον Ιάκωβο.

Η συνάντηση αυτή άλλαξε τη ζωή του και σηματοδότησε την μετέπειτα πορεία του . Είναι ο μόνος άνθρωπος, που μνημόνευσε μέχρι την τελευταία του στιγμή ο Σεραφείμ. Ο Ιάκωβος μιλάει για τον Σεραφείμ στον τότε Μητροπολίτη Κορίνθου Δαμασκηνό, ο οποίος τον χειροτονεί διάκο. Ο ίδιος μετά τη χειροτονία του αγοράζει την πρώτη ράμβο που έχουν μόνο οι μητροπολίτες. Ιερέας στον Άγιο Λουκά Πατησίων την περίοδο της Κατοχής, ο Σεραφείμ οργανώνει συσσίτια ενώ στα κηρύγματα του καταφέρεται κατά των Γερμανών, οι οποίοι σχεδιάζουν να τον συλλάβουν.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου τον φυγαδεύει προς την Άρτα. Στο Βουλγαδέρι συναντάται με τον Ζέρβα και μένει μαζί του για ενάμιση χρόνο. Αναλαμβάνει όμως αποστολές προς την Αθήνα. Οι Γερμανοί πληροφορούνται τη δράση του και στήνουν μπλόκο στην Άρτα. Ο τότε μητροπολίτης φροντίζει και τον φυγαδεύει με ένα φορτηγό προς την Αθήνα. Στις 25 Νοεμβρίου του 1973, αν και Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ορκίζει την κυβέρνηση του Ιωαννίδη. Ο τότε Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παραιτείται. Στις 12 Ιανουαρίου του 1974 εκλέγεται Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Επικρίνεται από πολλούς. Στην πορεία όμως οι αντιδράσεις για το πρόσωπο του σχεδόν εξαφανίζονται. Ιδρύει νέες μητροπόλεις και διώχνει δώδεκα ιερωνυμικούς μητροπολίτες.
Λόγια Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ...

"Πρέπει να ντρεπόμαστε να εμφανιζόμαστε ορισμένοι από μας. Ποιος έχει από αυτούς Χρυσούν Αρίστειον Ανδρείας, Πολεμικό Σταυρό, Μετάλλιο Εξαιρετικών Πράξεων; Εγώ που τα έχω, με είδατε ποτέ να τα φορέσω; Και βγαίνουν κάποιοι να πουν τι έκανα; Ε, όχι δα. Είναι κανείς να ντρέπεται. Ιδίως κάτι όψιμοι πατριώται, που παρουσιάστηκαν τώρα τελευταία''.  Πηγή: http://neataksi.blogspot.com/2009/02/1974-1998.html ."

Αν θέλουμε αγαπάμε τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και αν δεν θέλουμε δεν αγαπάμε τον Θεό και τους συνανθρώπους μας για αυτό θα κριθούμε άλλωστε και δεν μπορεί κανείς δικτάτορας να μας αναγκάσει να πιστεύουμε οτιδήποτε...  Γιατί τότε δεν θα είχαμε αμαρτία αν δεν είμαστε ελεύθεροι και δεν θα υπήρχαν οι Άγιοι Μάρτυρες του Θεού και ομολογητές που έδωσαν την ζωή τους για τον Χριστό.  Άγιος ή αντίχριστος κάνεις με το ζόρι δεν γίνεται...  Είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στον Θεό που μας έδωσε την ελεύθερη βούληση και για αυτό θα κριθούμε όλοι μπροστά του.

Είναι υπεύθυνος ο λαός για τις πολιτικές επιλογές του και αν δεν βιώνουμε στην γη την  Άγια και Δίκαιη Κοινωνία του Θεού, την Αγία Πολιτεία, που εγκατέστησε ο Χριστός με τον Σταυρική του Θυσία και την Σταυροαναστάσιμη Αγάπη Του, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι αλλά αυτό δεν εξαγιάζει κανέναν δικτάτορα, κόκκινο, μαύρο, οποιονδήποτε που θέλει υποτίθεται να μας σώσει αφού μας σκλαβώσει την ελεύθερη βούληση που μας έδωσε ο Θεός...  Για να μην κριθούμε από τον Θεό άραγε;;;  Είναι δυνατόν να αφαιρέσει ο κάθε δικτάτορας την κρίση του κόσμου από τον Άγιο Θεό; 

Η Κρίση της ανθρωπότητας ανήκει μόνο στον Άγιο Θεό που είναι ο μοναδικός σωτήρας μας, ο Θεάνθρωπος Χριστός που Σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας και Αναστήθηκε για να Αναστήσει τον Άνθρωπο που είναι ο Έμψυχος Ναός του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

Ελάχιστοι ανιστόρητοι νοσταλγοί της αντίχριστης χούντας που πρόδωσε την Κύπρο μας θεωρούν τον αντίχριστο δικτάτορα Παπαδόπουλο σωτήρα μας γιατί έβλεπαν στα όνειρα τους κομμουνιστικό πραξικόπημα.  Ο βασιλιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις και την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου την έριξε με την βοήθεια της αποστασίας του Μητσοτάκη...  Η Ελλάδα είχε βασιλευόμενη δημοκρατία τότε και ήταν στο ΝΑΤΟ με Νατοϊκές στρατιωτικές Βάσεις στο έδαφος της, οι κομμουνιστές είχαν παραδώσει τα όπλα και πρόδωσαν τον όποιο αγώνα τους πολύ νωρίς με την Συμφωνία της Βάρκιζας γιατί τους είχε διατάξει η Σοβιετική Ένωση, που είχε ήδη μοιράσει τον τότε κόσμο με την Συμφωνία της Γιάλτας με τους Αμερικανούς και τους Άγγλους μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που προέβλεπε ότι οι κομμουνιστές δεν θα έχουν σημαντική επιρροή στην Ελλάδα, που θα ανήκε στη Δύση, και πράγματι από τότε γύρω στο 10% λαμβάνουν στις εκλογές στην Ελλάδα...  δεν είναι τίποτα τυχαίο. 

Η άθλια οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων την δεκαετία του 1950 και 1960 φαίνεται και από το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας στις μεγάλες πόλεις στις παρυφές των οποίων συνωστίζονταν τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα σε άθλιες συνθήκες.  Βέβαια υπήρχαν και μερικοί βαθύπλουτοι Εφοπλιστές και Βιομήχανοι που γίνονταν πάμπλουτοι επί δικτατορίας καθώς ο εργαζόμενος λαός δεν είχε δικαιώματα και διεκδικήσεις αλλά υπέστη βασανιστήρια, φυλακές, εξορίες σε ξερονήσια και άνανδρες δολοφονίες και η δικτατορία έδινε στην ενημέρωση ψευδή στοιχεία οικονομικής ευημερίας την στιγμή που ο Λαός ζητούσε ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία...     

  ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟ 1821.

Οι χουντικοί είναι όλοι συνυπεύθυνοι γιατί κατέλυσαν την Δημοκρατία που είχε και ως αποτέλεσμα οι Τούρκοι να διευκολυνθούν και ανενόχλητοι να εισβάλουν και να έχουν στην κατοχή τους σχεδόν την μισή Κύπρο μας.

Ας γελάσουμε όμως λίγο  με το "παραλήρημα του δικτάτορα Παπαδόπουλου" του προδότη του Έθνους και πατριδοκάπηλου γιατί εξαιτίας του χάσαμε την μισή Κύπρο και κυρίως ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ...  ΕΙΝΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...  ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ CIAΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ…  ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ 21/4/1967... 

 

Μ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ 29-11-09 (ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ)

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 'Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...   ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ...

Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ.

 

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί - Νίκος Ξυλούρης...

 

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

 

Αν εφαρμοζόταν ο κομμουνισμός στην Σοβιετική Ένωση και υπήρχε Αληθινή Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν θα ήταν φυσικό οι κομουνιστές να δώσουν και την ζωή τους ακόμα προκειμένου να μην διαλυθεί το σύστημα;  Ωστόσο, Αληθινή Κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς Αγάπη Χριστού και χωρίς Ελευθερία, όπως δυστυχώς πρεσβεύει ο άθεος, αντίχριστος και διεφθαρμένος υλιστικός φασιστικός κομμουνισμός που εφαρμόστηκε στην Σοβιετική Ένωση.

Το ίδιο υλιστικό, άθεο, αντιδημοκρατικό, διεφθαρμένο και φασιστικό είναι το κεφαλαιοκρατικό σύστημα της Δύσης με τις μεγάλες κοινωνικές ανισότητες, την φτώχια και την ανεργία καθώς οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί κεφαλαιοκράτες ληστεύουν τον πλούτο που παράγει το κοινωνικό σύνολο, σε μια συλλογική παραγωγική διαδικασία, όπως το λήστευαν στη Σοβιετική Ένωση οι ελάχιστοι ισχυροί γραφειοκράτες, ηγέτες του κόμματος, οι όποιοι ζούσαν βασιλικά και μοίραζαν και εκεί ψίχουλα στον λαό που πεινούσε για "Ψωμί, Παιδεία και Αγάπη Χριστού και Ελευθερία". 

Οι λαοί είναι υπεύθυνοι για τις κυβερνήσεις που επιλέγουν στον βαθμό που οι κυβερνήσεις δεν είναι υποχείρια των ελάχιστων άπληστων οικονομικά ισχυρών που κυβερνούν σατανικά τον Πλανήτη και ληστεύουν τον κοινωνικό πλούτο και εφόσον δεν τον εξαπατούν...  Βέβαια χρειάζεται να είμαστε ενεργοί πολίτες με αίσθημα δικαίου, καλλιέργεια, ήθος Χριστού και αληθινή αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον Θεό για να βιώσουμε μια καλύτερη δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία.  Η οχλοκρατία που αποφάσισε άδικα μπροστά στον Πιλάτο να σταυρωθεί ο Χριστός δεν έχει σχέση με την δημοκρατία και όταν δεν είμαστε ενεργοί Πολίτες καθημερινά και όχι μόνο κάθε 4 χρόνια στην κάλπη... τότε μοιάζουμε με όχλο που είναι όμηρος των καθοδηγητών της κοινής γνώμης, των ΜΜΕ και των ελάχιστών ισχυρών οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν κρυφά ή φανερά...

Η δημοκρατία και η κοινωνία θυσιάζεται στο απόσπασμα και στο βωμό των ελάχιστων άπληστων οικονομικά ισχυρών που επιβάλλουν διαχρονικά σε ανατολή και δύση τα απάνθρωπα και άνομα ιδιοτελή συμφέροντά τους, είτε λέγονται σοσιαλ(η)στές αξιωματούχοι γραφειοκράτες είτε κεφαλαιοκράτες.  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ. 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των ελάχιστων ισχυρών αντίχριστων άπληστων αρχιληστών κεφαλαιοκρατών είναι ότι προσλαμβάνουμε ένα εργαζόμενο και τον πιέζουμε να εργάζεται και να αποδίδει όσο θα μπορούσαν να αποδώσουν δύο ή τρεις εργαζόμενοι μαζί.  Όταν τον διαλύσουμε από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας είτε θα αναγκαστεί να παραιτηθεί είτε τον απολύουμε ως άχρηστο αφού δεν θα μπορεί πλέον να αποδώσει ποιοτικά, έστω και αν ποσοτικά φαίνεται υπερβολική η παραγωγή του, και προσλαμβάνουμε άλλον με μικρότερο μισθό από την στρατιά των ανέργων που πάντα θα υπάρχει ως δομικό συστατικό της κεφαλαιοκρατικής οικονομίας.  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...

Οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί σε όλη την γη που ληστεύουν με θράσος τον πλούτο που παράγει η κοινωνία διατείνονται με αλαζονεία ότι θα διαθέτουν την άναρχη εξουσία τους αιώνια. 

Σήμερα κυβερνούν την γη κυρίως οι άπληστες πολυεθνικές βιομηχανίες, πετρελαίου, όπλων, ναρκωτικών, φαρμάκων, καπνού και τραπεζών που πιστεύουν ότι θα κυβερνούν για πάντα με πολέμους, βία και καταδυνάστευση των λαών, ιδίως των φτωχότερων.  Δείτε το σχετικό  βίντεο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ...

 

Στο όνομα του κέρδους των πολεμικών βιομηχανιών, των πρώτων υλών, του γεωπολιτικού ελέγχου, της εκμετάλλευσης των λαών, Αμήν.

Συνεπικουρούμενοι από τα διεθνή τσιράκια τους, τους καθοδηγητές της κοινής γνώμης στα ελεγχόμενα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που συντηρούν και διαδίδουν την κυρίαρχη ιδεολογία της ζούγκλας σύμφωνα με την οποία ο ισχυρότερος και πιο αδίστακτος πρέπει να επιβιώνει πατώντας ακόμη και πάνω σε πτώματα.

Το ίδιο έλεγαν οι αυτοκράτορες, οι βασιλείς και οι φεουδάρχες που κατέπεσαν όπως ξέρουμε από την ιστορία ακόμα και αν χρειάστηκε να χυθεί το αίμα των λαών από την ακόρεστη απληστία τους.

Η απληστία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών συμβαδίζει με την αναξιοκρατία που επιβάλλουν για να ελέγχουν σε όλα τα επίπεδα την οικονομία και την κοινωνία ώστε να ικανοποιούν τα ιδιοτελή συμφέροντα τους.  Για αυτό όποιος εργαζόμενος τους αντιστέκεται τον βγάζουν με στατιστικές αλχημείες άχρηστο για να προωθούν τους δικούς τους αυλικούς της εξουσίας σε θέσεις κλειδιά. 

Ας δούμε ένα παράδειγμα στατιστικής αλχημείας για έναν εργαζόμενο υπάλληλο γραφείου σε μια εταιρεία (επικοινωνιακού χαρακτήρα) που πρέπει να διεκπεραιώσει τουλάχιστον 150 υποθέσεις και να επικοινωνήσει με αντίστοιχους ανθρώπους τηλεφωνικά σε μια μέρα. 

Ο ευσυνείδητος λοιπόν υπάλληλος που άφησε σε αυτόματο τηλεφωνητή 60 σωστά μηνύματα για όσους δεν βρήκε, και μίλησε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα με 90 ανθρώπους που βρήκε στο τηλέφωνο επικρίθηκε και υποβιβάστηκε από τον προϊστάμενό του, ενώ επιβραβεύτηκε και πήρε προαγωγή από τον προϊστάμενό του ο πονηρός συνάδελφός του που δεν άφησε σχεδόν κανένα μήνυμα σε τηλεφωνητή και μίλησε υποτίθεται στο τηλέφωνο με πολλούς περισσοτέρους αλλά τσαπατσούλικα, γρήγορα, ανεύθυνα με προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα, ωστόσο ήξερε να γλύφει αποτελεσματικά τον προϊστάμενό του. 

Οι άχρηστοι προϊστάμενοι μπορεί να ζητάνε από κάθε υπάλληλο να χειριστεί ακόμα και χίλιες υποθέσεις την ημέρα για να πούνε στον εργοδότη ότι βγάλανε μεγάλο όγκο εργασίας έστω και αν η αποτελεσματικότητα, χωρίς κέρδη, είναι μηδενική από αυτό τον ξέφρενο ανεύθυνο ρυθμό και στο τέλος πτωχεύσει η επιχείρηση.

Πώς να αναπτυχτεί μια επιχείρηση και να προοδεύει με πυξίδα την αναξιοκρατία και την απληστία των ελαχίστων οικονομικά ισχυρών;  Ελλάς το μεγαλείο και η αναξιοκρατία σου βασίλεμα δεν έχει.

Ένα ακόμα παράδειγμα απληστίας, αθέμιτου ανταγωνισμού και αναξιοκρατίας, που μπορεί να υπάρχει στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, μπορεί να μας δείξει πώς η αναξιοκρατία βλάπτει την πορεία μιας ιδιωτικής ή δημόσιας επιχείρησης. 

Από μια νομική υπηρεσία μιας εταιρείας ένας εργαζόμενος υπάλληλος ενημέρωσε τον ενδιαφερόμενο πολίτη για την νόμιμη νομική διαδικασία που θα ακολουθηθεί για μια υπόθεσή του. 

Ο πονηρός πολίτης για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες και για να κωλυσιεργήσει για την υπόθεσή του έκανε αναφορά στον προϊστάμενο του υπαλλήλου στην συγκεκριμένη υπηρεσία ότι δήθεν τον απείλησε ο υπάλληλοςΤότε βρήκε την ευκαιρία ο προϊστάμενος με την σειρά του, επειδή φθονούσε τον ευσυνείδητο υπάλληλο μήπως του πάρει κάποτε την θέση, να τον αναφέρει για τις υποτιθέμενες απειλές στην κορυφή της ιεραρχίας με το ερώτημα της απόλυσης... γιατί ο υπάλληλος όπως είχε υποχρέωση ευσυνείδητα ενημέρωσε νόμιμα και σωστά τον πονηρό πολίτη για την νομική διαδικασία στην υπόθεσή του!!! 

Η άλλη πονηρή παρατήρηση του προϊσταμένου είναι ότι διέθεσε ο υπάλληλος πολύ χρόνο να μιλήσει με τον πολίτη στο τηλέφωνο για να του εξηγήσει τις νομικές διαδικασίες στην υπόθεσή του και καθυστέρει στην εργασία του αλλά αν έκλεινε στα γρήγορα το τηλέφωνο στον πολίτη θα του έλεγε ότι δεν κάνει σωστά την εργασία του! 

Μπορούμε μετά να μιλάμε για ανάπτυξη και πρόοδο στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα;

Δυστυχώς τα ελάχιστα μεγάλα "αφεντικά" (ισχυροί πλούσιοι εργοδότες κεφαλαιοκράτες και αντίχριστοι αρχιληστές του πλούτου που παράγει η κοινωνία) θεωρούν με θράσος απύθμενο ότι έχουν το δικαίωμα να είναι αργόσχολοι και να απαιτούν να τους ταΐζουν οι εργαζόμενοι από το μόχθο τους και επειδή βαριούνται να βασανίζουν διαρκώς τους εργαζόμενους βάζουν, τα κοπρόσκυλά τους, τους προϊστάμενους να βασανίζουν τους εργαζόμενους! 

Υπάρχουν δύο είδη "τρελών", αυτοί που έμαθαν μόνο να μισούν και δεν σέβονται κανέναν και τίποτα ούτε τον εαυτό τους και για αυτό είναι δυστυχισμένοι και αυτοί που προσπαθούν να αγαπούν και να σέβονται όλους τους συνανθρώπους τους και για αυτό είναι ευτυχισμένοι.

Το γεγονός ότι ζούμε στην κόλαση που δημιούργησε η απληστία και η αλαζονεία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών αρχιληστών του πλανήτη σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το χαμόγελο μας;

 Ή μήπως αν χαμογελάσουμε με αγάπη ακόμα και στους τρελούς σταυρωτές μας τότε θα αρχίσουν πραγματικά να ανησυχούν;  :) 

Οι διεθνείς κοινωνικοοικονομικές κρίσεις που συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι δομικό συστατικό του απάνθρωπου διεθνούς κεφαλαιοκρατικού συστήματος, στο οποίο κυριαρχεί το δικέφαλο τέρας της απληστίας των ελαχίστων οικονομικά ισχυρών και της αναξιοκρατίας.

Αν πιστεύαμε πραγματικά στον Χριστό στον Θεό της Αγάπης θα κυριαρχούσε η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη και η αγάπη στις σχέσεις των ανθρώπων πάνω στη γη και θα ζούσαμε ευτυχισμένοι σε κοινωνίες αγάπης και δικαιοσύνης και όχι σε κοινωνίες αδυσώπητου ανταγωνισμού και πολέμων. 

Γιατί λοιπόν ο Θεός να μην αποστρέψει το Πρόσωπό Του από τους κανίβαλους που παριστάνουν τους πολιτισμένους ανθρώπους και μάλιστα υποκριτικά θεοσεβούμενους, δείτε:

Διαδικτυακή Τηλεόραση: Δείτε το Κανάλι Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Οικουμενιστική Κίνηση- Διαθρησκειακός Συγκρητισμός - Παναίρεση

Δείτε επίσης το μουσικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο αφιερώνω στους θρασύδειλους μεγάλους αρχιληστές της γης που θέλουν να γίνουμε όμοιοί τους και να χρησιμοποιούμε βία απέναντι στην βία της φασιστικής εξουσίας τους και όχι την Αγάπη. http://www.youtube.com/watch?v=ollFP3I0QSk&feature=related

Δυστυχώς σχεδόν όλοι συμμετέχουμε, άμεσα ενεργά ή με την αδιαφορία και έλλειψη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας,  στα παιχνίδια εξουσίας και εκβιασμού των αδυνάτων από τους ισχυρότερους για να επιβιώσουμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί χωρίς να έχουμε βέβαια όλοι την ίδια εξουσία και τον ίδιο ρόλο και επομένως δεν έχουμε όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης.

Αισθάνομαι και εγώ στο βαθμό που μου αναλογεί συνυπεύθυνος για την κόλαση απληστίας, αδυσώπητου ανταγωνισμού, κανιβαλισμού και πολέμων που έχουμε μετατρέψει την γη.  Όσοι δεν συμμετέχουν καθόλου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας και εκβιασμού των αδυνάτων δεν επιβιώνουν γιατί τους σταυρώνουν σαν τον Χριστό.  (Σε μια ανταγωνιστική κοινωνία κανιβάλων αν δεν είσαι κανίβαλος δεν επιβιώνεις, οπότε φυσικό είναι να έχω γίνει κανίβαλος...). 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΨΥΧΩΦΕΛΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.... ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ... ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΤΕ ΜΑΤΑΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.

Η αληθινή αγάπη δεν είναι θεωρίες, ψεύτικα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα όπως αυτές που δίνουν ορισμένοι πολιτικοί.  Η αγάπη όταν είναι αληθινή εκφράζεται με καθημερινές πράξεις κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας και καταξιώνει τον ανθρώπινο πολιτισμό και τον άνθρωπο ως την κορωνίδα της δημιουργίας του Θεού καθώς η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος για την αληθινή ευτυχία.

Σήμερα με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας μπορεί να διευρυνθεί η δημοκρατία μας και να γίνει πιο αληθινή και αποτελεσματική με πολλούς τρόπους.  Θα μπορούσαμε όλοι οι πολίτες να ψηφίζαμε τα σημαντικότερα νομοσχέδια της Βουλής ή και όλα μέσα από το διαδίκτυο, άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή μας από την οικία μας μας και να ψηφίζαμε με τον ίδιο τρόπο σε πολλά δημοψηφίσματα αλλά ακόμα και στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές.  Ωστόσο, (όπως συνειδητοποίησα πολύ αργότερα από τότε που είχα γράψει το άρθρο και το συμπληρώνω τώρα με υπογράμμιση) επειδή δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλλων και αγίων, και κυρίως επειδή δεν προσφέρει διαφάνεια και ασφάλεια η νέα τεχνολογία του διαδικτύου, δεν είναι αναγνώσιμες όλες οι πληροφορίες όπως σε ένα συμβατικό έγγραφο, ούτε μπορεί να ελεγχθεί από τον Πολίτη το διαδίκτυο, παραμένει λοιπόν ένα ουτοπικό αφελές όραμα η χρήση του για να ψηφίζουμε ή να καταθέτουμε ενυπόγραφα σημαντικά έγγραφα προς το κράτος... 

Στο διαδίκτυο μαζί με τα στοιχεία που βλέπουμε στην οθόνη του υπολογιστή μας διακινούνται αόρατα ταυτόχρονα αλλά στοιχεία, cookies, metadata και κωδικοποιημένες πληροφορίες που όχι μόνο δεν βλέπουμε το περιεχόμενο τους και αν μας φακελώνουν αλλά και τις διαχειρίζονται άγνωστοι σε εμάς αξιωματούχοι και ελεγκτές των τερματικών συστημάτων των υπολογιστών ή και ιδιώτες για άγνωστο σε εμάς σκοπό!  Φανταστείτε να είχαν οι ανθρωποκτόνοι Χίτλερ και Στάλιν τέτοια τεχνολογία στα χέρια τους...

  Επιπλέον θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να συνδιοικούν και να συνδιαχειρίζονται τις επιχειρήσεις που εργάζονται ως ισότιμοι μέτοχοι και συνιδιοκτήτες της επιχείρησης ώστε να είναι συνυπεύθυνοι για την πορεία της, να ελέγχουν την ποιότητα και ποσότητα του παραγόμενου προϊόντος και να μοιράζονται δίκαια τον πλούτο που συλλογικά παράγουν και τους ανήκει. 

Για να γίνει αληθινή η δημοκρατία μας χρειάζεται θάρρος και μια παιδεία αντίθετη με την υπάρχουσα σήμερα κυρίαρχη ιδεολογία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών που ασύστολα ληστεύουν τον κοινωνικό πλούτο.  

Βέβαια σεβόμενοι το ανθρώπινο πρόσωπο όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμά μας με τα πρώτα άρθρα του και ως χριστιανοί πρέπει να αγαπάμε και όσους ακόμα μας μισούν και μας συκοφαντούν όπως ο Χριστός συγχώρησε πάνω στον Σταυρό τούς σταυρωτές του. 

Γιατί δεν μπορούμε να μισούμε το ανθρώπινο πρόσωπο που είναι εικόνα του Θεού αλλά την αμαρτία μονό πρέπει να μισούμε και να αποστρεφόμαστε όπως την απληστία, τον φθόνο, το ψεύδος, την συκοφαντία, πράξεις που αποστρέφεται ο Θεός, ο οποίος Αγάπη εστί και είναι αντίθετες με την φύση Του που είναι η σταυροαναστάσιμη Αγάπη. Για να είμαστε ευτυχισμένοι και να οικοδομήσουμε την κοινωνία της αγάπης και της δικαιοσύνης πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε όλους τους συνανθρώπους μας και τον Θεό. 

Όταν σε δημοκρατικές εκλογές στην Ευρώπη, στην Αμερική ή όπου αλλού η πλειοψηφία των πολιτών πάνω από 50% ή σχεδόν το 50% αποδοκιμάζουν και απέχουν από τους κομματικούς σχηματισμούς και τις εκλογές μήπως θα πρέπει να παραιτηθούν, αν είναι πραγματικά δημοκράτες, όσοι εκφράζοντας την απόλυτη μειοψηφία επιδιώκουν να εξουσιάζουν αντιδημοκρατικά την πλειοψηφία των πολιτών; 

Γιατί να μην υπάρχει σχετικός νόμος στα Δημοκρατικά Συντάγματα που να επιβάλλει να κυβερνούν μόνο όσοι έχουν την απόλυτη πλειοψηφία και δημοκρατική νομιμοποίηση και εμπιστοσύνη από την πραγματική πλειοψηφία των πολιτών μιας Δημοκρατικής Πολιτείας; 

Ας δούμε τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 4/10/2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 09:53 7/10/2009 ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ 100 % ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ: Εγγεγραμμένοι 9.933.385 ΠΟΛΙΤΕΣ, Έγκυρα 6.858.342 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 3.075.043 ΠΟΛΙΤΕΣ (προκύπτει αν από τους εγγεγραμμένους αφαιρέσουμε τα έγκυρα ψηφοδέλτια), το ΠΑΣΟΚ έλαβε 3.012.373 ψήφους, η ΝΔ έλαβε 2.295.967 ψήφους, το ΚΚΕ έλαβε 517.154 ψήφους και έπονται με αρκετά λιγότερους ψήφους τα άλλα κόμματα…

ΤΟ ΠΑΣΟΚ λοιπόν, ως πρώτο υποτίθεται κόμμα που θα κυβερνήσει αυτοδύναμα σύμφωνα με το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, έλαβε λιγότερους ψήφους από τους πολίτες που δεν ψήφισαν κανένα κόμμα!!!  Τιμά το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών;  Ζούμε σε πραγματική δημοκρατία κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης στην οποία αποφασίζει, συμμετέχει και ψηφίζει η πραγματική πλειονότητα της κοινωνίας των πολιτών;

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 3.075.043 ΠΟΛΙΤΕΣ και άραγε είναι σύμπτωση ότι για πολλά χρόνια πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες ζουν με εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχειας και πόσοι από αυτούς πήγαν να ψηφίσουν και τι άραγε να προσδοκούσαν;

Πηγή για τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2009 είναι η Ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html .

Πώς λοιπόν να μην γυρίσουν οι πολίτες τις πλάτες τους στο δολοφονικό άπληστο ανταγωνιστικό μέλλουν που μας ετοιμάζουν οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί αρχιληστές του πλανήτη, όπως μελωδικά μας λένε στο επόμενο μουσικό βίντεο ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας http://www.youtube.com/watch?v=H8GqrqrIWNk&feature=related .

Ωστόσο οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν όσους δεν συμμετείχαν στα κοινά της πολιτείας όχι ήσυχους αλλά άχρηστους πολίτες.  Η ψήφος σημαίνει συμμετοχή και επιλογή πολιτικής από τον Πολίτη.  Ας ψηφίσουμε ακόμα και ένα νέο μικρό δημοκρατικό κόμμα μη εξαρτώμενο από τα παραδοσιακά σχήματα δεξιά, κεντρώα και αριστερά και από κατεστημένα συμφέροντα...

Αποχή σημαίνει διευκόλυνση σε αυτούς που θέλουν να κυβερνούν ακόμα και με μειοψηφία γιατί η αποχή, το λευκό και το άκυρο δεν υπολογίζονται στην καταμέτρηση των ψήφων, αφού το 100% στην καταμέτρηση των ψήφων είναι επί αυτών μόνο που ψήφισαν και όχι και επί αυτών των πολιτών που λόγω αποχής, λευκού και άκυρου δεν καταμετρήθηκε η "ψήφος-επιλογή τους" στην διαμόρφωση του αποτελέσματος για τον υπολογισμό του 100%...

ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...   ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Ακούστηκε από ορισμένους αντίχριστους φασίστες από τα ΜΜΕ ότι οι φτωχοί Έλληνες και αλλοδαποί, άνεργοι και άστεγοι που τους βλέπουμε να ζητιανεύουν στους δρόμους πεινασμένοι, δεν θέλουν να καλυτερέψουν την ζωή τους και τους αρέσει να δυστυχούν και φταίνε που καταντούν να εγκληματούν για να επιβιώσουν!  Χρόνια άφησαν ανοιχτά τα σύνορα για να έρχονται οι απελπισμένοι οικονομικοί μετανάστες (από χώρες που μάστιζε η αποικιοκρατία και ο ιμπεριαλισμός) για να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά ως φτηνό εργατικό δυναμικό και μετά σπέρνουν το μίσος και τον ρατσισμό στην κοινωνία για να τους διώξει σε μια μέρα και να μην διώχνει αυτούς τους ελάχιστους οικονομικά ισχυρούς αντίχριστους Σιωνιστές που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία!

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Θα πρέπει να αποφεύγουμε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό γιατί ο πατριωτισμός είναι η αγνή αγάπη για την πατρίδα μας, τον Ελληνικό Πολιτισμό μας, τον πνευματικό πλούτο του τόπου μας, την ιστορία, την γλώσσα, την πολιτιστική μας Παράδοση στις Τέχνες και στα Γράμματα, την ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες μας, αλλά και για το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον μας και τα πολιτισμικά μας αγαθά, χωρίς στείρο εθνικισμό ή αλαζονική υπεροψία απέναντι σε άλλους λαούς...  Γιατί όλοι οι λαοί είμαστε αδέλφια.

Δεν υπάρχει μια υπεροπτική ματιά για κάποια εθνική ταυτότητα ενός υπερούσιου λαού, ούτε καμιά ξενοφοβία ή ρατσισμός, άλλα απλώς μια προσπάθεια να αποκτήσουμε γνώση και συνείδηση της ελληνικότητάς μας, του Ελληνικού Πολιτισμού, που είναι μια ολοζώντανη πλούσια πνευματική και υλική παράδοση που μεταβάλλεται με το πέρασμα του χρόνου καθώς επιδρά σε άλλους πολιτισμούς αλλά και επηρεάζεται γόνιμα από άλλους πολιτισμούς και για αυτό δεν έχει πεθάνει και θα παραμείνει ζωντανή...  γιατί όπως λέει ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός:
Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ;;;  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ;;;

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...
ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΨΑΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΟΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ;;;;

ΤΟΤΕ ΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ;;;

Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΨΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΙ 13 Ἀκούσας δὲ ὁ Ἰησοῦς ἀνεχώρησεν ἐκεῖθεν ἐν πλοίῳ εἰς ἔρημον τόπον κατ' ἰδίαν· καὶ ἀκούσαντες οἱ ὄχλοι ἠκολούθησαν αὐτῷ πεζῇ ἀπὸ τῶν πόλεων. 14 Καὶ ἐξελθὼν εἶδε πολὺν ὄχλον, καὶ ἐσπλαγχνίσθη ἐπ' αὐτοῖς καὶ ἐθεράπευσε τοὺς ἀρρώστους αὐτῶν. 15 ὀψίας δὲ γενομένης προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ λέγοντες· Ἔρημός ἐστιν ὁ τόπος καὶ ἡ ὥρα ἤδη παρῆλθεν· ἀπόλυσον τοὺς ὄχλους, ἵνα ἀπελθόντες εἰς τὰς κώμας ἀγοράσωσιν ἑαυτοῖς βρώματα. 16 ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Οὐ χρείαν ἔχουσιν ἀπελθεῖν· δότε αὐτοῖς ὑμεῖς φαγεῖν. 17 οἱ δὲ λέγουσιν αὐτῷ· Οὐκ ἔχομεν ὧδε εἰ μὴ πέντε ἄρτους καὶ δύο ἰχθύας. 18 ὁ δὲ εἶπε· Φέρετέ μοι αὐτούς ὧδε. 19 καὶ κελεύσας τοὺς ὄχλους ἀνακλιθῆναι ἐπὶ τοὺς χόρτους, λαβὼν τοὺς πέντε ἄρτους καὶ τοὺς δύο ἰχθύας, ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησε, καὶ κλάσας ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς τοὺς ἄρτους οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις. 20 καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων δώδεκα κοφίνους πλήρεις. 21 οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν ἄνδρες ὡσεὶ πεντακισχίλιοι χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ «ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Ανοίγω μια παρένθεση νοηματική πριν συνεχίσω για να εξηγήσω τι εννοώ όταν λέω ότι πρέπει να αποστρεφόμαστε το ψεύδος.  Επειδή σχεδόν όλοι λέμε ψέματα στην καθημερινή μας ζωή, ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό για να επιβιώσουμε, δεν σημαίνει ότι όλοι είμαστε το ίδιο κατακριτέοι.  Η θέση εξουσίας που μπορεί να έχουμε μια δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνει καταστροφικό ένα ψέμα ή να σώσει ακόμη και μια ανθρώπινη ζωή!...  Όταν οι χιτλερικοί Γερμανοί κατακτητές έψαχναν σε ορισμένα ελληνικά μοναστήρια για αντάρτες στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι μοναχοί, που έκρυβαν τους μαχητές της ελευθερίας, έλεγαν συνειδητά ψέματα ότι δεν τους έχουν δει ούτε είναι στο μοναστήρι οι αντάρτες και έσωζαν ανθρώπινες ζωές, που ήταν μάλιστα ήρωες (με ένα ηρωικό ψέμα!!!)... 

Με αυτό δεν θέλω να εξαγιάσω το ψεύδος, αλλά να δείξω ότι η τυπολατρία σε έναν κανόνα να λεμέ πάντα την αλήθεια θα πρέπει να μην μας κάνει τυφλούς και να χάνουμε την λογική διάκριση του σωστού και λάθους. 

Το ψέμα που βλάπτει τον συνάνθρωπό μας είναι κακό.  Για παράδειγμα, εάν ένας εργοδότης λέει στον εργαζόμενο ότι δεν έχει χρήματα για να του δώσει αύξηση στον πενιχρό μισθό του και την ίδια μέρα αγοράζει ένα πανάκριβο υπερπολυτελές αυτοκίνητο.  Ακόμα χειρότερα αν δεν προσλαμβάνει έναν εργαζόμενο ακόμη αλλά πιέζει τον κάθε εργαζόμενο να δουλευθεί όσο δύο εργαζόμενοι μαζί για να ζει με χλιδή ο εργοδότης (ως παράσιτο - βδέλλα που πίνει το αίμα του εργαζόμενου) τα παιδιά του που δεν εργάζονται και τα εγγόνια του ακόμη, τότε αυτό το ψέμα που αφαιρεί την δυνατότητα ζωής σε συνανθρώπους μας, και μάλιστα άνεργους, φυσικά είναι κακό και το αποστρέφεται ο Θεός. 

Γιατί αυτό το ψέμα βλάπτει το κοινωνικό σύνολο και προέρχεται από την απληστία τον ελάχιστων οικονομικά ισχυρών που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής, τον πλούτο που παράγει η κοινωνία και την πολιτική για να εξυπηρετούν το ατομικό τους συμφέρον ληστεύοντας το κοινωνικό σύνολο και διαμορφώνοντας το κράτος και την νομοθεσία για να τους υπηρετεί. 

Στην άναρχη οικονομία, που μερικοί την ονομάζουν ελεύθερη, οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί, σκλαβώνουν και ελέγχουν την οικονομία για να εξασφαλίζουν τα ιδιοτελή ατομικά τους συμφέροντα και με απληστία να μπορούν να αυξάνουν διαρκώς τα κέρδη τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου που παράγει τον πλούτο που του υφαρπάζουν.  Γιατί ο κοινωνικός πλούτος, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική και όχι ατομική, μοιράζεται άδικα ώστε οι λίγοι που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής να ζουν στην χλιδή και οι πολλοί στην φτώχια και στην ανεργία. 

Επιπλέον το νομικό πλαίσιο επιτρέπει ώστε οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί να μπορούν να συντρίβουν με απεριόριστη ελευθερία=ασυδοσία και απανθρωπιά τους πιο αδύναμουςΗ πλήρης απασχόληση σημαίνει, για ορισμένους σοφούς οικονομολόγους, μείωση της παραγωγικότητας, δηλαδή, μείωση των κερδών για τους λίγους οικονομικά ισχυρούς, αφού θα μοιράζεται στους εργαζόμενους ο πλούτος που παράγουν όταν δεν υπάρχει ανεργία.  Επομένως η ανεργία είναι χρήσιμη για την ικανοποίηση της απληστίας των ελάχιστων ισχυρών που κατακρατούν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία με τις ευλογίες των θεσμών και των υποτίθεται δημοκρατικών πολιτικών συστημάτων και κυβερνήσεων. 

Ας πεθάνουν οι άνθρωποι αρκεί να αυξηθούν τα κέρδη για τους λίγους και επομένως να έχουμε αυξημένη παραγωγικότητα για ελάχιστους και φτώχεια για την κοινωνία που παράγει τον πλούτο που καταληστεύουν με τον Νόμο οι ελάχιστοι, κυριολεκτικά αντίχριστοι, ισχυροί κεφαλαιούχοι.

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, τον Θεό και τους συνανθρώπους σου είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις μεγαλύτερες δυσκολίες και στενοχώριες της ζωής, διαφορετικά είσαι δυστυχισμένος, άπληστος και παγωμένος στην μοναξιά σου έστω και αν βρίσκεις πρόσκαιρη ψεύτικη χαρά στην φιλαυτία, στον εγωισμό, στην αλαζονεία και στον θεοποιημένο υλικό πλούτο σου.

Η υπερκαταναλωτική κοινωνία αποτελεί μια αντίφαση καθώς υπερκατανάλωση σημαίνει κατατρώγω άπληστα και μπορεί να αρμόζει σε αγέλη ζώων και όχι σε λογική κοινωνία ανθρώπων που θα πρέπει να μπορεί να μοιράζει δίκαια με αγάπη τα υλικά και πνευματικά αγαθά που παράγει σε όλα τα μέλη της για να δικαιώνει την ύπαρξη της και τον ανθρώπινο πολιτισμό μας και να μην γίνεται φυτώριο απάνθρωπων ανταγωνισμών και ανισοτήτων που προκαλούν μίσος, εχθρότητα και πολέμους απληστίας...  Αν θέλουμε κάποτε να ζούμε ευτυχισμένοι σε κοινωνίες αγάπης θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε πολύ περισσότερο τον πλησίον και τον Θεό.

Η ευτυχία δεν βρίσκεται στην υπερκατανάλωση και απόκτηση μεγάλου πλούτου και υπερπολυτελών υπηρεσιών και υλικών αγαθών, στα πολλά ακίνητα, στις υπερπολυτελείς τεράστιες χλιδάτες επαύλεις, στα πανάκριβα αυτοκίνητα, στα κινητά τηλέφωνα, στις πιστωτικές κάρτες, στα ποτά, στα τσιγάρα, στα ναρκωτικά, στον τζόγο και στα ξενύχτια σε νυχτερινά κέντρα, όπως θέλει να μας πείσει το σάπιο αμερικανικό όνειρο.

Πρόκειται για ένα πλαστό όνειρο που μπορούν να ζουν μόνο οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί αρχιληστές κεφαλαιοκράτες που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία και τους βλέπουμε στις χολιγουντιανές ταινίες τους και στις διαφημίσεις που υπηρετούν πιστά την κυρίαρχη ιδεολογία και αποτελούν βασικό εργαλείο της. 

Η ευτυχία βρίσκεται στις ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, στην δικαιοσύνη, στην αλληλεγγύη και στις αρμονικές και ισορροπημένες σχέσεις μας με το φυσικό περιβάλλον.  Δείτε την παρουσίαση του ΤΕΣΤ ΦΤΩΧΕΙΑΣ (ΤΕΣΤ ΦΤΩΧΕΙΑΣ pdf και σε μορφή αρχείου pdf Adobe Reader αν προτιμάτε ή απλού κειμένου ΤΕΣΤ ΦΤΩΧΕΙΑΣ κείμενο αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τα προηγούμενα αρχεία) για να κατανοήσουμε πόσο φτωχοί είμαστε πραγματικά.  Ευχαριστώ την ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ και ιδιαίτερα τον φίλο μου Παναγιώτη Yianpan Ninjakias που μου έστειλε το αρχείο και του αφιερώνω, όπως και σε εσάς που με τιμάτε εφόσον με διαβάζετε, το επόμενο τραγούδι "Στη ρωγμή του χρόνου"  http://www.youtube.com/watch?v=M-BUV1s3Pss&feature=related με τον Νίκο Παπάζογλου, και για όσους μπορούν να ακούν και να αγαπούν με την ψυχή τους.

Τι σημαίνει πρόοδος, ανάπτυξη και ευημερία;  Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί Ευρωπαίοι με άπληστο πνεύμα, με Θεό το χρήμα, την εξουσία, την τεχνολογική πρόοδο, τον άκρατο ανταγωνισμό, και τον ιμπεριαλισμό;   Ζήτω ο υλισμός λοιπόν αυτό είναι ανάπτυξη σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία;  Πού είναι η κοινωνία αγάπης των χριστιανών, η κοινωνία αλληλεγγύης των ανθρώπινων προσώπων ως εικόνες του Θεού;  Που βρίσκεται έστω αυτό το μυθικό φιλότιμο του Έλληνα και η εθνική μας αξιοπρέπεια; 

Αγαπάμε πλέον σε Δύση και Ανατολή τον Χρυσό περισσότερο από τον Χριστό και όλα αυτά τα λέμε πρόοδο και μετά αναζητάμε δήθεν την δημοκρατία και την ελευθερία ενώ είμαστε δέσμιοι της απληστίας, του εγωισμού και των παθών μας.  Δέσμιοι όλοι σχεδόν στο ιδεολογικό άρμα των ελάχιστων άπληστων οικονομικά ισχυρών  που Θεός τους είναι η συσσώρευση πλούτου και ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία.

Χάσαμε το αθώο χαμόγελο του παιδιού, της κουρασμένης μάνας και μετά γιαγιάς... όταν είχαμε μεγαλύτερη φτώχια αλλά ζούσαμε απλά και κάθε οικογένεια είχε 5- 6 παιδιά και ο γείτονας ήταν αδελφός για τον γείτονα...   Συγγνώμη δεν θέλω άλλη πρόοδο και μεγαλεία, δεν θέλω να κυβερνήσω τον κόσμο, θέλω μόνο ως απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους πια να ζήσω... Τα νόμπελ και η επιστήμη θα μας σώσουν, μήπως η ισχυρή βιομηχανία θα έδειχνε την ανωτερότητά μας σαν τον υπεράνθρωπο του Νίτσε;;;  Ζήτω ο Γερμανός που έλεγε ζήτω στον Χίτλερ ή μήπως ο τεχνολογικά προηγμένος Ιάπωνας που είναι πρώτος και στις αυτοκτονίες...   χάσαμε τον νόημα της ζωής Αδέλφιααα....

Δηλαδή πια μεγαλύτερη χαρά να ζήσω από το αληθινό Σώμα και Αίμα Χριστού  που μπορώ να κοινωνώ κάθε Κυριακή στην Εκκλησιά...  Πες με τρελό άλλα για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη Χαρά καθώς μετά βλέπω στα πρόσωπα των συνανθρώπων μου τον Θεό!

Οι φασίστες όλων των αποχρώσεων, μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, μαύροι, χρυσοί, ρατσιστές, εθνικιστές, "βρικόλακες-νοσταλγοί βασιλοχουντικοί", και χιτλεροσταλινικοί, οπαδοί της κληρονομικής εξουσίας των λίγων οικονομικά ισχυρών και των πολιτικών οικογενειών-τζακιών και των συγγενών τους και άλλων αντιδραστικών, αντιδημοκρατικών και ανελεύθερων πεποιθήσεων (και χιτλεροφασιστοhackers - ανώνυμοι bloggers, αναρχοαυτόνομοι) και "δήθεν χριστιανοί", αστρολόγοι-μελλοντολόγοι-τσαρλατάνοι απατεώνες, αιρετικοί όλων των ειδών, μασόνοι - τέκτονες, μάγοι, "ουφολόγοι", καμπαλιστές, σαϊεντολόγοι, σιωνιστές, ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, οπαδοί του συγκρητισμού, σατανιστές όλων των ειδών, έμποροι της ορθόδοξης χριστιανικής μας πίστης και υποκριτές δήθεν θεματοφύλακες του νόμου, της τάξης και της ηθικής να αποχωρούν από την παρούσα ιστοσελίδα για να μην διαταραχθεί η ψυχωτική τους προσωπικότητα, διότι δεν θα φέρω καμία ευθύνη.  Ειδικά για τους αστρολόγους-τσαρλατάνους-τηλεοπτικούς αστέρες μακριά από δω καθώς κανένας λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι τα άστρα καθορίζουν το μέλλον μας και όχι οι πράξεις και οι επιλογές μας στην ζωή μας καθημερινά.

(Δυστυχώς είναι τόσες πολλές οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και τόσο μεγάλο το περιεχόμενο τους και οι άλλες ιστοσελίδες στις οποίες παραπέμπουν ώστε δεν είναι εύκολο να ελεγχτεί η αξιοπιστία τους σε βάθος και σε όλες τις λεπτομέρειές τους και είναι ευθύνη όλων μας να προσέχουμε τις πληροφορίες που μας παρέχουν και αν μπορούμε να τις διασταυρώνουμε και να αναζητάμε την αλήθεια.  Ωστόσο τα λάθη κάποιες φορές είναι αναπόφευκτα... και ζητώ συγγνώμη για όσα δικά μου διαπιστώσετε...).

Σε κανένα εκπρόσωπο των μικρών ή μεγάλων φασιστικών οικονομικών συμφερόντων που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία δεν θα επιτρέψω να χρηματοδοτήσει την ιστοσελίδα και δεν θα μπορέσει ποτέ να ελέγξει αυτή την ιστοσελίδα και είναι ανεπιθύμητοι εδώ, όπως ανεπιθύμητα είναι και τα δικά τους ελεγχόμενα ΜΜΕ σε κάθε δημοκρατικό και ελεύθερο άνθρωπο. 

Μακριά από εδώ οι ελάχιστοι "εισαγγελάτοι" έμποροι της δημοσιογραφίας που όταν θεωρούν ότι κάποιος εργαζόμενος,  επαγγελματίας, είναι ανάξιος ή απατεώνας, με γκεμπελικό και φασιστικό τρόπο κατηγορούν ως απατεώνες όλους τους γιατρούς, δικηγόρους, ιδιωτικούς υπαλλήλους και ελεύθερους επαγγελματίες ή οποίους άλλους βρουν μπροστά τους, ολόκληρο τον εκάστοτε κλάδο ή ακόμη και την κοινωνία! εκτός από τους ελάχιστους οικονομικά ισχυρούς αρχιληστές που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία... γιατί είναι τα αφεντικά τους!!! 

Εφόσον υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα γιατί όλοι αυτοί που σκόπιμα διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και παριστάνουν τους δημοσιογράφους, ενώ είναι πληρωμένοι κοντυλοφόροι των αφεντικών τους και υπερασπίζουν δουλικά τα ιδιοτελή συμφέροντα των ελάχιστων φασιστών αρχιληστών του πλούτου που παράγει η κοινωνία, δεν είναι φυλακή; 

 

 

 

Οι Δ.Ο.Υ., Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. = Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία ή Υπανθρωπιά;) αδυνατούν να πατάξουν την φοροδιαφυγή και την παραοικονομία μπορούν όμως να βασανίζουν άδικα ένα φορολογούμενο 82 ετών που είναι συνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις, χωρίς κανείς να ντρέπεται και χωρίς να ζητάει κανείς συγνώμη, ενώ απαιτούν να πληρώσει φόρο που δεν οφείλει...

Σε αυτό "τον καλό κόσμο που το κράτος συναλλάσσεται με το Άγιο Όρος  για τεράστιες δημόσιες εκτάσεις" με φορολογικές ρεμούλες και κουτοπονηριές η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών στέλνει σε φορολογούμενους μια αόριστη γενικόλογη επιστολή μισής σελίδας για λάθη στην φορολογική δήλωση κατά την συμπλήρωση του εντύπου Ε9 για την ακίνητη περιουσία.  Στην επιστολή (για φωτοτυπία πρόκειται) αναφέρουν γενικά και αόριστα για λάθη και παραλήψεις φορολογουμένων στις φορολογικές δηλώσεις προηγουμένων ετών χωρίς να καθορίζουν συγκεκριμένα ποια είναι αυτά τα λάθη στις φορολογικές δηλώσεις και από που προκύπτουν και ζητούν να τα βρούμε εμείς οι φορολογούμενοι και να τα δηλώσουμε μέσω ιντερνέτ στο διαδικτυακό τους τόπο!!! 

Δεν είμαστε όλοι απατεώνες και δεν ασχολούμαστε με ύποπτες συναλλαγές λίγο πριν τις εθνικές εκλογές του 2009 και μην κρίνετε από τον εαυτό σας θα πρέπει να είναι η απάντηση κάθε έντιμου φορολογουμένου πολίτη απέναντι στην θρασύτητα και στην συκοφαντική και υβριστική επίθεση, χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, λίγων μανδαρίνων και καρεκλοκενταύρων γραφειοκρατών. 

Λίγο μετά τις εκλογές οι καρεκλοκένταυροι γραμματείς και φαρισαίοι της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών στέλνουν σε φορολογούμενους μια δεύτερη γενικόλογη και αόριστη ειδοποίηση, αντίγραφο της προηγούμενης.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έστειλαν τέτοια αόριστη και γενικόλογη ειδοποίηση για λάθη στην δήλωση ακίνητης περιουσίας ακόμα και σε φορολογούμενο 82 ετών που, για κακή τους τύχη, δεν έχει ακίνητη περιουσία και λίγο αργότερα έλαβε από τους ίδιους ξεδιάντροπους νέο έγγραφο για να πληρώσει ανύπαρκτοι φόρο!!! 

Ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης έστειλε με συστημένη επιστολή τον Μάρτιο του 2010 τα αντίγραφα των δημοσίων εγγράφων της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., που αποδεικνύουν ότι δεν οφείλει φόρο, στον αρμόδιο διευθυντή της Δ.Ο.Υ., στον υπουργό οικονομικών και στον πρωθυπουργό της Ελλάδος.  Θα έχουν το θάρρος και την αξιοπρέπεια να απαντήσουν και να ζητήσει κάποιος υπεύθυνος συγγνώμη;

 Άραγε το αρμόδιο υπουργείο και η νέα κυβέρνηση δεν κατανοούν ότι οι καρεκλοκένταυροι (Γ.Γ.Π.Σ. = Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ή Παραπληροφόρησης Συστηματικής;) τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους γελοιοποιούν ή μήπως κάνουν σκόπιμα τα στραβά μάτια;

Οι αρμόδιοι αν είχαν πολιτική βούληση, ικανότητα και εντιμότητα, θα έκαναν συστηματικούς και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους στην αγορά, στις επιχειρήσεις, στους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες δίνοντας αυστηρές ποινές σε όσους φοροδιαφεύγουν απέναντι στο κράτος αλλά και εισφοροδιαφεύγουν στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και τότε θα είχαμε εύρωστα ασφαλιστικά ταμεία και δεν θα φτάναμε στα πρόθυρα της πτώχευσης...  Γιατί ζητάνε από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους να μαζεύουν αποδείξεις για την εφορία αφού είναι οι μόνοι που με την βεβαίωση τους εργοδότη τους αποδεικνύουν περίτρανα το (πενιχρό για τους περισσότερους) εισόδημά τους και δεν μπορούν να φοροδιαφεύγουν... 

Τους ελέγχους στην αγορά έχει υποχρέωση να τους κάνει το υπουργείο οικονομικών με τα αρμόδια όργανα του και τις οικονομικές υπηρεσίες του.  Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να υπάρχουν έντιμοι και ικανοί πολιτικοί που να ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, το κοινωνικό συμφέρον και όχι μόνο για το συμφέρον των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών που κυβερνούν παρασκηνιακά και ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία και μόνιμα φοροδιαφεύγουν...

Ελλάς το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει!  Τους αφιερώνω το επόμενο βίντεο...

 

 

(Άνοιξα εδώ μια παρένθεση στις 5/7/2009 γιατί δεν αντέχω την τρομολαγνεία των ΜΜΕ=Μέσα Μαζικής Εξόντωσης που μας έλεγαν για τις "τρελές αγελάδες" παλιότερα, την γρίπη από τα μολυσμένα πτηνά και τόσα άλλα... και τώρα μας λένε για την νέα πανδημία γρίπης ότι θα πλήξει τα 3/10 των ενήλικων Ελλήνων και τα 6 στα 10 παιδιά, δηλαδή σχεδόν τον μισό ελληνικό πληθυσμό της χώρας θέλουν να μας πουν.  Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να πιστέψω την τρομοκρατία τους και να τους δώσω άλλη τηλεθέαση.  Δεν θέλω να πεθάνω από τώρα από τον τρόμο... αξιότιμοι κύριοι τρομολάγνοι!).

Την ιστοσελίδα μου δεν χρειάζεται να την ενημερώνω κάθε μέρα με την καθημερινή ανούσια, μαγειρεμένη πολλές φορές, ειδησεογραφία που μας πουλάνε για χειραγώγηση των μαζών σύμφωνα με την ιδεολογία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών αρχιληστών, που τους υπηρετούν ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια και στις εφημερίδες εις βάρος της κοινωνίας.

Είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε μερικά σημαντικά, διαχρονικής σημασίας, γεγονότα που αφορούν την ζωή μας και διαμορφώνουν την κοινωνική πραγματικότητα.  Γιατί τα "Πέτρινα χρόνια"  http://www.youtube.com/watch?v=0InT0CiCxO8 που μπορούμε να ακούσουμε από την αθάνατη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη είναι διαχρονικά στην ζούγκλα που ζούμε και το ξέρουμε.

Ελπίζω να μην καταντήσω ποτέ πωλητής προεπιλεγμένων και κατευθυνόμενων ειδήσεων, ούτε πληρωμένος κοντυλοφόρος της εκάστοτε εξουσίας των λίγων οικονομικά ισχυρών αρχιληστών, οι οποίοι ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία.

Έκτροπα συμβαίνουν δυστυχώς συχνά στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα σε chat servers που είναι ανεξέλεγκτοι και πολλές φορές έως επικίνδυνοι.  Μια νέα υβριστική συκοφαντική επίθεση δέχτηκα σε έναν ελληνικό IRC server στο κανάλι #hellas από μια ανώνυμη κυρία με το ψευδώνυμο Annie μαζί με την φίλη της γιατί δεν της άρεσε ο τρόπος που μιλούσα όπως είπε...  και της απάντησα αν θέλει να στείλει στο email μου την φράση ή την παράγραφο που την ενόχλησε και να την δημοσιεύσω αλλά με το ονοματεπώνυμό της και ας κριθώ... γιατί αν δεν το στείλει το email θα θεωρήσω ότι με συκοφάντησε.

Ακόμη περιμένω το email ... να δούμε αν έχει το θάρρος και την αξιοπρέπεια να μου το στείλει επώνυμα για να το δημοσιεύσω.  Το ίδιο ισχύει για κάποια με το ψευδώνυμο marilena και για κάποιον με το ψευδώνυμο Minwas και για όποιον άλλο βρίζει και προσβάλλει ανώνυμα από το διαδίκτυο ας βρει το θάρρος να μου τα στείλει επώνυμα στο email μου για να τα δημοσιεύσω γιατί όλοι πρέπει να κρινόμαστε.  

Δυστυχώς η παιδεραστία και η παιδική πορνογραφία ανθεί με την ευλογία της σχετικής ανωνυμίας στο διαδίκτυο και κινδυνεύουν ειδικά τα ανήλικα παιδία στα chat rooms = εικονικοί χώροι συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο, που θα πρέπει να τα μάθουμε να μην δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κωδικούς πρόσβασης στο δίκτυο, φωτογραφίες τους και άλλα στοιχεία) σε αγνώστους στο διαδίκτυο και να μην συναντούν ή να κλείνουν ραντεβού με έναν άγνωστο χωρίς την γνώση και επίβλεψη του γονέα.  Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι στο διαδίκτυο δεν λένε όλοι οι άνθρωποι την αλήθεια.

Εάν βλέπουμε ένα έγκλημα ή μια αδικία και δεν την καταπολεμάμε γινόμαστε συνένοχοι και αυτό ισχύει όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στην κοινωνική πραγματικότητα και στην καθημερινή ζωή μας.  Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας και πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε παράνομη δραστηριότητα που θα υποπέσει στην αντίληψη μας. 

Η πολιτεία βέβαια πρέπει να διαθέτει όλους τους απαραιτήτους μηχανισμούς έλεγχου για να διασφαλίζει την όσο τον δυνατόν πιο ακίνδυνη περιήγηση μας στο διαδίκτυο και να αποτρέπει τις παράνομες δραστηριότητες.

Δύο καλές σελίδες για την ενημέρωσή σας για το πως θα είναι ασφαλέστερη η πλοήγηση σας στο διαδίκτυο και για καταγγελίες στο διαδίκτυο είναι η http://www.safeline.gr/  και η http://www.saferinternet.gr/ .

Μπορείτε βέβαια να απευθυνθείτε για την ενημέρωσή σας και για καταγγελία εγκληματικών δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα, φαξ: 210 6476462, Τηλ. : 210-6476464, 2106476000,                         e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr και στην ιστοσελίδα http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1763&Itemid=378&lang= .

Πολλές φορές ο υπέρμετρος εγωισμός και η έλλειψη παιδείας δεν μας αφήνουν ούτε τα μικρότερα προβλήματα να λύσουμε ακόμη και μεταξύ μας οι απλοί εργαζόμενοι αφού κάποιες φορές  δεν δείχνουμε αλληλεγγύη ακόμη και σε θέματα που δεν απαιτούνται μεγάλες θυσίες και δαπάνες αλλά χρειάζεται να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. 

Για παράδειγμα σε ένα σύγχρονο σχετικά μεγάλο χώρο εργασίας το φθινόπωρο πρέπει εφόσον υπάρχει ακόμη αρκετή ζέστη να λειτουργεί το κλιματιστικό, τα σύγχρονα κλιματιστικά διοχετεύουν από ψηλά ομοιόμορφά τον δροσερό αέρα, γιατί αν είναι ορθάνοιχτα τα παράθυρα και οι πόρτες και υπάρχει δυνατό ρεύμα αέρα κάποιοι που ιδρώνουν πιο εύκολα από τους άλλους κινδυνεύουν να πάθουν ψύξη.  Δυστυχώς κάποιοι προϊστάμενοι για οικονομία δεν το θέτουν σε λειτουργία το κλιματιστικό και αφήνουν τους εργαζόμενους να μαλώνουν μεταξύ τους καθώς άλλος θέλει ορθάνοικτα τα παράθυρα και άλλος μισάνοιχτα... 

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον διπλανό μας και για τα πιο απλά θέματα είτε γιατί δεν θέλουμε να προσπαθήσουμε είτε γιατί δυσκολευόμαστε να μπούμε στην θέση του.  Όταν δηλαδή ένας εργαζόμενος λόγω του οργανισμού του και του μεταβολισμού του ιδρώνει εύκολα και ζητάει μέσα στο φθινόπωρο, τις σχετικά ζεστές ημέρες, να είναι λίγο ανοιχτά τα παράθυρα, δηλαδή, να μην είναι εντελώς ανοικτά τα παράθυρα στον χώρο εργασίας γιατί από το ρεύμα αέρα που δημιουργείται όπως είναι μούσκεμα στο ιδρώτα κινδυνεύει να πάθει ψύξη τότε ο διπλανός του που δεν είναι ιδρωμένος δεν μπορεί και ίσως δεν θέλει να τον καταλάβει, έστω και αν ζεσταίνεται λιγότερο από τον ιδρωμένο συνάδελφό του.

Είναι μετά δυνατόν να λύσουμε σημαντικά κοινωνικοοικονομικά θέματα και ως εργαζόμενοι να συμμετέχουμε εποικοδομητικά στην άσκηση της πολιτικοοικονομικής εξουσίας αν σε μικρά και ασήμαντα ζητήματα, ενδεικτικά ανέφερα αυτό το μικρό παράδειγμα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και δεν δείχνουμε αλληλεγγύη και ομόνοια;  Στο εργασιακό χώρο ως εργαζόμενοι πρέπει να συνεργαζόμαστε αρμονικά για να αποδίδουμε καλύτερα και δεν συμφέρει κανέναν τον μίσος, τα ψεύδη και η κοροϊδία μεταξύ των εργαζομένων.  Συμφέρει ίσως τους ελάχιστους ισχυρούς εργοδότες που θέλουν με το σύστημα "διαίρει και βασίλευε" να προκαλούν διχόνοια στους εργαζομένους για να αδικούν ευκολότερα τους εργαζομένους που δεν είναι ενωμένοι, χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα κοπρόσκυλα, τσιράκια τους και τους προϊσταμένους.     

Για να αλλάξουμε την κοινωνία μας και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας πρέπει να κάνουμε πρώτα καλύτερο τον εαυτό μας, τον εσωτερικό μας κόσμο για να ζούμε πραγματικά ευτυχισμένοι με αγάπη και αλληλεγγύη.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

(ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

 

 

"Όταν έγραψα το άρθρο  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ, που ακολουθεί, δεν είχε εκδηλωθεί διεθνώς ή κρίση ορισμένων μεγάλων Τραπεζών και γενικότερα η δομική κρίση της οικονομίας και των χρηματιστηρίων όπου οι διεθνείς ελάχιστοι άπληστοι πάμπλουτοι χιτλερικοί αρχιληστές και διεφθαρμένοι διαχειριστές του συστήματος αφού τα βούτηξαν όλα στην συνέχεια ζήτησαν από τον λαούς να πληρώσουν την τεχνητή κρίση που οι ίδιοι ελάχιστοι αρχιληστές προκάλεσαν και μέσα από την κρατική φορολογία να ληστέψουν τους λαούς για άλλη μια φορά.  Οι αρχιληστές σιωνιστές ευημερούν διεθνώς λοιπόνΕμείς γιατί τους επικροτούμε δίνοντάς τους την ψήφο μας;" 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2012 Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.  ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ 12.000 € ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2011 ΣΤΑ 5000 € ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...  ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΟΙΣΟΙ...   

Ένας μισθωτός με εισόδημα 12.800 € το 2011 πλήρωνε περίπου 80 € φόρο ενώ το 2012 πληρώνει περίπου 800 € ...  Δηλαδή αύξηση φορολογίας 10 φορές, 1000% για τα εισοδήματα φτώχειας των χαμηλοσυνταξιούχων και μισθωτών.  Πως θα ζήσει ένα μήνα αν δώσει τον μισθό του, 800 ευρώ, ο χαμηλόμισθός για να πληρώσει εφάπαξ τον φόρο όπως ζητάνε οι μιζαδόροι μασόνοι σιωνιστές δωσίλογοι της κυβέρνησης και της Βουλής.  Γιατί δεν ήξεραν τι έπρατταν όταν αγόραζαν "υποβρύχια που έγερναν" και λάβαιναν μίζες της Ζήμενς για να παίρνουν μετά εξωτερικά θαλασσοδάνεια, να χρεώνουν το κράτος που ληστεύουν και να λένε με θράσος χιλίων πιθήκων ότι "μαζί τα φάγαμε" και στην συνέχεια να δωρίζουν τον εθνικό μας πλούτο στους αντίχριστους διεθνείς σιωνιστές τοκογλύφους με τα μνημόνια, αναμένοντας και την "παγκόσμια διακυβέρνηση" που διαλαλούν για να μα σώσει; 

Δεν θα πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία εις θάνατον και οι 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ της άβουλης Βουλής και να βρούμε ανθρώπους με ήθος Χριστού και Αγάπη για την πατρίδα και το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον και να τους αναδείξουμε μέσα από εντελώς νέα αληθινά δημοκρατικά πολιτικά κόμματα;

Γιατί ο μεγαλοδικηγόρος βο(υ)λευτής και ο μεγαλογιατρός με εισόδημα 100.000 € (και αλλά τόσα "μαύρα" και παραπάνω που φοροδιαφεύγει) να πληρώνει 31.600 € φόρο το 2011 και το 2012 32.400 €, δηλαδή αύξηση φόρου λιγότερη από 5% ενώ οι χαμηλοσυνταξιούχοι και μισθωτοί να έχουν αύξηση φόρου μέσα σε 1 έτος πάνω από 10 φορές, 1000%.  Φορολογούμενοι με εισόδημα 100.000 € μπορεί να ζήσουν πλούσια και άνετα αν τους πάρεις ως φόρο ακόμη και τα μισά 50.000 € αλλά αν αφαιρέσεις μέσω της άδικης και απάνθρωπης φορολογίας ένα μηνιαίο μισθό 800 € από τον χαμηλόμισθό μισθωτό και συνταξιούχο, πως θα ζήσει αυτόν τον μήνα;  Στην ουσία τους δολοφονείς δωσίλογεεεε υλιστή Σιωνιστή...  Θα τα πάρουν άραγε μαζί τους στον τάφο τους οι άπληστοι αντίχριστοι δωσίλογοι ή μήπως νομίζουν ότι θα ζήσουν αιώνια στην γη και δεν υπάρχει αιώνια κόλαση και αιώνιος Παράδεισος;

Αύξησαν λοιπόν επί 10 φορές μέσα σε ένα έτος την φορολογία των χαμηλόμισθων.  Μήπως αυξήθηκε το εισόδημα των χαμηλόμισθων  μισθωτών και συνταξιούχων 10 φορές;  Ξέχασαν τα επιπλέον χαράτσια μέσω της ΔΕΗ;  Η απληστία των δωσίλογων κυβερνήσεων της "τεχνίτης κρίσης" που υπηρετούν τους ελάχιστους οικονομικά ισχυρούς διεθνείς αντίχριστους σιωνιστές δεν έχει όρια και θέλουν να μας οδηγήσουν στην αυτοκτονία και να προκαλέσουν την γενοκτονία μας υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης των αντίχριστων διεθνών σιωνιστών.  Η αυτοκτονία είναι ασυγχώρητη αμαρτία και οδηγεί την αθάνατη ψύχη στην αιώνια κόλαση.

Η ανθρώπινη ζωή για του πιστούς ορθόδοξους Έλληνες χριστιανούς είναι δώρο του Θεού και δεν μπορούμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια με την αυτοκτονία που αποτελεί δολοφονία σχεδιασμένη από τους αντίχριστους σιωνιστές ηγέτες της παγκοσμιοποίησης της Νέας Εποχής και Νέας Τάξης Πραγμάτων.  Η ιερότητα του ανθρώπινου προσώπου ως εικόνα του Θεού, η αξία της Ελεύθερης Βούλησής του, η αθάνατη ψυχή και η σημασία της ζωής και του θανάτου είναι αδιαμφισβήτητες Ευαγγελικές Αλήθειες που δεν μπορούν να διαγραφούν από την ψυχή των αληθινών ορθοδόξων που πιστεύουν στην Ανάσταση του Χριστού όσο και αν προσπαθούν να τις ανατρέψουν παγκοσμίως οι αντίχριστοι σιωνιστές της Νέας Εποχής.  (ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ".  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΟΜΟ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΡΙ "ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΔΟΤΗ!")   

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ "ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ" ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΚΑΦΡΟΙ...  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ" ΕΝΙΟΤΕ ΑΕΡΓΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

 

 

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ καθώς για δεκαετίες στην όμορφη χώρα μας και κάθε χρόνο μας έλεγαν, πριν την διεθνή οικονομική κρίση, ότι αυξάνεται το εθνικό μας εισόδημα και ο εθνικός μας πλούτος, όμως ο μέσος μισθωτός εργαζόμενος και συνταξιούχος λαμβάνει ψίχουλα και 2 εκατομμύρια Έλληνες έχουν εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχιας ενώ υπάρχουν μερικές χιλιάδες υπερκερδοφόρες επιχειρήσεις που οι ελάχιστοι ιδιοκτήτες τους συσσωρεύουν τον τεράστιο πλούτο που παράγει η ελληνική κοινωνία. 

Γιατί η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική ενώ τα υπερκέρδη και τον κοινωνικό πλούτο τα γεύονται οι λίγοι οικονομικά ισχυροί ιδιώτες που ζουν στην χλιδή και όχι μόνο καταληστεύουν νόμιμα την κοινωνία αλλά ελέγχουν την παραγωγή και την αγορά, την υποδουλώνουν και μας προσφέρουν ακρίβεια και πολλές φορές κακής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, και οι ίδιοι ελάχιστοι ιδιώτες με θράσος απύθμενο την υποδούλωση της αγοράς για το ατομικό τους συμφέρον την ονομάζουν ελεύθερη αγορά. 

Η υπερσυσσώρευση πλούτου στα χέρια ελάχιστων οικονομικά ισχυρών σιωνιστών, παγκοσμίως πλέον, μειώνει την αγοραστική δύναμη της πλειονότητας των πολιτών και των λαϊκών στρωμάτων με αποτέλεσμα τα αγαθά αλλά και τα κεφάλαια να παραμένουν αδιάθετα και να χάνεται η εμπορευσιμότητά τους και η αξία τους

Αποτέλεσμα της άπληστης πολιτικής, των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών κεφαλαιοκρατών και των ελάχιστων ανώτατων πολιτικών αξιωματούχων του κομμουνισμού που συσσωρεύουν στα χέρια τους τον κοινωνικό πλούτο και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, είναι να κλείνουν οι επιχειρήσεις που μένει αδιάθετο το παραγόμενο προϊόν τους, να αυξάνεται η ανεργία, οι κοινωνικές συγκρούσεις και η εγκληματικότητα, να κλιμακώνεται διεθνώς ο οικονομικός ανταγωνισμός, να παρατηρείται μεγάλη μετανάστευση φτωχών κοινωνικών στρωμάτων και να φουντώνει η λαθρομετανάστευση για αναζήτηση καλύτερης ζωής.  Η επέκταση των οικονομικών ανταγωνισμών διεθνώς προκαλεί πολέμους όταν οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί διεθνείς σιωνιστές θέλουν να εκμεταλλευτούν νέες κλειστές αγορές που δεν ελέγχουν και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ξένων χωρών όταν δεν επαρκούν ή στερεύουν οι δικές τους.

 Το πρόβλημα είναι η άπληστη, άστοχη και άδικη πολιτική των ελάχιστων οικονομικά και πολιτικά ισχυρών αντίχριστων σιωνιστών που ελέγχουν την οικονομία και την πολιτική του πλανήτη σήμερα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες των οικονομικών επιστημών επηρεασμένοι από τις αντίχριστες ιδεολογίες του καπιταλισμού και του κομμουνισμού θεωρούν ότι όλα είναι αποτέλεσμα των αόρατων υλικών παραγωγικών σχέσεων και δεν θεωρούν καθοριστικό παράγοντα την ψυχή του ανθρώπου που εκφράζεται με τις πράξεις του και βέβαια στις οικονομικές επιστήμες δεν αποδέχονται ότι οι έννοιες "αμαρτία" και απληστία καθορίζουν τις οικονομικές σχέσεις.

Η απληστία λοιπόν των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών (ελάχιστων κεφαλαιοκρατών της δύσης ή ελάχιστων ισχυρών πολιτικών αξιωματούχων του κομμουνισμού, βλέπε Κίνα πλέον) προκαλεί ένα φαύλο κύκλο οικονομικής κρίσης όσο δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και δεν ελέγχεται άμεσα η οικονομία από την κοινωνία, τόσο η διάθεση και η παραγωγή των προϊόντων όσο και το μοίρασμα των κερδών, δηλαδή, του Πλούτου που παράγει η Κοινωνία.  Κοινωνικός Πλούτος που είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής παραγωγικής διαδικασίας ειδικά στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το δομικό πρόβλημα της αντίφασης του κτηνώδους, άθεου, υλιστικού και απάνθρωπου κεφαλαιοκρατικού και ψευδοκομμουνιστικού συστήματος δεν λύνεται καθώς η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική ενώ παραμένει ατομική η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής.  Εφόσον γίνει συλλογική, κοινωνική η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής θα υπάρχουν τα υλικά θεμέλια (αλλά όχι και τα πνευματικά) για να ζούμε σε κοινωνίες αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Ωστόσο, όσο και αν είναι θεμελιώδες να αλλάξουμε το κοινωνικό-οικονομικό σύστημα και να βελτιώσουμε τις κοινωνικές και οικονομικές δομές, για να γίνει καλύτερη η κοινωνία μας και για να ζούμε πραγματικά ευτυχισμένοι χρειάζεται πρώτα να μάθουμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε αληθινά πολύ περισσότερο όλους τους συνανθρώπους μας και τον Θεό.  Γιατί ο Θεός αγάπη εστί.

Αληθινή αγάπη Χριστού σημαίνει ότι μοιραζόμαστε δίκαια με όλους τους συνανθρώπους μας όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά και κυρίως ότι όλοι οι άνθρωποι νιώθουμε ψυχικά ενωμένοι ως αδέλφια γιατί έχουμε τον ίδιο πνευματικό πατέρα, τον Θεό, που έστειλε τον μονογενή υιό του Χριστό για να μας σώσει με την σταυροαναστάσιμη θυσιαστική Του Αγάπη.

Η Δημοκρατία χρειάζεται κριτική σκέψη και διάκριση για να ανθίσει και χωρίς αληθινή Αγάπη Χριστού δεν υπάρχει Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη.  ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πραγματικά ζει με "Ελεύθερη Βούληση" ο άνθρωπος που με την Χάρη του Θεού απελευθερώνεται από τα πάθη και τις αδυναμίες του και Αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπό του αληθινά, θυσιαστικά και Σταυροαναστάσιμα.  Γιατί είναι δώρο του Αγίου Πνεύματος του Θεού η Ελευθερία μας, το Αυτεξούσιο.

Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...  Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Ή ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΛΑΔΙ, ΣΤΑΦΙΔΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΛΠ... ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ "ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ", ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ "ΓΕΡΝΟΥΝ",  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.  ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ Ή ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ...

Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και αυτό το δώρο της ελευθερίας μας ορίζει υπεύθυνους για τις πράξεις μας απέναντι στον εαυτό μας στην κοινωνία και στον ΘΕΟ.  Γιατί αν δεν ήμασταν ελεύθεροι δεν θα ήμασταν υπεύθυνοι για τι αμαρτίες μας αλλά ακριβώς επειδή είμαστε ελεύθεροι κρινόμαστε για τις αμαρτίες μας δίκαια από τον Άγιο Θεό.

Η Δημοκρατία λοιπόν είναι το πολίτευμα που σέβεται την ελεύθερη βούλησή μας καθώς αποφασίζει η πλειοψηφία των πολιτών για την ζωή της κοινωνίας και είναι το πολίτευμα που ταιριάζει σε ελεύθερους χριστιανούς γιατί ο Θεός δεν είναι δικτάτορας και θέλει να είναι ελεύθερη η βούληση των ανθρώπων.  Ωστόσο για να υπάρχει αληθινή δημοκρατία, δικαιοσύνη και ελευθερία πρέπει η πλειοψηφία των ανθρώπων που αποφασίζει για το κοινό καλό να διακατέχεται από ήθος Χριστού, διαφορετικά η Δημοκρατία μετατρέπεται σε οχλοκρατία.  Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία του όχλου των εβραίων αποφάσισε την σταύρωση του Χριστού όταν ο Πόντιος Πιλάτος τους ρώτησε να επιλέξουν ποιός από τους δύο θα σταυρωθεί, ο Χριστός ή ο Βαραββάς και ο όχλος ζήτησε να σταυρωθεί ο Χριστός!!!

ΠΑΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, "ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.

ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ 300 ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΑ.Ο.Σ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,  ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ "ΥΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ...

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...  

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  Ή ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ...

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ...  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...

(Η ζωή των πρώτων χριστιανών είναι Δημοκρατική, Ελεύθερη με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αγάπη Χριστού ["Ουράνιο Πολίτευμα Αγάπης και Δικαιοσύνης Χριστού" επί της Γης καθώς οι χριστιανοί είναι "Πολίτες του Ουρανού"], ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 2, ΣΤ. 44 "πάντες δὲ οἱ πιστεύσαντες ἦσαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ καὶ εἶχον ἅπαντα κοινά, 45 καὶ τὰ κτήματα καὶ τὰς ὑπάρξεις ἐπίπρασκον καὶ διεμέριζον αὐτὰ πᾶσι καθότι ἄν τις χρείαν εἶχε· 46 καθ' ἡμέραν τε προσκαρτεροῦντες ὁμοθυμαδὸν ἐν τῷ ἱερῷ, κλῶντές τε, κατ' οἶκον ἄρτον, μετελάμβανον τροφῆς ἐν ἀγαλλιάσει καὶ ἀφελότητι καρδίας, 47 αἰνοῦντες τὸν Θεὸν καὶ ἔχοντες χάριν πρὸς ὅλον τὸν λαόν. ὁ δὲ Κύριος προσετίθει τοὺς σῳζομένους καθ' ἡμέραν τῇ ἐκκλησίᾳ".

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 4, ΣΤ. 32 "Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ' ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. 33 καὶ μεγάλῃ δυνάμει ἀπεδίδουν τὸ μαρτύριον οἱ ἀπόστολοι τῆς ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ χάρις τε μεγάλη ἦν ἐπὶ πάντας αὐτούς. 34 οὐδὲ γὰρ ἐνδεής τις ὑπῆρχεν ἐν αὐτοῖς·")

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ...  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ...
 ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ "ΑΧΡΗΜΑΤΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ 666 (Ή ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ  Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.   ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ... 

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ", ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦ 3, ΣΤΙΧΟΣ 11 «Ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω».

"Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ... ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΩΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ: Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού χωρίς αγίους δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε...  Πρώτα θα αλλάξουμε τον εαυτό μας με την Χάρη του Αγίου Θεού για να αλλάξουμε και την κοινωνία αφού απαλλαγούμε από την απληστία και τα πάθη μας και μοιράσουμε δικαία όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού...

Για να βιώνουμε την Ανάσταση του Χριστού από αυτή την ζωή και να σώσουμε την αθάνατη ψύχη μας

Αυτή η εμμονή ελαχίστων να λένε ότι η Εκκλησία του Χριστού και η Δικαιοσύνη του έχει σχέση με αντίχριστες υλιστικές ανθρώπινες ιδεολογίες προσβάλει τον Ιερό Αγώνα των Ελλήνων που πολεμούσαν πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Ελευθερίας της Πατρίδος και δεν προσκυνούσαν τους αντίχριστους άρχοντες του κόσμου τούτου...  Ας δούμε τον Κολοκοτρώνη, τον Στρατηγό Μακρυγιάννη, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους.

Ας μην προσβάλουμε πότε την Μια Αγία Εκκλησία του Χριστού και την Ελλάδα των ηρώων...

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ "ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ...  ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ!!!! 

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;  Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (FACEBOOK) η κυρία Βασιλεία Χατζή: Έχουμε πόλεμο και ιδίως ηθικό διότι η ψυχή δεν χάνεται επειδή πεινάς αλλά επειδή λ.χ. κλέβεις για να μην πεινάς.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...  ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ...
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ" ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΥΦΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821...

ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΑΣ"  ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ...  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΣΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ...  

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...   

Η Δημοκρατία χρειάζεται κριτική σκέψη και διάκριση για να ανθίσει και χωρίς αληθινή Αγάπη Χριστού δεν υπάρχει Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη.  Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και με βίντεο (ανανεωμένο) Και Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο).

Δείτε επίσης το μουσικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο αφιερώνω στους θρασύδειλους μεγάλους αρχιληστές της γης που θέλουν να γίνουμε όμοιοί τους και να χρησιμοποιούμε βία απέναντι στην βία της φασιστικής εξουσίας τους και όχι την Αγάπη. http://www.youtube.com/watch?v=ollFP3I0QSk&feature=related

Δυστυχώς σχεδόν όλοι συμμετέχουμε, άμεσα ενεργά ή με την αδιαφορία και έλλειψη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας,  στα παιχνίδια εξουσίας και εκβιασμού των αδυνάτων από τους ισχυρότερους για να επιβιώσουμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί χωρίς να έχουμε βέβαια όλοι την ίδια εξουσία και τον ίδιο ρόλο και επομένως δεν έχουμε όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης.

Αισθάνομαι και εγώ στο βαθμό που μου αναλογεί συνυπεύθυνος για την κόλαση απληστίας, αδυσώπητου ανταγωνισμού, κανιβαλισμού και πολέμων που έχουμε μετατρέψει την γη.  Όσοι δεν συμμετέχουν καθόλου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας και εκβιασμού των αδυνάτων δεν επιβιώνουν γιατί τους σταυρώνουν σαν τον Χριστό.  (Σε μια ανταγωνιστική κοινωνία κανιβάλων αν δεν είσαι κανίβαλος δεν επιβιώνεις, οπότε φυσικό είναι να έχω γίνει κανίβαλος...).

Η αληθινή αγάπη δεν είναι θεωρίες, ψεύτικα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα όπως αυτές που δίνουν ορισμένοι πολιτικοί.  Η αγάπη όταν είναι αληθινή εκφράζεται με καθημερινές πράξεις κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας και καταξιώνει τον ανθρώπινο πολιτισμό και τον άνθρωπο ως την κορωνίδα της δημιουργίας του Θεού καθώς η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος για την αληθινή ευτυχία.

Σήμερα με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας μπορεί να διευρυνθεί η δημοκρατία μας και να γίνει πιο αληθινή και αποτελεσματική με πολλούς τρόπους.  Θα μπορούσαμε όλοι οι πολίτες να ψηφίζαμε τα σημαντικότερα νομοσχέδια της Βουλής ή και όλα μέσα από το διαδίκτυο, άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή μας από την οικία μας μας και να ψηφίζαμε με τον ίδιο τρόπο σε πολλά δημοψηφίσματα αλλά ακόμα και στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές.  Ωστόσο, (όπως συνειδητοποίησα πολύ αργότερα από τότε που είχα γράψει το άρθρο και το συμπληρώνω τώρα με υπογράμμιση) επειδή δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλλων και αγίων, και κυρίως επειδή δεν προσφέρει διαφάνεια και ασφάλεια η νέα τεχνολογία του διαδικτύου, δεν είναι αναγνώσιμες όλες οι πληροφορίες όπως σε ένα συμβατικό έγγραφο, ούτε μπορεί να ελεγχθεί από τον Πολίτη το διαδίκτυο, παραμένει λοιπόν ένα ουτοπικό αφελές όραμα η χρήση του για να ψηφίζουμε ή να καταθέτουμε ενυπόγραφα σημαντικά έγγραφα προς το κράτος... 

Στο διαδίκτυο μαζί με τα στοιχεία που βλέπουμε στην οθόνη του υπολογιστή μας διακινούνται αόρατα ταυτόχρονα αλλά στοιχεία, cookies, metadata και κωδικοποιημένες πληροφορίες που όχι μόνο δεν βλέπουμε το περιεχόμενο τους και αν μας φακελώνουν αλλά και τις διαχειρίζονται άγνωστοι σε εμάς αξιωματούχοι και ελεγκτές των τερματικών συστημάτων των υπολογιστών ή και ιδιώτες για άγνωστο σε εμάς σκοπό!  Φανταστείτε να είχαν οι ανθρωποκτόνοι Χίτλερ και Στάλιν τέτοια τεχνολογία στα χέρια τους...

Επιπλέον θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να συνδιοικούν και να συνδιαχειρίζονται τις επιχειρήσεις που εργάζονται ως ισότιμοι μέτοχοι και συνιδιοκτήτες της επιχείρησης ώστε να είναι συνυπεύθυνοι για την πορεία της, να ελέγχουν την ποιότητα και ποσότητα του παραγόμενου προϊόντος και να μοιράζονται δίκαια τον πλούτο που συλλογικά παράγουν και τους ανήκει. 

Για να γίνει αληθινή η δημοκρατία μας χρειάζεται θάρρος και μια παιδεία αντίθετη με την υπάρχουσα σήμερα κυρίαρχη ιδεολογία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών που ασύστολα ληστεύουν τον κοινωνικό πλούτο.  

Βέβαια σεβόμενοι το ανθρώπινο πρόσωπο όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμά μας με τα πρώτα άρθρα του και ως χριστιανοί πρέπει να αγαπάμε και όσους ακόμα μας μισούν και μας συκοφαντούν όπως ο Χριστός συγχώρησε πάνω στον Σταυρό τούς σταυρωτές του. 

Γιατί δεν μπορούμε να μισούμε το ανθρώπινο πρόσωπο που είναι εικόνα του Θεού αλλά την αμαρτία μονό πρέπει να μισούμε και να αποστρεφόμαστε όπως την απληστία, τον φθόνο, το ψεύδος, την συκοφαντία, πράξεις που αποστρέφεται ο Θεός, ο οποίος Αγάπη εστί και είναι αντίθετες με την φύση Του που είναι η σταυροαναστάσιμη Αγάπη.  Για να είμαστε ευτυχισμένοι και να οικοδομήσουμε την κοινωνία της αγάπης και της δικαιοσύνης πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε όλους τους συνανθρώπους μας και τον Θεό. 

Όταν σε δημοκρατικές εκλογές στην Ευρώπη, στην Αμερική ή όπου αλλού η πλειοψηφία των πολιτών πάνω από 50% ή σχεδόν το 50% αποδοκιμάζουν και απέχουν από τους κομματικούς σχηματισμούς και τις εκλογές μήπως θα πρέπει να παραιτηθούν, αν είναι πραγματικά δημοκράτες, όσοι εκφράζοντας την απόλυτη μειοψηφία επιδιώκουν να εξουσιάζουν αντιδημοκρατικά την πλειοψηφία των πολιτών; 

Γιατί να μην υπάρχει σχετικός νόμος στα Δημοκρατικά Συντάγματα που να επιβάλλει να κυβερνούν μόνο όσοι έχουν την απόλυτη πλειοψηφία και δημοκρατική νομιμοποίηση και εμπιστοσύνη από την πραγματική πλειοψηφία των πολιτών μιας Δημοκρατικής Πολιτείας; 

Ας δούμε τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 4/10/2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 09:53 7/10/2009 ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ 100 % ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ: Εγγεγραμμένοι 9.933.385 ΠΟΛΙΤΕΣ, Έγκυρα 6.858.342 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 3.075.043 ΠΟΛΙΤΕΣ (προκύπτει αν από τους εγγεγραμμένους αφαιρέσουμε τα έγκυρα ψηφοδέλτια), το ΠΑΣΟΚ έλαβε 3.012.373 ψήφους, η ΝΔ έλαβε 2.295.967 ψήφους, το ΚΚΕ έλαβε 517.154 ψήφους και έπονται με αρκετά λιγότερους ψήφους τα άλλα κόμματα…

ΤΟ ΠΑΣΟΚ λοιπόν, ως πρώτο υποτίθεται κόμμα που θα κυβερνήσει αυτοδύναμα σύμφωνα με το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, έλαβε λιγότερους ψήφους από τους πολίτες που δεν ψήφισαν κανένα κόμμα!!!  Τιμά το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών;  Ζούμε σε πραγματική δημοκρατία κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης στην οποία αποφασίζει, συμμετέχει και ψηφίζει η πραγματική πλειονότητα της κοινωνίας των πολιτών;

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 3.075.043 ΠΟΛΙΤΕΣ και άραγε είναι σύμπτωση ότι για πολλά χρόνια πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες ζουν με εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχειας και πόσοι από αυτούς πήγαν να ψηφίσουν και τι άραγε να προσδοκούσαν;

Πηγή για τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2009 είναι η Ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html .

Πώς λοιπόν να μην γυρίσουν οι πολίτες τις πλάτες τους στο δολοφονικό άπληστο ανταγωνιστικό μέλλουν που μας ετοιμάζουν οι ελάχιστοι οικονομικά ισχυροί αρχιληστές του πλανήτη, όπως μελωδικά μας λένε στο επόμενο μουσικό βίντεο ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας http://www.youtube.com/watch?v=H8GqrqrIWNk&feature=related .

Ωστόσο οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν όσους δεν συμμετείχαν στα κοινά της πολιτείας όχι ήσυχους αλλά άχρηστους πολίτες.  Η ψήφος σημαίνει συμμετοχή και επιλογή πολιτικής από τον Πολίτη.  Ας ψηφίσουμε ακόμα και ένα νέο μικρό δημοκρατικό κόμμα μη εξαρτώμενο από τα παραδοσιακά σχήματα δεξιά, κεντρώα και αριστερά και από κατεστημένα συμφέροντα...

Αποχή σημαίνει διευκόλυνση σε αυτούς που θέλουν να κυβερνούν ακόμα και με μειοψηφία γιατί η αποχή, το λευκό και το άκυρο δεν υπολογίζονται στην καταμέτρηση των ψήφων, αφού το 100% στην καταμέτρηση των ψήφων είναι επί αυτών μόνο που ψήφισαν και όχι και επί αυτών των πολιτών που λόγω αποχής, λευκού και άκυρου δεν καταμετρήθηκε η "ψήφος-επιλογή τους" στην διαμόρφωση του αποτελέσματος για τον υπολογισμό του 100% ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...

ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...   ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Ακούστηκε από ορισμένους αντίχριστους φασίστες από τα ΜΜΕ ότι οι φτωχοί Έλληνες και αλλοδαποί, άνεργοι και άστεγοι που τους βλέπουμε να ζητιανεύουν στους δρόμους πεινασμένοι, δεν θέλουν να καλυτερέψουν την ζωή τους και τους αρέσει να δυστυχούν και φταίνε που καταντούν να εγκληματούν για να επιβιώσουν!  Χρόνια άφησαν ανοιχτά τα σύνορα για να έρχονται οι απελπισμένοι οικονομικοί μετανάστες (από χώρες που μάστιζε η αποικιοκρατία και ο ιμπεριαλισμός) για να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά ως φτηνό εργατικό δυναμικό και μετά σπέρνουν το μίσος και τον ρατσισμό στην κοινωνία για να τους διώξει σε μια μέρα και να μην διώχνει αυτούς τους ελάχιστους οικονομικά ισχυρούς αντίχριστους που ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία!

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Η ακρίβεια που προσφέρουν και επιβάλλουν οι λίγοι οικονομικά ισχυροί ληστεύει ακόμη περισσότερο το πενιχρό εισόδημα του εργαζόμενου που δυσκολεύεται όχι μόνο να επιβιώσει αξιοπρεπώς αλλά ούτε να φτιάξει οικογένεια μπορεί και παρατηρείται υπογεννητικότητα και κακή ποιότητα ζωής για την μεγάλη πλειονότητα του κοινωνικού συνόλου. 

Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι η πλειονότητα των μισθωτών και συνταξιούχων λαμβάνουν πενιχρούς μισθούς και συντάξεις ενώ τα υπερκέρδη των εταιριών είναι τεράστια και αυξάνονται αλματωδώς και ιδίως των τραπεζών, συμφωνά και με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου αξιών Αθηνών.

Η αξιοπρέπεια του πολίτη και η ανθρώπινη αξία ενώ προστατεύεται από το ελληνικό Σύνταγμα στην πράξη καταρρακώνεται από την απληστία και ασυδοσία των λίγων ισχυρών και πολύ πλουσίων οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν οι ελάχιστοι αριθμητικά αλλά πολύ πλούσιοι αντίχριστοι και αντικοινωνικοί ιδιώτες.  Αυτοί ελέγχουν στην ουσία την νομοθεσία και το κράτος ώστε να καταληστεύουν με τον μανδύα της νομιμότητας την κοινωνία και να αδικούν όχι μόνο την πλειονότητα των πολιτών αλλά και να χλευάζουν στην πράξη με την στάση τους τις έννοιες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας που υποτίθεται ότι προστατεύονται από το ελληνικό Σύνταγμα εμπράκτως στην καθημερινότητα της ζωής μας. 

Τα μεγάλα κόμματα (τα μικρότερα κόμματα τι θα έκαναν άραγε αν γίνονταν μεγάλα;) και τα μεγάλα εργατικά συνδικάτα είναι πλέον υποταγμένα στα συμφέροντα των λίγων οικονομικά ισχυρών όπως και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μαζί με το κράτος διαμορφώνουν την κυρίαρχη ιδεολογία ότι οι λίγοι ισχυροί έχουν δικαίωμα να αδικούν νόμιμα την κοινωνία για να εξυπηρετούν τα ατομικά και ιδιοτελή τους συμφέρονται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου που πένεται ενώ παράγει τον πλούτο που ελέγχουν οι λίγοι ισχυροί και πάμπλουτοι αντίχριστοι αρχιληστές κεφαλαιοκράτες. 

Τα μεγάλα ελεγχόμενα εργατικά συνδικάτα δεν μπορούν να καλύψουν τους περισσότερους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα, από τον σιωπηρό πολλές φορές εκβιασμό της απόλυσης αν απεργήσει ο εργαζόμενος και ανακοινώνουν απεργίες μιας ημέρας ή δύο ημερών, μια φορά το χρόνο σχεδόν ή κάθε μήνα που είναι χωρίς νόημα αφού δεν προκαλούν τριγμούς στο σύστημα και δεν έχει λόγο να απεργήσει ο εργαζόμενος που δεν τον καλύπτουν. ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Μας προσφέρουν φτώχεια, ακρίβεια, ανεργία, ελεγχόμενα ΜΜΕ και τράπεζες για να συσσωρεύουν ακόμα περισσότερο τον πλούτο για τους λίγους οικονομικά ισχυρούς ιδιώτες, νόμιμους αρχιληστές και αντίχριστους κεφαλαιοκράτες.  Οι παρασιτικοί αντίχριστοι κεφαλαιοκράτες απαιτούν από τους εργαζόμενους να δουλεύουν όλο και πιο σκληρά σαν είναι σκλάβοι τους και κυριολεκτικά σαν βδέλλες ρουφούν το αίμα των ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας με απειλές, διώξεις, εκβιασμό και εκφοβισμό, γιατί αν τολμάς να πεις την αλήθεια θα βρεθείς άνεργος και περιθωριακός. 

Το κερασάκι στην τούρτα και ένα ακόμα παράδειγμα της νόμιμης ληστείας, κρατικής και ιδιωτικής, είναι ότι πήγα στις 19/12/2007 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να μετατρέψω 20 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που σύμφωνα με την ισοτιμία έπρεπε να λάβω 13,67 ευρώ και μου έδωσαν στο χέρι 7,67 ευρώ και κράτησαν για προμήθεια της τράπεζας 6 ευρώ. 

Αν αυτή η προμήθεια δεν αποτελεί τον ορισμό της νόμιμης ληστείας τότε πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;  Επιπλέον ζήτησα να μου εξαργυρώσουν μια επιταγή 500 δολαρίων που μου έδωσε συγγενής μου από το εξωτερικό, τις ΗΠΑ, και είπαν ότι η τράπεζα χρειάζεται 2 μήνες για να ελέγξει την γνησιότητα της επιταγής, σαν να ήταν από τον πλανήτη Άρη, και μέχρι τότε δεν θα εισπράξω ούτε ένα ευρώ και θα κατακρατήσουν τα χρήματά μου και με απείλησαν ότι αν τυχόν δεν βρουν τα χρήματα στον λογαριασμό του εκδότη της επιταγής θα με τιμωρήσουν κιόλας με πρόστιμο 50 ευρώ, σαν να είμαι εγώ υπεύθυνος, για τον κόπο που έκαναν...  Πάλι καλά που δεν ζήτησαν και τον αποκεφαλισμό μου που τους κούρασα στην συναλλαγή που θα περιμένω να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες! 

(Τελευταία υπάρχει και η πρακτική όταν πάει ο πελάτης να κάνει ανάληψη των χρημάτων του στην Εθνική Τράπεζα με το βιβλιάριο (και όχι με την κάρτα από μηχάνημα) να τον καθυστερούν και να τον στέλνουν από τον έναν υπάλληλο στον άλλο και να του λένε ότι πρέπει να κάνουνε σύνδεση [κάθε υποκατάστημα δεν γνωρίζει τι κάνει το άλλο στην εποχή της πληροφορικής και σύγχρονης μηχανοργάνωσης;] του συγκεκριμένου λογαριασμού στο νέο μηχανογραφικό τους σύστημα με τον όνομά μας, όταν μάλιστα τυχαίνει να είναι κοινός ο λογαριασμός μας με συγγενικό μας πρόσωπο, αν και τόσα χρόνια με το ίδιο βιβλιάριο γίνονταν κανονικά οι αναλήψεις! 

Από αντίχριστους, που έχουν θεό το χρήμα και θέλουν να μας αναγκάσουν να πάρουμε την πλαστική κάρτα με τσιπάκι=ηλεκτρονικό μικροεπεξεργαστή που περιέχει ηλεκτρονικά κωδικοποιημένες πληροφορίες οι οποίες δεν είναι αναγνώσιμες για τον πελάτη αν και ζητάνε να την υπογράψει σαν να είναι σκλάβος, για να εξυπηρετείται υποτίθεται γρήγορα στα μηχανήματα και να κάθονται στις καρέκλες και να μας βλέπουν σαν να είμαστε κουνούπια, δεν περιμένω σεβασμό του ανθρωπινού προσώπου ως εικόνας του Θεού.   Το σχόλιο στην παρένθεση είναι πρόσφατο σε σχέση με το υπόλοιπο άρθρο).    

Δυστυχώς τα φαινόμενα κοινωνικής αδικίας, σήψης, διαφθοράς, εγκληματικότητας και καταστροφής του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος θα διαιωνίζονται και θα διογκώνονται όσο η κοινωνία δεν ελέγχει την οικονομία και τα μέσα παραγωγής, την ιδεολογία και την παιδεία προς όφελός της, κοινωνικοποιώντας και μοιράζοντας δίκαια τον υλικό και πνευματικό πλούτο που η ίδια παράγει, με αγάπη Χριστού και αλληλεγγύη.  Πώς λοιπόν να πούμε πάλι καλή χρονιά και φέτος;  Έχει νόημα; 

Η αληθινή δημοκρατία και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι εφικτή εάν οι εργαζόμενοι διοικούν και διαχειρίζονται συλλογικά και δημοκρατικά τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται ώστε να μοιράζουν δίκαια τον υλικό και πνευματικό πλούτο που παράγουν προς όφελος όλης της κοινωνίας, ώστε να σταματήσουν οι ελάχιστοι άπληστοι οικονομικά ισχυροί να ληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία.

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να προπαγανδίζουν οι ελάχιστοι ισχυροί κεφαλαιοκράτες ότι τα υπερκέρδη τους, η υψηλή παραγωγικότητα και ο αντίστοιχος πλούτος της είναι θεμιτός όταν τον ελέγχουν οι ελάχιστοι άπληστοι οικονομικά ισχυροί για την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων τους.  Θεωρούν όμως ότι μετατρέπεται σε χαμηλή παραγωγικότητα αν δεν υπήρχε ούτε ένας άνεργος και ο παραγόμενος πλούτος μοιραζόταν δίκαια στην κοινωνία που τον παράγει, γιατί δεν θα υπήρχε τότε πλούτος για τους ελάχιστους κηφήνες οικονομικά ισχυρούς αρχιληστές κεφαλαιοκράτες ή για του ελάχιστους ισχυρούς αξιωματούχους ληστές του Κομμουνισμού αλλά για όλη την κοινωνία που θα γευόταν δίκαια τους καρπούς των κόπων της!  

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας (με κοινωνικό έλεγχο και όχι καλπονοθείες) μπορεί να διευρυνθεί η δημοκρατία μας και να γίνει πιο αληθινή και αποτελεσματική με πολλούς τρόπους.  Θα μπορούσαμε όλοι οι πολίτες να ψηφίζαμε τα σημαντικότερα νομοσχέδια της Βουλής ή και όλα μέσα από το διαδίκτυο, άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή μας από την οικία μας μας και να ψηφίζαμε με τον ίδιο τρόπο σε πολλά δημοψηφίσματα αλλά ακόμα και στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές. 

Επιπλέον θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να συνδιοικούν και να συνδιαχειρίζονται τις επιχειρήσεις που εργάζονται ως ισότιμοι μέτοχοι και συνιδιοκτήτες της επιχείρησης ώστε να είναι συνυπεύθυνοι για την πορεία της, να ελέγχουν την ποιότητα και ποσότητα του παραγόμενου προϊόντος και να μοιράζονται δίκαια τον πλούτο που συλλογικά παράγουν και τους ανήκει. 

Για να γίνει αληθινή η δημοκρατία μας χρειάζεται θάρρος και μια παιδεία αντίθετη με την υπάρχουσα σήμερα κυρίαρχη ιδεολογία των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών που ασύστολα ληστεύουν τον κοινωνικό πλούτο.

   Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ...

Δυστυχώς τα ελάχιστα μεγάλα "αφεντικά" (ισχυροί πλούσιοι εργοδότες κεφαλαιοκράτες και αντίχριστοι σιωνιστές αρχιληστές του πλούτου που παράγει η κοινωνία) θεωρούν με θράσος απύθμενο ότι έχουν το δικαίωμα να είναι αργόσχολοι και να απαιτούν να τους ταΐζουν οι εργαζόμενοι από το μόχθο τους και επειδή βαριούνται να βασανίζουν διαρκώς τους εργαζόμενους βάζουν, τα κοπρόσκυλά τους, τους προϊστάμενους να βασανίζουν τους εργαζόμενους! 

Μήπως το ίδιο άρθρο θα είναι πάλι επίκαιρο και μετά από δεκαετίες καθώς η κοινωνική αδικία τείνει να είναι διαχρονική όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και διεθνώς στις οικονομίες της υπαρκτής σκλαβιάς της αγοράς και της ελεγχόμενης παραγωγής των προϊόντων από τους ελάχιστους ισχυρούς και πολύ πλούσιους αντίχριστους αρχιληστές κεφαλαιοκράτες που ελέγχουν και τον πλανήτη ολόκληρο για να ικανοποιούν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και την αντίχριστη απληστία τους πίνοντας το αίμα των λαών και κάνοντας πολέμους.  Σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=kIcxeAhckKg&feature=related  Νίκος Ξυλούρης-Το σκοινί.

Υ.Γ.  Ο δημοσιογράφος δεν είναι σερβιτόρος της ενημέρωσης για να καταγράφει και να ενημερώνει απλώς για τα σημαντικά γεγονότα αλλά διερευνά "το γιατί" συνέβη ένα σημαντικό γεγονός και ποια η σημασία των σημαντικών ειδήσεων για την διαμόρφωση της κοινωνικής πραγματικότητας, είναι δηλαδή ο ιστορικός του παρόντος...  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .   ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής τής δικής τους, της καθημερινότητάς τους και του κοινωνικού συνόλου και είναι άξιοι της μοίρας τους.  Στην αρχαία Ελλάδα τους ονόμαζαν όχι ήσυχους άλλα άχρηστους αυτούς τους πολίτες.

Δείτε τα σχετικά με το άρθρο βίντεο...

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ

 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ (συμπληρωμένο)

 

 

Η Κάρτα Πολίτη ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ περιέχει προσωπικά μας δεδομένα σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου στον μικροεπεξεργαστή, τσιπάκι, τα οποία δεν είναι άμεσα αναγνώσιμα από εμάς παρά μόνο από διάφορες κρατικές υπηρεσίες αλλά και ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις (με ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης του μικροεπεξεργαστή) και θα μπορούν φασιστικά να μας φακελώνουν ηλεκτρονικά και να παρακολουθούν όλες τις κινήσεις και συναλλαγές μας και το κράτος ζητάει στην κάρτα αυτή να βάλουμε την υπογραφή μας χωρίς να έχουμε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό έγγραφο που περιέχει πληροφορίες και προσωπικά μας δεδομένα!!!  

Πως λοιπόν ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα υπογράψουμε ένα ηλεκτρονικό έγγραφο για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ που δεν έχουμε πρόσβαση για να το διαβάσουμε;  Δεν είναι αντίθετο με τα Συνταγματικά μας Δικαιώματα ως Ελεύθεροι Πολίτες άλλα και με το Θεόσδοτο δώρο της Ελευθερίας και του Αυτεξουσίου...  Πως θα το προδώσουμε;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ…   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ: "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών" http://www.freevolition.gr/666.htm "

 

[ Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση, και με βίντεο (ανανεωμένο)]

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

 

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" γιατί το σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας το αποτελούν ο κλήρος και ο λαός μαζί, με κεφαλή τον Χριστό και όχι τον Πάπα της Ρώμης και δεν μπορεί να είμαστε συλλήβδην διεφθαρμένοι επειδή δέκα ή είκοσι ιερείς μπορεί να είναι διεφθαρμένοι, καθώς υπάρχουν χιλιάδες άξιοι ιερείς σε όλη την Ελλάδα. 

Αν θέλουμε να ασκούμε έγκυρη δημοσιογραφία πρέπει να είμαστε ακριβείς και όχι να επιδιώκουμε τον εντυπωσιασμό με λεκτικά πυροτεχνήματα για να αυξήσουμε πρόσκαιρα το κοινό μας.  Σε μια ευνομούμενη, δημοκρατική Πολιτεία οι δημοσιογράφοι δεν είναι δικαστές για να βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις και να χαρακτηρίζουν προσωπικότητες πολιτών. 

Κανείς δεν μπορεί να βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις χωρίς αμερόληπτη αποδεικτική διαδικασία, όπως προβλέπεται από τους νόμους, τα αρμόδια δικαστικά όργανα και το θεσμό της δικαιοσύνης.  Δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη Πολιτεία να σπιλώνονται υπολήψεις και να διασύρονται προσωπικότητες με κάποια στοιχεία, μαρτυρίες και πιθανά σενάρια χωρίς βέβαιες αποδείξεις και έγκυρη αποδεικτική δικαστική διερεύνηση. 

Οι δημόσιες κατηγορίες και καταγγελίες χωρίς βέβαιες αποδείξεις αποτελούν συκοφαντίες και όσοι προβάλλουν ή διαδίδουν αναπόδειχτες κατηγορίες είναι συκοφάντες ή συμμετέχουν σε συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.  Στον σύγχρονο νομικό μας πολιτισμό ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και κανείς δεν θεωρείται ένοχος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο από τον αρμόδιο Θεσμό της δικαιοσύνης και τα δικαστικά όργανά της, τους δικαστές στα δικαστήρια.  Δεν μπορεί λοιπόν ο καθένας να αυτοαναγορεύεται δικαστής, κάνοντας αντιποίηση αρχής, και να βγάζει αποφάσεις, να καταγγέλλει και να καταδικάζει δημόσια χωρίς αδιάσειστες αποδείξεις, τις οποίες η Δικαιοσύνη μπορεί και δικαιούται να κρίνει ως προς την εγκυρότητα τους σε μια Ευνομούμενη Δημοκρατική Πολιτεία. 

Δυστυχώς ορισμένοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ισχυρίζονται με θρασύτητα ότι μπορούν να πράττουν ότι θέλουν και αν δεν μας αρέσει ο οχετός στις εκπομπές τους ας μην τα βλέπουμε και ας μην τα ακούμε, σαν να είναι τσιφλίκι τους οι συχνότητες.  Ας θυμηθούν το Άρθρο 15 παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος:  "Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους.  Ο έλεγχος και η επιβολή διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει.  Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και την μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας".

 Ελευθερία δεν σημαίνει πράττω οτιδήποτε θέλω, διότι τότε ένας άνθρωπος μπορεί να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό του ισχυριζόμενος ότι ως ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να πράττει ότι θέλει.  Στη Δημοκρατία ο Νόμος ορίζει την Ελευθερία, γιατί η Ελευθερία χωρίς Νόμο δεν υπάρχει, διαφορετικά θα είχαμε ζούγκλα και φασισμό.

Δημοκρατία δεν σημαίνει οχλοκρατία της πλειονότητας και καταπάτηση της δικαιοσύνης και των θεμελιωδών δικαίων του Ανθρώπου.  Γιατί και ο Πιλάτος όταν ρώτησε το πλήθος, ποιος να σταυρωθεί ο Χριστός ή ο Βαραββάς, ο όχλος φώναξε να σταυρωθεί ο Χριστός... για αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για Αληθινή Δημοκρατία όταν δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. 

Έως ποτέ θα εκτελείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο τηλεοπτικό απόσπασμα της "τηλεοπτικής δημοκρατίας" και το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο θα μένει τυφλό και απαθές στις κάθε λογής τηλεοπτικές αρένες όπου το ανθρώπινο πρόσωπο μετατρέπεται σε παιχνίδι για άρρωστα μυαλά, σκηνοθέτες τηλεηδονοβλεψίες, οι οποίοι μας εισάγουν στον κόσμο της κλειδαρότρυπας όπου όλα θυσιάζονται στο βωμό του εύκολου κέρδους; 

Άραγε ποιοι ένιψαν τα χέρια τους μπροστά στις κάμερες ως νέοι Πιλάτοι απέναντι στο φιλοθεάμον κοινό για χάρη της τηλεθέασης μαζί με καφετζούδες, μέντιουμ, μασόνους, σατανιστές - ουφολόγους, χιλιαστές (ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά), μάγους, σαϊεντολόγους, δήθεν οικολόγους που πουλάνε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μιλάνε για υγιεινή διατροφή με μεταλλαγμένη σόγια θέλοντας να κερδίσουν από τον θάνατό μας, επικίνδυνες παραθρησκευτικές οργανώνεις, ψευδοχριστιανικούς συλλόγους και αιρέσεις όλων των ειδών, αστρολόγους, κουτσομπολιά, κοσμική χλιδή και τηλεοπτικές αρένες όπου η καθημερινή προσωπική ζωή ορισμένων ανθρώπων καταντάει τηλεοπτικό θέαμα για αδιάκριτα βλέμματα με μια σειρά από ατελείωτες αερολογίες και παραλογισμούς.

Αναρωτιούνται μετά ορισμένοι γιατί υπάρχουν μερικά εκατομμύρια Έλληνες, οι οποίοι  δεν βλέπουν τηλεόραση καθόλου ή σχεδόν καθόλου, ωστόσο τα κανάλια είναι ευχαριστημένα και τους αρκεί το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές που παραμένουν πιστοί τηλεθεατές ακόμη και στην τηλεοπτική χαβούζα, τα υπόλοιπα εννέα εκατομμύρια δεν τους είναι απαραίτητα αφού καταφέρνουν να έχουν αρκετά έσοδα από διαφημίσεις με το ένα εκατομμύριο σταθερό τηλεοπτικό κοινό. 

Επιπλέον οι ελάχιστοι μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και των εντύπων, που τα χρηματοδοτούν έχουν και άλλες μεγαλύτερες επιχειρήσεις (μεγαλοεργολάβοι δημοσίων έργων, εφοπλιστές κ.λ.π.) και εξυπηρετούν τα γενικότερα οικονομικά συμφέροντά τους, έχοντας ως πολιτικό εργαλείο πίεσης, κύρους και εξουσίας τα έντυπα και την τηλεόραση με τα οποία χειραγωγούν την κοινή γνώμη εις βάρος της κοινωνίας και της δημοκρατίας. 

Στην έντυπη δημοσιογραφία η τεραστία συνολικά πτώση των αναγνωστών του έντυπου τύπου (μετά την εμφάνιση και των πολλών τηλεοπτικών καναλιών και του ανταγωνισμού του πιο άμεσου ηλεκτρονικού τύπου, τύπος=δημοσιογραφία) δεν τους ανησυχεί γιατί υπάρχουν διάφορες κρατικές διευκολύνσεις, φορολογικές ελαφρύνσεις και κρατικές επιχορηγήσεις και διαφημίσεις ώστε σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση της τιμής των εντύπων και τις προσφορές σε DVD και αλλά δώρα στους αναγνώστες κατορθώνουν ακόμα να επιβιώνουν, εξοβελίζοντας όλους τους ευσυνείδητους ελευθέρους και ανεξάρτητους δημοσιογράφους (άραγε πόσοι να έχουν απομείνει ακόμα), οι οποίοι ενδιαφέρονται για το συνολικό κοινωνικό συμφέρον, και όχι για το συμφέρον των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών, και δεν αποδέχονται την δημοσιογραφική τηλεοπτική και εκδοτική χαβούζα, της ψευδολογίας, της βίας, της χυδαιότητας, και της αποβλάκωσης. 

Ακόμα και σε μεγάλες εφημερίδες, αρκετά αξιόπιστες, έγκυρες και ανεξάρτητες, όπως είναι η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", την οποία εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα για την ανεξαρτησία και την εγκυρότητά της, βλέπουμε ορισμένα μεμονωμένα φαινόμενα της κρίσης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. 

Φανταστείτε τι γίνεται στις εφημερίδες που υποστηρίζουν συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα χωρίς να το αποδέχονται φανερά.  Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα παρακάτω όχι για να κατακρίνω μια πολύ άξια και ανεξάρτητή εφημερίδα, αλλά για να προβληματιστούμε όλοι και να γίνουμε πιο προσεκτικοί και καλύτεροι, γιατί ο καλύτερος φίλος μας είναι αυτός που μας υποδεικνύει τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε και όχι αυτός που μας κολακεύει και μας σκάβει κρυφά το λάκκο. 

Στην εφημερίδα "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" στο φύλλο της 19 Φεβρουαρίου 2006 στην πρώτη σελίδα ένας από τους τίτλους αναφέρεται στις "Ιερές βίλες και άγιες Σουίτες δίπλα στο κύμα" και στην φωτογραφία μιας βίλας υπάρχει η λεζάντα "Στην περιοχή του Θεολόγου στον Ευβοϊκό, τα εξοχικά του Χριστόδουλου", στην σελίδα ωστόσο 26 που παραπέμπει για το ρεπορτάζ, ενώ ο κύριος τίτλος είναι "Σουίτες για αγίους δίπλα στο κύμα" διαβάζοντας παρακάτω βλέπουμε ότι πρόκειται για μια μόνο βίλα της φωτογραφίας, η οποία δεν αγοράστηκε ποτέ από την Εκκλησία ή τον Χριστόδουλο, αλλά έχει πουληθεί σε άλλον αγοραστή... 

Στην συνέχεια αναφέρει το ρεπορτάζ ότι επρόκειτο να αγοράσει η Εκκλησιά τις παρακείμενες εκτάσεις αλλά για άγνωστους λόγους ατόνησε το ενδιαφέρον της...   Είναι έγκυρη και αντικειμενική η δημοσιογραφία η οποία δεν στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και επώνυμες διασταυρωμένες πληροφορίες και καταγγελίες με αποδείξεις αλλά σε εικασίες και ψευδή σενάρια που εκ των πραγμάτων διαψεύδονται;  Τιμά το δημοσιογραφικό λειτούργημα η διασπορά ψευδών ειδήσεων; 

Αν ο Χριστόδουλος ή η Εκκλησία είχε αγοράσει την συγκεκριμένη βίλα για εξοχική κατοικία του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου με τα χρήματα των πιστών τότε δίκαιο θα ήταν να ζητούσαμε ακόμα και την απομάκρυνσή του αρχιεπισκόπου, αλλά όταν στην πρώτη σελίδα μια εφημερίδα με τίτλο της αναφέρει ότι ο Χριστόδουλος αγόρασε εξοχικές κατοικίες και στο ίδιο της το ρεπορτάζ, στην εσωτερική σελίδα που παραπέμπει, το διαψεύδει λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εξοχική βίλα αγοράστηκε από άλλον αγοραστή, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί έκτος από αισχρή συκοφαντία το συγκεκριμένο δημοσίευμα;  

Το ερώτημα είναι: Αγαπάμε περισσότερο τον χρυσό από τον Χριστό και τον πλησίον μας;  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ Ή ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ:  Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  ((Το άρθρο βασίστηκε σε έρευνα και ρεπορτάζ από την οδύσσεια ενός ανέργου).  

Διάφορα σκάνδαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς και το συγκεκριμένο με τις λοβιτούρες στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και τα ομόλογα δεν είναι μεγαλύτερο από την μόνιμη έλλειψη αποτελεσματικής οργανωμένης πολιτικής για την καταπολέμηση της ανεργίας για δεκαετίες που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία με εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, αλλά για αυτό το θέμα τα κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης πέρα από την πλούσια συγκομιδή από παχιά λόγια χωρίς αντίκρισμα τι άλλο πράττουν;  Η επιφανειακή αντιμετώπιση και οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις αρκούν;

Μήπως αρκεί το βόλεμα των εκάστοτε δικών τους κομματικών παιδιών, για δεκαετίες από πλάγιες πόρτες, ώστε να γίνουν πιστοί μόνιμοι ψηφοφόροι τους;  Τι άλλο από πρόσχημα εξαγιασμού της αναξιοκρατίας καταντάει η ύπαρξη του ΑΣΕΠ;

 

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.  Επειδή σχεδόν όλοι λέμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το Ευρωπαϊκά οικονομικά δεδομένα στην ανάπτυξή της οικονομίας μας τότε θα πρέπει να έχουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι τις οικονομικές απολαβές του μέσου Ευρωπαίου εργαζόμενου μισθωτού και συνταξιούχου, οι οποίες είναι πολύ υψηλότερες από τις ελληνικές απολαβές και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις ευρωπαϊκές τιμές σε πολλά αγαθά και υπηρεσίες, οι οποίες είναι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά χαμηλότερες από τις ελληνικές. 

Επιπλέον η πραγματική ανεργία στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην Ελλάδα.  Βεβαίως στην Ευρώπη δεν κυριαρχεί η νοοτροπία της αρπαχτής, του εύκολου παράνομου κέρδους, που υπάρχει σε ορισμένους Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν πάμπλουτοι σε ένα χρόνο, με αύξηση των κερδών τους κάθε μήνα μέχρι και 100%, όχι μόνο αυξάνοντας υπέρμετρα τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών τους με ταυτόχρονη μείωση του κόστους εργασίας, δηλαδή των μισθών των ήδη χαμηλόμισθων εργαζομένων αλλά χρησιμοποιώντας και διάφορες άλλες μεθόδους κοινωνικά άδικες και παράνομες (πλαστά τιμολόγια, νοθεία, φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή προς τα ασφαλιστικά ταμεία, κακή υποδομή και ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για μείωση του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης, και άλλα τερτίπια) όπως βλέπουμε για παράδειγμα με την νοθεία στην διακίνηση των υγρών καυσίμων ή τα προβλήματα στην ναυσιπλοΐα και αεροπλοΐα. 

Στην χώρα του παραλόγου αν εργάζεσαι πολύ και ευσυνείδητα σε λένε κουτό γιατί χαλάς το κλίμα της ραστώνης.  Μεγάλες επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο αδυσώπητο ανταγωνισμό με προσωπικό που δεν είναι πλήρως καταρτισμένο και με απηρχαιωμένο τεχνολογικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό. 

Για τις αδυναμίες βρίσκουν σωσίβιο σε μερικά στελέχη με επικοινωνιακή ικανότητα που προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να αποκρύψουν τις ελλείψεις σε επενδύσεις, στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού.  Ορισμένοι διευθυντές και προϊστάμενοι (και καμία φορά και απλοί συνάδελφοι που ψάχνουν ευκαιρία να σε καρφώσουν άμα κάνεις ένα πραγματικό ή υποτιθέμενο λάθος και δεν έχουν διάθεση να βοηθήσουν τον συνάδελφο τους με την μετάδοση της εμπειρίας τους ώστε να μην ξανασυμβεί το λάθος αλλά χαίρονται να τον διαπομπεύουν) αντί να βοηθούν τον εργαζόμενο να αποδώσει καλύτερα και να του μαθαίνουν σε βάθος το αντικείμενο εργασίας, τον χλευάζουν με το παραμικρό και ξεσπούν για τα αδιέξοδα της προσωπικής τους ζωής επάνω του. 

Όταν πιέζεις έναν φιλότιμο και εργατικό εργαζόμενο να αποδώσει όλο και περισσότερο εις βάρος της ποιότητας εργασίας τον σπρώχνεις στον κίνδυνο να κάνει λάθη που μπορεί να είναι τραγικά για τον ίδιο και την επιχείρηση, στην οποία εργάζεται.  Είναι λυπηρό να βλέπεις ορισμένους προϊσταμένους ή διευθυντές μιας επιχείρησης να δημιουργούν προβλήματα στους αξιότερους και ικανότερους εργαζόμενους από φθόνο και φόβο για το δικό τους μέλλον υποσκάπτοντας σιγά σιγά το μέλλον της επιχείρησης, χωρίς να φοβούνται ούτε τον Θεό οι αθεόφοβοι. 

Είναι πιθανό αν ένας εργαζόμενος είναι υπεύθυνος, ποιοτικός και άρα αποδοτικός στην εργασία του να προκαλέσει τον φθόνο ελάχιστων από το εργασιακό περιβάλλον του, και να φροντίσουν μαζί με τον διευθυντή να παραμερίσουν το πρότυπο του εργαζομένου που δεν μπορούν να φθάσουν και να προσπαθήσουν με ψυχολογικό πόλεμο να τον βγάλουν άχρηστο, αλλάζοντας τα αντικείμενα εργασίας του και γενικά με διαρκείς ενοχλήσεις και προσβολές να μειώσουν την ποιότητα της εργασίας του καθώς ορισμένοι, ελάχιστοι, δεν γνωρίζουν τις έννοιες της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο κακό. 

Ο πιο φιλότιμος εργαζόμενος σε αυτό το κλίμα δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των ικανοτήτων του, καθώς κυριαρχούν το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, τα μέσα και οι δημόσιες σχέσεις της ρεμούλας και της μίζας.  Για τι είδους ανάπτυξη της οικονομίας, της κοινωνίας και του πολιτισμού μπορούμε λοιπόν να μιλάμε;

Δυστυχώς ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και μάλιστα εφοριακοί βλέπουν τους πολίτες σαν υποτελείς της γραφειοκρατικής εξουσίας τους και αντί να τους εξυπηρετούν και να τους υπηρετούν τους υποτιμούν και τους ταλαιπωρούν.  Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι βλέπουν με αδιαφορία τους πολίτες στην ουρά και χαζολογούν ενώ καπνίζουν και ακούν ραδιόφωνο στην ώρα της εργασίας τους ξεχνώντας ότι οφείλουν σεβασμό στους φορολογούμενους πολίτες που στην ουσία τους πληρώνουν.  Οι φορολογούμενοι δεν τους πληρώνουν με τους φόρους τους για να κάθονται και να χλευάζουν τους πολίτες αμαυρώνοντας την εικόνα ολοκλήρου του κλάδου ακόμη και των άξιων υπαλλήλων που τους ανέχονται και δεν τους βάζουν στην γωνία και στο περιθώριο που τους αρμόζει. 

Το κράτος απαξιώνει την κρατική μηχανή, η οποία δεν μπορεί να είναι αρωγός για την πρόοδο και ευημερία όταν δεν την ελέγχει με αξιοκρατικά κριτήρια με αποτέλεσμα να γίνεται τροχοπέδη στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Υπάρχουν άξιοι επιχειρηματίες (θέλω να πιστεύω ότι η μεγάλη πλειονότητα των επιχειρηματιών είναι άξιοι και κοινωνικά υπεύθυνοι) με αίσθηση της κοινωνικής τους ευθύνης, που πιστεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη και οι οποίοι συμβάλουν σημαντικά στην κοινωνική πρόοδο και ευημερία.  Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να θυσιάζεται η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προφέρουν στο βωμό του υπερβολικά μεγάλου κέρδους ή της υπερβολικά φθηνής τιμής. 

Όμως ακόμη και ένας ασυνείδητος επιχειρηματίας στον ευαίσθητο τομέα της  υγείας ή στην ναυσιπλοΐα και αεροπλοΐα που βάζει το παράνομο εύκολο και γρήγορο κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή μπορεί να μας κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές... γι' αυτό είναι αναγκαίος ο κοινωνικός έλεγχος της ελεύθερης οικονομικής λειτουργίας της κοινωνίας. 

Στην άναρχη οικονομία, που μερικοί την ονομάζουν ελεύθερη, οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί, σκλαβώνουν και ελέγχουν την οικονομία για να εξασφαλίζουν τα ιδιοτελή ατομικά τους συμφέροντα και με απληστία να μπορούν να αυξάνουν διαρκώς τα κέρδη τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου που παράγει τον πλούτο που του υφαρπάζουν.  Γιατί ο κοινωνικός πλούτος, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική και όχι ατομική, μοιράζεται άδικα ώστε οι λίγοι που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής να ζουν στην χλιδή και οι πολλοί στην φτώχια και στην ανεργία. 

Επιπλέον το νομικό πλαίσιο επιτρέπει ώστε οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί να μπορούν να συντρίβουν με απεριόριστη ελευθερία=ασυδοσία και απανθρωπιά τους πιο αδύναμουςΗ πλήρης απασχόληση σημαίνει, για ορισμένους σοφούς οικονομολόγους, μείωση της παραγωγικότητας, δηλαδή, μείωση των κερδών για τους λίγους οικονομικά ισχυρούς, αφού θα μοιράζεται στους εργαζόμενους ο πλούτος που παράγουν όταν δεν υπάρχει ανεργία.  Επομένως η ανεργία είναι χρήσιμη για την ικανοποίηση της απληστίας των ελάχιστων ισχυρών που κατακρατούν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία με τις ευλογίες των θεσμών και των υποτίθεται δημοκρατικών πολιτικών συστημάτων και κυβερνήσεων. 

Ας πεθάνουν οι άνθρωποι αρκεί να αυξηθούν τα κέρδη για τους λίγους και επομένως να έχουμε αυξημένη παραγωγικότητα για ελάχιστους και φτώχεια για την κοινωνία που παράγει τον πλούτο που καταληστεύουν με τον Νόμο οι ελάχιστοι, κυριολεκτικά αντίχριστοι, ισχυροί κεφαλαιούχοι.

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, τον Θεό και τους συνανθρώπους σου είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις μεγαλύτερες δυσκολίες και στενοχώριες της ζωής, διαφορετικά είσαι δυστυχισμένος, άπληστος και παγωμένος στην μοναξιά σου έστω και αν βρίσκεις πρόσκαιρη ψεύτικη χαρά στην φιλαυτία, στον εγωισμό, στην αλαζονεία και στον θεοποιημένο υλικό πλούτο σου.  Ωστόσο δεν αλλάζει η πραγματικότητα ότι η Ελλάδα κατάντησε η χώρα του μέσου, της ρουφιανιάς, και της αναξιοκρατίας.  

Όμως, θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο η πλειονότητα των επιχειρηματιών (επιχειρηματίες εν δυνάμει σε μια διαφορετικού τύπου οικονομία θα ήμασταν όλοι) προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της οικονομίας και της κοινωνίας, ώστε με αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης να ευημερεί συνολικά η κοινωνία.  (Κάποιος θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει ονειροπόλο και ρομαντικό αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς στην πραγματικότητα κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τους χαρακτηρισμούς και τις διαθέσεις των άλλων).  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

 

Ελάχιστοι άθεοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί βλέπουν τους ανθρώπους γύρω τους σαν παραγωγικές μηχανές, αντικείμενα, που πρέπει να παράγουν για να ζουν οι λίγοι άπληστοι απάνθρωποι μέσα στον πλούτο και στην χλιδή και οι πολλοί, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, μέσα στη φτώχεια και στη μιζέρια.

 

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΧΩΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Είμαι εξάρτημα εγώ στην μηχανή σας και ο γιος μου το ανταλλακτικό,

θα είναι εντάξει μια ζωή στην δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό

και αν πεθάνω θάψτε με στην αυλή σας ως άριστο λίπασμα και φθηνό.

 

Υ.Γ.  Οι ανωτέρω στίχοι είναι αφιερωμένοι σε όλους τους επιτυχημένους, βολεμένους, ελάχιστους γλύφτες των εκάστοτε εξουσιαστών που με τα μέσα, τη συναλλαγή, τις γνωριμίες, τη διαφθορά, και τη μίζα αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη, την κοινωνική πρόοδο και ευημερία της Ελλάδας καθώς προωθούν την αναξιοκρατία, την οικογενειοκρατία και τα δικά τους παιδία συνθλίβοντας το ήθος και κάθε άξια και ελεύθερη φωνή εις βάρος της ποιότητάς της ζωής μας.  Επιπλέον αφιερώνονται σε όλους αυτούς που ξεχνούν τα 2 εκατομμύρια Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και αδιαφορούν για τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους και  τους συνταξιούχους με εισοδήματα πείνας. 

Αν όμως δεν υπήρχαν οι εκατομμύρια φτωχοί και οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι δεν θα υπήρχαν μερικές χιλιάδες πλούσιες οικογένειες, οι οποίες κατακρατούν άδικα τον πλούτο που παράγει το κοινωνικό σύνολο και συμβάλουν στην αύξηση της ανεργίας.  Την χλιδή και τον πλούτο τους τον προβάλουν καθημερινά με περισσό θράσος από τον τύπο, τις κοσμικές στήλες και τα τηλεοπτικά κανάλια οπού χορεύουν από την καλοπέραση εις βάρος μας.   

Δυστυχώς είναι χόμπι μερικών ελάχιστων, υποτίθεται μεγαλοδημοσιογράφων, να εξευτελίζουν και να απαξιώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα υπηρετώντας συγκεκριμένα κάθε φόρα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα του εκάστοτε εργοδότη τους, ο οποίος διαπλέκεται με τα κομματικά συμφέροντα που τον εξυπηρετούν καλύτερα στα άνομα σχέδιά του. 

Τα πιπεράτα κουτσομπολιά για διάσημους και μη, οι κοσμικές στήλες με διασκεδαστικά παραλειπόμενα καθώς και οι ανάλογες εκπομπές που καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν έχουν σχέση με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, η οποία υπηρετεί τους δημοκρατικούς θεσμούς, την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κοινωνικό συμφέρον και τον πολίτη.  Οι δημοσιογράφοι δεν είναι διασκεδαστές, ούτε διαφημιστές, ούτε ηθοποιοί.  Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", στις 9/10/2006 στην επιφυλλίδα που έγραψε ο κύριος Κωστής Παπαϊωάνου, β΄ αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, στη σελίδα 20, ότι κλιμάκιο του Συνηγόρου του Παιδιού, προ ημερών, εντόπισε 42 παιδία στοιβαγμένα επί τρεις μήνες, σε άθλιες συνθήκες, σε κελιά σκοτεινά χωρίς παράθυρα και στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής στο Τμήμα Αλλοδαπών, στην Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα

Τα παιδία αυτά βρέθηκαν χωρίς τα αναγκαία έγγραφα, χαρτιά και χωρίς οικογένεια.  Το χειρότερο είναι ότι αν τηλεφωνήσετε στην αρμόδια υπηρεσία, στο 2103405897-8, στο Τμήμα Αλλοδαπών θα σας πουν ότι κάθε τόσο φυλακίζονται, στο ανήλιαγο μπουντρούμι μέχρι τρεις μήνες, παιδιά (24 παιδιά είπαν την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί τους) πριν απελαθούν. 

Που άραγε θα απελαθούν αφού δεν έχουν χαρτιά και είναι άγνωστοι οι γονείς τους.  Πόσα χρόνια διαπράττουν αυτό το θεάρεστο έργο στο Τμήμα Αλλοδαπών, πόσα παιδιά έχουν περάσει από το κολαστήριο και για πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η άθλια κατάσταση μπορείτε να τους ρωτήσετε μήπως σας πουν, για να ενημερώσετε και εμένα... έως πότε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ μας μπορεί να φυλακίζει παιδιά σε ανήλιαγα μπουντρούμια, που το έγκλημά τους είναι η ορφάνια τους και η έλλειψη εγγράφων για την άδεια παραμονής στην χώρα μας! 

Τα παιδία χρειάζονται φροντίδα, περίθαλψη και πρόσβαση στην εκπαίδευση και όχι στέρηση της ελευθερίας τους στοιβαγμένα μέσα σε μεσαιωνικά κελιά.  Ελλάς το μεγαλείο σου... πότε θα σεβαστείς το Σύνταγμά σου που προστατεύει την αξιοπρέπεια του Ανθρώπου, τις διεθνείς συμβάσεις για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη και τη διεθνή σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

 Η κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης πότε θα ενδιαφερθούν και για τα παιδία των άλλωνΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η είδηση έχει την ιστορική της σημασία και αξίζει να παραμένει στην σελίδα γιατί καταγράφει τον τρόπο που μια σύγχρονη δημοκρατική πολιτεία με τα όργανά της μπορεί να καταρρακώνει την αξιοπρέπεια συνανθρώπων μας, χωρίς να το περιορίζουμε μόνο στο χρονικό διάστημα που συμβαίνει ή μόνο στον αριθμό των ανθρώπων, θυμάτων αυτής της απάνθρωπης στάσης.

 

Είναι δυνατόν η ΔΕΗ (ΔΕΗ = Δεν Έχουμε Ηλεκτρικό) να ζητάει να μειώσουμε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, να γίνονται συνεχώς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την Ελλάδα και ιδιαιτέρα στα νησιά την τουριστική περίοδο και τα ΜΜΕ να μεταδίδουν απλώς την παράκληση της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος;  Οι υπεύθυνοι της Πολιτείας και της ΔΕΗ δεν σκέφτονται τις ποικίλες οικονομικές ζημιές, τις κοινωνικές επιπτώσεις και τις συνέπειες για τον τουρισμό; 

Για δεκαετίες μόνο οι αυξήσεις των τιμολογίων κάθε χρόνο τους απασχολούν και αν πέσει η τιμή του πετρελαίου θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ;  Η ΔΕΗ είναι κερδοφόρα επιχείρηση μονοπωλιακού τύπου και τόσα χρόνια, τόσες δεκαετίες κερδοφορίας, αντί να κάνει πρόσφατα επενδύσεις στην TELLAS για να παρέχει επιπλέον υπηρεσίες τηλεφωνίας και ίντερνετ, θα έπρεπε πρώτα να επενδύσει σοβαρά για την κατασκευή νέων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και εκσυγχρονισμού του δικτύου διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να έχουμε όχι μόνο επάρκεια ηλεκτρικής ενέργειας αλλά υπερεπάρκεια. 

Έως πότε θα εισάγουμε ηλεκτρική ενέργεια και θα εξαρτώμεθα ενεργειακά από την Ιταλία και την Αλβανία;  Μέχρι να συμβεί μια ιδιαίτερα μεγάλη διακοπή ηλεκτρική ενέργειας με απρόβλεπτες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο;  Ακούστηκε και το τραγελαφικό να βάλουν πρόστιμο από του χρόνου στους καταναλωτές για να μειώσουν την κατανάλωση επειδή η ΔΕΗ δεν προχώρησε στις αναγκαίες επενδύσεις για να υπάρχει επάρκεια ηλεκτρικής ενεργείας!  Θα πληρώσουν την ανεπάρκεια και ανικανότητα των υπευθύνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού οι καταναλωτές; 

Έχει χαθεί εντελώς η υπευθυνότητα, η ντροπή και το φιλότιμο;  Κανένας σχεδιασμός και προγραμματισμός, καμιά πρόνοια και πρόβλεψη, ποια η ενεργειακή πολιτική;  Υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός και πολιτική βούληση για την χρήση καθαρών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ώστε να μην μολύνεται το περιβάλλον και να μην υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής μας; 

Το κλίμα της ηπειρωτικής Ελλάδας μαζί με το σύμπλεγμα των πολλών νησιών μας ευνοεί την ανάπτυξη της ηλιακής και αιολικής ενέργειας καθώς και την κατασκευή φραγμάτων και υδροηλεκτρικών εργοστασίων.  Γιατί τα ΜΜΕ τόσα χρόνια, ολόκληρες δεκαετίες, ουσιαστικά δεν μιλάνε και δεν πιέζουν για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα; 

Επιπλέον το ύψος της φορολογίας δεν θα πρέπει να είναι ανάλογο της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στον Πολίτη η Πολιτεία και οι δημόσιες υπηρεσίες της;  (Η ΔΕΗ ανακοίνωσε το 2005 ότι θα κατασκευάσει νέους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με το επενδυτικό της πρόγραμμα. 

Ωστόσο δεν διευκρίνισε πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων μονάδων και αν υπάρχει μελέτη και προγραμματισμός σχετικά με την επάρκεια που μπορούν να προσφέρουν για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας και για πόσα χρόνια. 

Δυστυχώς κανένας μεγαλοδημοσιογράφος, από αυτούς που ενδιαφέρονται για το κοινωνικό σύνολο και το κοινό καλό υποτίθεται, δεν έθεσε την ερώτηση στους αρμοδίους.  Η πρόβλεψη, ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και προγραμματισμός για το μέλλον μάλλον είναι άγνωστες έννοιες για την ΔΕΗ, όπως έχει αποδειχτεί τόσες δεκαετίες...).

ΥΓ.  Επειδή δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης της ΔΕΗ με προγραμματισμένες επενδύσεις  από την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και την διοίκηση και τους εργαζομένους στην ΔΕΗ και για να αποφύγουν μια μεγάλη διακοπή ρεύματος με ανυπολόγιστες κοινωνικοοικονομικές συνέπειες χρησιμοποιούν άλλα κόλπα.  Συγκεκριμένα την περίοδο αιχμής της ζήτησης σε ηλεκτρικό ρεύμα ειδικά το καλοκαίρι προβαίνουν σε διακοπές ρεύματος σε πάρα πολλές διαφορετικές μικρές περιοχές εναλλακτικά κάθε φορά και αρκετές ώρες με πρόσχημα την συντήρηση του δικτύου. 

Αν πεθάνει κάποιος πολύ ηλικιωμένος από τον καύσωνα επειδή δεν έχει ρεύμα για να λειτουργήσει το κλιματιστικό δεν τους νοιάζει. Κάποια στιγμή καθώς η ζήτηση για ρεύμα διαρκώς μεγαλώνει και δεν την ικανοποιούν με νέες μονάδες παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας πως νομίζουν ότι με τέτοια εγκληματικά κόλπα διακοπτόμενης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας δεν θα προκαλέσουν αξεπέραστο αδιέξοδο; 

 

Το Ubuntu Linux είναι ένα Ελεύθερο Λειτουργικό Σύστημα για Αληθινά Ελεύθερους Ανθρώπους

Το λειτουργικό σύστημα UBUNTU  LINUX ( http://www.ubuntu.com ) είναι δημιουργία της παγκόσμιας κοινότητας ελευθέρου λογισμικού στο διαδίκτυο.  Είναι αξιόπιστο, εύχρηστο, γρήγορο, σύγχρονο, ολοκληρωμένο, ασφαλές απέναντι σε ιούς και μαζί με το επίσης ελεύθερο λογισμικό OpenOffice (ολοκληρωμένο πρόγραμμα εφαρμογών γραφείου http://el.openoffice.org ) θα μπορούσε να καλύψει με μηδενικό κόστος τις ανάγκες των περισσότερων ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών αλλά ακόμα και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και στην εκπαίδευση.  Όπως ήδη γίνεται στην Γερμανία για παράδειγμα που προκρίνουν πλέον την λύση Linux

Το ελληνικό κράτος θα έπρεπε ήδη να χρησιμοποιεί το ελεύθερο λειτουργικό σύστημα Ubuntu στις δημόσιες υπηρεσίες και στην εκπαίδευση αφού το κόστος είναι μηδενικό, όπως γίνεται για παράδειγμα στην Γερμανία και δεν χρειάζεται να πληρώνει καμία εταιρεία για απόκτηση λογισμικού και για τεχνική υποστήριξη, όπως πληρώνει σήμερα το ελληνικό κράτος την Microsoft, ή ίσως αύριο κάποια ελληνική ιδιωτική εταιρεία για εγκατάσταση, δικτυακή οργάνωση και συντήρηση ακόμα και του ελεύθερου λειτουργικού συστήματος Ubuntu!

Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια της παγκόσμιας κοινότητας για ανάπτυξη ελεύθερου λογισμικού και η κοινωνικοποίηση της γνώσης που προσφέρουν.

Η γνώση είναι δύναμη και είναι δημοκρατική κίνηση και πράξη ελευθερίας να ανήκει και να μοιράζεται σε όλα τα μέλη της κοινωνίας ακόμη και στα πιο αδύναμα ώστε η αλληλεγγύη να εφαρμόζεται στην πράξη.

Ας είναι λοιπόν το Ubuntu ένα ακόμη παράδειγμα για δίκαιη κατανομή του πνευματικού και υλικού πλούτου που παράγει η κοινωνία σε όλα τα μέλη της.

Γιατί ή παραγωγή είναι συλλογική διαδικασία και όχι ατομική και πρέπει να μοιράζεται δίκαια σε όλους ο κοινωνικός πλούτος και να μην τον εκμεταλλεύονται και τον ληστεύουν οι λίγοι οικονομικά ισχυροί, καθώς μόνοι τους δεν μπορούν τίποτα να παράγουν.

Το ελεύθερο λειτουργικό σύστημα Ubuntu, από την σελίδα του http://www.ubuntu.com μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε, είναι μια εύχρηστη διανομή Linux και είναι εύκολη η εγκατάσταση του σε ένα παλιό ή νέο υπολογιστή ακόμα και για αρχάριους στο Linux και υποστηρίζει τα ελληνικά καθώς είναι πλήρως εξελληνισμένο, και υπάρχουν οδηγίες σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο και σε πάρα πολλές διαδικτυακές κοινότητες (για παράδειγμα μια από τις ελληνικές κοινότητες http://ubuntu-gr.org/ , μακάρι να υπάρξουν χιλιάδες ακόμα αν μια δεν καλύπτει τις ανάγκες έστω και ενός χρήστη Linux, όπως ubuntu-hellas.org, ubuntuhellas.eu, Ubuntu-Athens.org και άλλες...  φαντασία να έχουμε και ελεύθεροι είμαστε...) που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την χρήση του λειτουργικού συστήματος.  

Ως μια ακόμη ελεύθερη διανομή Linux το Ubuntu έχει ελεύθερο, δηλαδή, ανοιχτό τον κώδικά του και μπορεί οποιοσδήποτε έχει τις γνώσεις να φτιάξει και να υποστηρίξει μια νέα δική του διανομή Linux που να βασίζεται στο Ubuntu, για παράδειγμα δείτε http://www.monomaxos.gr .  ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των απεριόριστων διανομών Linux!

Επιπλέον το Ubuntu παρέχει δωρεάν μια πλούσια σειρά αξιόλογων προγραμμάτων, όπως πολυμέσων για παρακολούθηση DVD βίντεο και για να απολαύσετε μουσική από CD και από το διαδίκτυο, διάφορα προγράμματα για το διαδίκτυο όπως περιηγητές, προγράμματα για email, για ανταλλαγή μηνυμάτων και άλλα, πληθώρα παιχνιδιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ακόμα και προγράμματα γραφικών, προγράμματα εφαρμογών γραφείου και άλλα χρήσιμα εργαλεία. 

Είναι δωρεάν όλα αυτά τα επαγγελματικής ποιότητας προγράμματα στο πιο ολοκληρωμένο ίσως λειτουργικό σύστημα, το Ubuntu Linux, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός γραφείου αλλά προφέρει ταυτόχρονα μια πλούσια παιχνιδομηχανή και ένα σύγχρονο κέντρο πολυμέσων και ψυχαγωγίας.

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε ακόμα και μέσα από τα Windows το λειτουργικό σύστημα Ubuntu και να το δοκιμάσετε, σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα, χωρίς να επηρεάσετε καθόλου τα windows, δείτε τον τρόπο στην ιστοσελίδα http://wubi-installer.org .

Το Ubuntu Linux είναι ένα εύχρηστο ολοκληρωμένο ελεύθερο λειτουργικό σύστημα, ταχύτατο, ασφαλές γιατί δεν έχει προβλήματα και δεν προσβάλλεται από χιλιάδες ιούς όπως τα windows, σύγχρονο και αξιόπιστο.  Το Linux είναι πολύ καλύτερο από τα ακριβά windows γιατί είναι δημιούργημα της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας ελεύθερου λογισμικού και προσφέρεται δωρεάν, όπως δωρεάν είναι και οι συνεχείς αναβαθμίσεις και η υποστήριξη από τις κοινότητες του ελεύθερου λογισμικού διεθνώς.    

Επιχειρήματα και τεκμήρια για το γεγονός ότι το δωρεάν Linux είναι καλύτερο από τα ακριβά windows μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα
http://www.whylinuxisbetter.net και στα ελληνικά στην ιστοσελίδα
http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el .

Θαυμάστε μερικές πανέμορφες επιφάνειες εργασίας του περιβάλλοντος Kubuntu:kubuntu1 Νέα Επιφάνεια ,  kubuntu2 Νέα Επιφάνεια , Επιφάνεια Εργασίας 1 , Επιφάνεια Εργασίας 2 με εφέ κύβου και την επαναστατική από κάθε άποψη Επιφάνεια Τσε Γκεβάρα J αν και δυστυχώς κάθε επανάσταση χωρίς την Ελευθερία, την Αγάπη, την Δικαιοσύνη, την Αλήθεια και την Ειρήνη του Χριστού είναι ή καταντάει να είναι αντίχριστη, δολοφονική Διαβολοεπανάσταση και Ubuntu: ubuntu Νέα Επιφάνεια 1 , ubuntu2 Νέα Επιφάνεια 2 , Επιφάνεια Εργασίας καθώς και τις ωραίες επιφάνειες εργασίας του Πάνου Πάνος Επιφάνεια Εργασίας , Πάνος Επιφάνεια2 και τον ευχαριστώ που μου τις έστειλε.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;  Επειδή όλοι μιλάμε για την αξία της σωστής ενημέρωσης, παρακαλώ θερμά, όποιος μέσος Έλληνας έχει κατανοήσει την σημασία και τις επιπτώσεις που θα έχουν για την Ελλάδα ορισμένα έστω από τα βασικότερα άρθρα του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, το οποίο έχει επικυρώσει η Ελληνική Βουλή, να μου στείλει το ονοματεπώνυμό του (με e-mail ή να μου τηλεφωνήσει) για να το καταχωρίσω με μεγάλα χρυσά γράμματα πάνω από τον τίτλο της παρούσης Ιστοσελίδας! (Όταν λέω μέσος Έλληνας δεν εννοώ τους βουλευτές, του συνταγματολόγους και ορισμένους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα πρέπει να το έχουν μελετήσει, ελπίζω...). 

Τι σημασία έχει να γνωρίζουμε εάν οι χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης είναι 15 ή 25 ή άυριο μεθαύριο 30, αν δεν γνωρίζουμε την πολιτική και το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ >> : Το Σύνταγμα της Ελλαδας είναι ο Υπέρτατος Θεμελιώδης Νόμος του Κράτους, της Ελληνικής Πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού Συντάγματος (ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ (με πιστωτική κάρτα ή χωρίς έκδοση πιστωτικής κάρτας) και οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίες που επιβάλουν οι ελάχιστοι αλλά πολύ ισχυροί και ιδιαίτερα άπληστοι επιχειρηματίες (στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών) ή ακόμα και το κράτος που αν δεν τους υποθάλπει, τουλάχιστον τους ανέχεται.  

Οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι δύσκολο σήμερα να εκδοθούν, ακόμη και αν αγοράσεις από μια επιχείρηση ορισμένα προϊόντα, για να σε διευκολύνουν να τα αγοράσεις με δόσεις σου εκδίδουν, σε συνεργασία με πιστωτικά ιδρύματα, αν το επιθυμείς πιστωτική κάρτα.  Το δάνειο με πιστωτική κάρτα σημαίνει έντοκη εξόφληση του ποσού που δανειστήκαμε με μηνιαίες δόσεις. 

Η καθυστέρηση καταβολής της μηνιαίας δόσης επιβαρύνει τον οφειλέτη με τόκους υπερημερίας τους τρεις πρώτους μήνες και από τον τρίτο μήνα καθυστέρησης της δόσης αποπληρωμής του δανείου και μετά η Τράπεζα μπορεί να απαιτήσει να εξοφλήσετε εφάπαξ το σύνολο του δανείου που λάβατε και μάλιστα εντόκως. 

Επιπλέον, η Τράπεζα μπορεί να προχωρήσει σε ένδικα μέσα για να διασφαλίσει τις απαιτήσεις της με έκδοση δικαστικής διαταγής πληρωμής και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη που δεν εξόφλησε το δάνειό του στον συγκεκριμένο χρόνο και με τον τρόπο που προβλέπεται από την σύμβαση του δανείου. 

Ο οφειλέτης που δεν εξοφλεί το δάνειό του μετά από τρίμηνη καθυστέρηση καταβολής της μηνιαίας δόσης του δανείου του καταχωρείται στην μαύρη λίστα της βάσης δεδομένων του ΤΕΙΡΕΣΙΑ (Βάση δεδομένων δανειοληπτών που καθυστέρησαν για πάνω από τρεις μήνες την εξόφληση των μηνιαίων δόσεων του δανείου τους και έχουν πρόσβαση στα στοιχεία όλες οι Τράπεζες) και δεν μπορεί για 5 έτη να συνάψει δάνειο από τράπεζα.  Αν ο οφειλέτης μετά από τρίμηνη καθυστέρηση καταβολής των μηνιαίων δόσεών του εξοφλήσει ακόμη και το σύνολο του δανείου του είναι πολύ πιθανό να έχει καταχωρηθεί στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και να παραμείνει για 5 έτη.

Έχουμε κατανοήσει τις συνέπειες από την μη έγκαιρη αποπληρωμή του δανείου και έχουμε μελετήσει τη σύμβαση που υπογράφει κάθε δανειζόμενος με την τράπεζα για την έκδοση της πιστωτικής κάρτας;  

Για τα δάνεια (καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά και άλλα) που μας χορηγούνται χωρίς έκδοση πιστωτικής κάρτας οι συνέπειες από την μη έγκαιρη αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, σύμφωνα με την σύμβαση μας, είναι οι ίδιες που είδαμε για τους κατόχους πιστωτικών καρτών. 

Οφείλουμε, λοιπόν, να μελετάμε ενδελεχώς την σύμβαση που υπογράφουμε με μια Τράπεζα για την χορήγηση του δανείου όποια μορφή και αν έχει το δάνειο.  Βεβαίως, θα έπρεπε όπως γίνεται εδώ ανωτέρω να αναλύονται με συντομία και εκλαϊκευμένα οι συνέπειες από την μη έγκαιρη αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, ώστε να διατηρούνται στην μνήμη μας και όχι με την οικονομική και νομική ορολογία της σύμβασης για την σύναψη του δανείου. 

Οι τράπεζες όφειλαν με μια σελίδα, η οποία θα περιλαμβάνεται στην πρώτη σελίδα των όρων της σύμβασης του δανείου, να εξηγούν εκλαϊκευμένα και με συντομία τις συνέπειες από την μη έγκαιρη αποπληρωμή των δόσεων του δανείου και υπεύθυνη για το κενό αυτό είναι και η συντεταγμένη πολιτεία. 

 Επιπλέον πρέπει όλοι οι υπάλληλοι των  οικονομικών υπηρεσιών των τραπεζών και όχι μόνο το νομικό τμήμα να έχουν διαβάσει τουλάχιστον μια φορά το κείμενο των όρων της σύμβασης που είναι ίδιο για κάθε είδος δανείου ώστε να γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δανειοληπτών, οι οποίοι συναλλάσσονται με την τράπεζα. 

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται με τις αποδείξεις πληρωμής των δόσεων των δανείων, τις οποίες πρέπει να κρατάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε σε περίπτωση κάποιου λάθους να μπορούμε να αποδείξουμε το σωστό.

Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε δάνειο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και απόλυτη ανάγκη και αν τα εισοδήματά μας δεν θα μας επιτρέψουν να το εξοφλήσουμε.  Καλύτερα να ζούμε με λιγότερα αγαθά παρά να σκλαβωνόμαστε στον υπερκαταναλωτισμό που μας επιβάλλει η διαφήμιση και τα υλιστικά πρότυπα του σύγχρονου τρόπου ζωής. 

Γιατί αληθινή ευτυχία δίνει μόνο η άφθονη αγάπη και όχι τα άφθονα υλικά αγαθά, αρκεί να ξέρουμε να αγαπάμε.  Ωστόσο, για να επανέλθουμε στην σκληρή πραγματικότητα, όταν υπογράφεις μια σύμβαση για ένα δάνειο και ξέρεις ότι θα επιβαρυνθείς με επώδυνους τόκους για πολλά χρόνια μετά, γιατί διαμαρτύρεσαι;

Στην άναρχη οικονομία, που μερικοί την ονομάζουν ελεύθερη, οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί σκλαβώνουν και ελέγχουν την οικονομία για να εξασφαλίζουν τα ιδιοτελή ατομικά τους συμφέροντα και με απληστία να μπορούν να αυξάνουν διαρκώς τα κέρδη τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου που παράγει τον πλούτο που του υφαρπάζουν. 

Γιατί ο κοινωνικός πλούτος, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι συλλογική και όχι ατομική, μοιράζεται άδικα ώστε οι λίγοι που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής να ζουν στην χλιδή και οι πολλοί στην φτώχια και στην ανεργία.  Επιπλέον το νομικό πλαίσιο επιτρέπει ώστε οι ελάχιστοι, αλλά οικονομικά πολύ ισχυροί  να μπορούν να συντρίβουν με απεριόριστη ελευθερία=ασυδοσία και απανθρωπιά τους πιο αδύναμους και οι τράπεζες σε αυτό το περιβάλλον σε εξυπηρετούν και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα

Όμως, θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο η πλειονότητα των επιχειρηματιών προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της οικονομίας και της κοινωνίας, ώστε με αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης να ευημερεί συνολικά η κοινωνία.

Ας Σκεφτούμε αν μια χήρα με δύο μικρά παιδιά θα μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις του στεγαστικού δανείου του άντρα της που απεβίωσε από την στιγμή που δεν έχει τα εισοδήματά του πλέον και πόση υπομονή θα έδειχνε η τράπεζα πριν να προχωρήσει σε κατάσχεση της οικίας της. 

Από την άλλη πλευρά αν ένας μεγαλοεισοδηματίας με επαγγελματικά δάνεια και τεράστιες καταθέσεις στην τράπεζα καθυστερούσε για πολύ καιρό να πληρώσει τις δόσεις του στεγαστικού δανείου του, από αλαζονεία, αμέλεια ή αδιαφορία, πόση υπομονή θα έδειχνε για την περίπτωση του ένα πιστωτικό ίδρυμα και αν θα τολμούσε να του κάνει γρήγορα κατάσχεση φοβούμενη μήπως αποσύρει τα κεφάλαιά του...  Ωστόσο, θέλω να συνεχίσω να πιστεύω, έστω και αν θεωρηθώ αφελής, ότι οι περισσότερες Τράπεζες εφαρμόζουν ανθρώπινη πολιτική και σέβονται τους πελάτες τους στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

Ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα είναι η απάνθρωπη εντατικοποίηση της εργασίας, από ελάχιστες επιχειρήσεις, για μεγαλύτερη κερδοφορία,  (λόγω της απληστίας ορισμένων εργοδοτών που στοιβάζουν σε άθλιες συνθήκες μέσα σε μεγάλες ανήλιαγες αίθουσες 40 – 50 εργαζόμενους, δηλαδή, αποθήκες ανθρώπων που τις ονομάζουν γραφεία υπαλλήλων), που επιβάλλουν αυτό το περιβάλλον στους υπαλλήλους που εργάζονται με οικονομικά προϊόντα και διαχειρίζονται κυρίως καρτέλες οφειλετών από διάφορα ληξιπρόθεσμα δάνεια, με σκοπό να τους πείσουν να καλύψουν την εκκρεμότητα. 

Σε ορισμένες τέτοιες οικονομικές υπηρεσίες υπάρχει ένα ειδικό απάνθρωπο λογισμικό που καλεί σε ένα δευτερόλεπτο, αυτόματα χωρίς τον έλεγχο του υπαλλήλου και συνεχώς, το ένα μετά το άλλο, τα τηλέφωνα των πελατών ενός ή περισσότερων οικονομικών προϊόντων, που διαχειρίζεται ένας υπάλληλος και καθώς η καρτέλα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή εμφανίζεται μετά την κλήση προς τον πελάτη ή 1 - 2 δευτερόλεπτα πριν και ενώ έχει αρχίσει η συνομιλία, τα 2-3  δευτερόλεπτο που βλέπει ο υπάλληλος την καρτέλα δεν αρκούν για να δώσουν την σωστή εικόνα μιας οφειλής, ούτε να δει διεξοδικά το ιστορικό της υπόθεσης. 

Το αποτέλεσμα είναι ο υπάλληλος με πολύ προχειρότητα να μιλά στον πελάτη και να μην μπορεί να πείσει αφού δεν προλαβαίνει να δει ούτε καν το ιστορικό και να αντλήσει επιχειρήματα εκ των προτέρων, και επιπλέον η επιχείρηση απαιτεί με αυτό το σύστημα να φέρει εις πέρας εκατοντάδες υποθέσεις ο υπάλληλος μέσα σε λίγες ώρες...!  Μετά την λήξη κάθε σύντομης επαφής του υπαλλήλου με τον πελάτη, καλείται αυτόματα από το λογισμικό σε 5- 10 δευτερόλεπτα ο επόμενος πελάτης και ανοίγει αυτόματα στον υπολογιστή ή επόμενη καρτέλα, πριν προλάβει ο υπάλληλος να γράψει δύο σωστά σχόλια στην προηγούμενη καρτέλα για το αποτέλεσμα της επικοινωνίας (έστω μονολεκτικά αν είναι σοβαρά ασθενής ή άνεργος για παράδειγμα ο οφειλέτης ή αν συντρέχει άλλος σοβαρός λόγος αδυναμίας) και να την κλείσει ομαλά. 

Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι υπάλληλοι να είναι υπεύθυνοι και να μην κάνουν τραγικά λάθη όταν αναγκάζονται καθημερινά να χειρίζονται εκατοντάδες σοβαρές υποθέσεις ληξιπροθέσμων οφειλών μέσα σε ένα οκτάωρο με απίστευτη προχειρότητα και επιπολαιότητα, χωρίς ηρεμία, με την αφόρητη πίεση των προϊσταμένων και με υπερβολική κούραση από τον τεράστιο αριθμό υποθέσεων που καλούνται να φέρουν εις πέρας ανά ώρα. 

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις όπου οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν τους βασικούς όρους της σύμβασης που έχει υπογράψει ο πελάτης με κάποια οικονομική υπηρεσία γιατί δεν τους έχει δοθεί η σωστή ενημέρωση από την οικονομική υπηρεσία που εργάζονται και επομένως πως να διαχειριστούν υπεύθυνα την υπόθεση ενός ληξιπροθέσμου δανείου, για παράδειγμα, και να πείσουν με επιχειρήματα τον πελάτη για την πληρωμή και την κάλυψη της εκκρεμότητάς του; 

Οι τρομοκρατημένοι υπάλληλοι φοβούμενοι την ανεργία αναγκάζονται να υποκύψουν (και μερικές φορές αυτοκτονούν ηθικά καρφώνοντας ο ένας τον άλλο) και δεν αντιδρούν στον εκβιασμό, καθώς μάλιστα αρκετοί είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου, που ανανεώνεται κάθε τόσο για μικρό χρονικό διάστημα μερικών μηνών αντί να γίνει αορίστου χρόνου.

 Βέβαια και χωρίς το λογισμικό αυτό η αφόρητη πίεση στους εργαζόμενους για να φέρουν εις πέρας, χωρίς ουσιαστική υπευθυνότητα και με προχειρότητα, εκατοντάδες υποθέσεις μέσα σε ένα οκτάωρο είναι αφόρητη, καθώς ορισμένοι προϊστάμενοι χαρακτήριζαν με περισσό θράσος τους υπαλλήλους ευέλικτες αναλώσιμες μηχανές.  

Όταν οι μηχανές, όπως χαρακτήριζαν τους υπαλλήλους, λόγω εξάντλησης μετά από ένα χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν να φέρνουν πλέον εκατοντάδες υποθέσεις εις πέρας κάθε μέρα, τους απέλυαν για να προσλάβουν νέους υπαλλήλους με μικρότερο μισθό, επιδοτούμενους μερικές φορές από τον ΟΑΕΔ, και για όσο χρονικό διάστημα αντέξουν και αυτοί... 

Με αυτό τον τρόπο καταστρέφουν το μέλλον νέων ανθρώπων (αν κάποιος υπάλληλος άντεχε για μεγάλο χρονικό διάστημα και του άρεσε να εκβιάζει νέους υπαλλήλους να εργάζονται σε αυτό τον φρενήρη και ανεύθυνο ρυθμό μπορούσε να προαχθεί σε προϊστάμενο).  

Οι προϊστάμενοι και η διοίκηση δεν έβρισκαν έναν τρόπο ορθολογικό, με καλύτερη ενδεχομένως οργάνωση και καταμερισμό της εργασίας, με ψυχική ενθάρρυνση των εργαζομένων και επανεκπαίδευση και με νέο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, με τον οποίο οι εργαζόμενοι υπεύθυνα και σωστά θα μπορούσαν να είναι πιο παραγωγικοί, αλλά επέμεναν ότι  απλώς πρέπει να αυξάνουν διαρκώς χωρίς όριο τον ρυθμό και την ταχύτητά τους οι εργαζόμενοι. 

Επειδή η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των εργαζομένων στο αντικείμενο εργασίας τους ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη (προφορική και ελάχιστα γραπτή, όταν υπήρχε) αν τόλμαγε ένας εργαζόμενος να ρωτήσει κάτι σχετικά με το αντικείμενό του οι προϊστάμενοι του απάνταγαν με προσβλητικό τρόπο ότι έχει αμνησία γιατί δεν θυμάται ότι έχει ενημερωθεί και εκπαιδευθεί για όλα...

Ένα ακόμη φαινόμενο που παρατηρήθηκε στην ανήλιαγη και μη καλά αεριζόμενη αποθήκη ανθρώπων που την ονόμαζαν γραφεία ήταν ότι είχαν συνεχώς σε λειτουργία (όταν δεν είχαν ανοιχτό ένα παράθυρο του φωταγωγού και της τουαλέτας που έφερναν ρεύμα αέρα) τα ασυντήρητα, μαύρα από την σκόνη εσωτερικά, κλιματιστικά με αποτέλεσμα να παθαίνουν συχνά ψύξη και αλλεργίες ορισμένοι εργαζόμενοι οι οποίοι όταν έβηχαν τους κατηγορούσαν οι προϊστάμενοι με απύθμενο θράσος ότι αποτελούσαν εστία μικροβίων και ιώσεων για τους υπόλοιπους εργαζόμενους... 

Πρέπει να μνημονευτεί και μια λεπτομέρεια για τα τσιμπούρια που τσιμπούσαν τους εργαζόμενους και δεν απομακρύνονταν από την αποθήκη που στεγάζονταν τα γραφεία παρά τις συχνές απολυμάνσεις του χώρου που έκαναν συνεργεία που καλούσαν οι διοικούντες μετά από βεβαιώσεις και διαγνώσεις γιατρών για τα τσιμπήματα που υπέστησαν ορισμένοι εργαζόμενοι στο άθλιο χώρο εργασίας. 

Η επιθεώρηση εργασίας μήπως πρέπει να δει άμεσα το ζήτημα και να επέμβει ή μήπως δεν το γνωρίζει;  Η Πολιτεία ως έχει υποχρέωση ελέγχει δειγματοληπτικά τους χώρους εργασίας και τις συνθήκες εργασίας ώστε να μην εργάζονται οι εργαζόμενοι σε ερείπια ή σε γραφεία χωρητικότητας 40 και 50 ανθρώπων σε ανήλιαγες αποθήκες μη κατάλληλες ούτε για αποθήκες υλικών αγαθών; 

Υπάρχουν βέβαια σοβαρές και υπεύθυνες οικονομικές υπηρεσίας που δε ακολουθούν αυτόν τον ανεύθυνο δρόμο.  Όμως οι ελάχιστες ανεύθυνες επιχειρήσεις, που αμαυρώνουν ολόκληρο τον σοβαρό και υπεύθυνο κλάδο των οικονομικών υπηρεσιών, δεν θα πρέπει να ελεγχθούν για να μπει τροχοπέδη σε αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο;  Μην εκπλαγείτε αν μια τέτοιου είδους επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση για τις άριστες συνθήκες του εργασιακού της περιβάλλοντος, έστω και αν μοιάζει με το Άουσβιτς ο εργασιακός χώρος τουλάχιστον για τους απλούς εργαζόμενους, γιατί σίγουρα η διοίκηση διαθέτει άριστο περιβάλλον.  Στην όμορφη μυθική χώρα της μίζας και του ρουσφετιού όλα είναι δυνατά.

Ορισμένοι εργοδότες, διευθυντές και προϊστάμενοι πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να φοβερίζουν, να απειλούν, να εκβιάζουν και να προσβάλουν διαρκώς τον εργαζόμενο με παράλογες παρατηρήσεις.  Επιβάλλουν οι ελάχιστοι πολύ ισχυροί όμως εργοδότες σε κάθε εργαζόμενο να αποδίδει  και να παράγει όσο δύο ή τρεις εργαζόμενοι μαζί, με σκοπό το τεράστιο υπερκέρδος και η απληστία τους προκαλεί φτώχια και ανεργία για τους πολλούς και χλιδή και ακόμη μεγαλύτερο πλούτο για τους ίδιους ελάχιστους οικονομικά ισχυρούς που καταληστεύουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία. 

Δυστυχώς ορισμένες φορές ισχύει η λαϊκή ρήση "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" καθώς δίκιο στην Ελλάδα πολλές φορές νομίζουμε ότι έχει αυτός που φωνάζει δυνατότερα για να σκεπάσει το δίκιο και την φωνή των άλλων με περισσή θρασύτητα.  Υπάρχουν ορισμένοι που πιστεύουν ότι επιτυχημένος είναι αυτός που έχει τα μέσα, την οικονομική ευχέρεια, τις γνωριμίες και τις δημοσιές σχέσεις ώστε με τον τσαμπουκά, την δυνατή επιβλητική φωνή και θράσος χιλίων πιθήκων να επιβάλλεται και να προοδεύει κοινωνικά. 

Ο κανιβαλισμός του θαυμαστού πολιτισμού μας από ορισμένους ονομάζεται ελεύθερος ανταγωνισμός...  Κωμικοτραγικό είναι να βλέπεις έναν άνθρωπο να μην σέβεται τον συνάνθρωπό του και να μην καταλαβαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν σέβεται κυρίως τον εαυτό του γιατί αν είναι άρρωστη η ψυχή του ανθρώπου δύσκολα γιατρεύεται και όταν έχει εξουσία βασανίζει τους άλλους πιστεύοντας ότι έχει πάντα δίκιο και ότι προέχει το ατομικό του συμφέρον από το κοινωνικό συμφέρον. 

Ορισμένοι προϊστάμενοι οικονομικών υπηρεσιών πιέζουν  τον εργαζόμενο να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις παράνομες υβριστικές επιθέσεις, απειλές και κουτοπονηριές κάποιων οφειλετών που εκβιάζουν και απειλούν με ψεύδη φτάνοντας μέχρι τους τηλεοπτικούς σταθμούς για να αποφύγουν να πληρώσουν λέγοντας ότι ο υπάλληλος τους απείλησε. 

Με αυτό τον τρόπο κάποιοι εργαζόμενοι δέχονται, σε αυτές τις ελάχιστες (έστω και αν θεωρηθώ αφελής) θέλω να πιστεύω υπηρεσίες, ταυτόχρονα απειλές και βωμολοχίες από εργοδότη και οφειλέτη ώστε αν δεν καταλήξουν σε φρενοκομείο... το λιγότερο που μπορούν να πάθουν είναι να απολυθούν. 

Γιατί το Κράτος δικαίου για τους ανίσχυρους και πολλούς φτωχούς εργαζόμενους μπορεί να είναι μια ωραία φενάκη - κόλαση, ενώ είναι παράδεισος για τους ελάχιστους σατανολάτρες, οικονομικά ισχυρούς κεφαλαιοκράτες και νόμιμα ληστές του κοινωνικού συνόλου, έτσι διαιωνίζεται η αδικία για το κοινωνικό σύνολο που παράγει τον πλούτο αλλά ποτέ δεν τον γεύεται.

Ο νέος νόμος για τις "εισπρακτικές εταιρείες" προβλέπει ότι μετονομάζονται σε "εταιρίες ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις" και δεν έχουν δικαίωμα είσπραξης των οφειλών.  Επιπλέον ο νόμος με σαφήνεια διατύπωσης που δεν επιδέχεται παρερμηνείες προβλέπει ότι δεν έχουν αυτές οι εταιρείες δικαίωμα άσκησης ψυχολογικών πιέσεων και πειθαναγκασμού και μπορούν μόνο να ενημερώνουν τον οφειλέτη για την ληξιπρόθεσμη οφειλή του και να προβαίνουν σε διακανονισμούς.  

Μακάρι το αρμόδιο υπουργείο, τα ελεγκτικά του όργανα και οι επιθεωρήσεις εργασίας με τακτικούς ελέγχους να διασφαλίζουν ότι ο νόμος τηρείται και είναι ανθρώπινες οι συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους υπαλλήλους αυτών των ενημερωτικών πλέον εταιρειών αλλά και η επικοινωνία και ενημέρωση με τους οφειλέτες είναι πραγματικά ανθρώπινη και αξιοπρεπής. 

Ίσως την ενημέρωση αυτή θα μπορούσαν καλύτερα να την αναλάβουν άνεργοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν τα μέσα και τις γνωριμίες για να ενταχθούν στην κάστα των  μεγαλοδημοσιογράφων - πληρωμένων κοντυλοφόρους και καθοδηγητών της κοινής γνώμης που υπηρετούν τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των ελάχιστων οικονομικά ισχυρών, εκδοτών, καναλαρχών, επιχειρηματιών και πολιτικών που ληστεύουν με απληστία τον πλούτο που παράγει η κοινωνία.          

Αν με ρωτήσετε ποιος είμαι για να κρίνω τους άλλους θα απαντούσα ότι δεν θεωρώ ότι είμαι καλύτερος από όσους αναφέρω...  Στο άρθρο 2 του Ελληνικού Συντάγματος διαβάζουμε ότι "Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας", ωστόσο απέναντι στην εξουσία ενός αδίστακτου εργοδότη ο εργαζόμενος δε είναι τίποτα παραπάνω από ένα άψυχο αντικείμενο, εργαλείο για να πλουτίζει, να σου δίνει ψυχούλα και να σε βρίζει κιόλας, καθώς το Ελληνικό Σύνταγμα για αυτούς είναι ένα παλιόχαρτο και θεός τους είναι το χρήμα και το ατομικό συμφέρον τους, όπως το ορίζει η απληστία τους, εις βάρος πάντα του κοινωνικού συνόλου. 

Η πιο μικρόψυχη, χυδαία και φασιστική επίθεση από κάποιον που είχε χάσει την αξιοπρέπεια του ήταν να χαρακτηρίζει ηλίθιο το χαμόγελο αγάπης του συνανθρώπου του, επειδή ο ίδιος από μιζέρια και κακότητα δεν μπορούσε να χαμογελάσει...  Η εξουσία που μπορεί να σκοτώνει συνειδήσεις και ψυχές δεν χαμογελά...  

Η κοσμική ευτυχία φαίνεται να αποτελείται από μικρές στιγμές, ωστόσο αν ισχύει αυτό τότε προφανώς δεν αγαπάμε αληθινά και αδιάλειπτα τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και για αυτό δεν ζούμε την αληθινή και παντοτινή ευτυχία, που δεν έχει τέλος ούτε στην παρούσα ούτε στην μέλλουσα ζωή, του γνήσιου χριστιανού καθώς ή ψυχή και η αγάπη είναι αθάνατες και η πηγή της αθανασίας της ψυχής είναι ο Χριστός που αποτελεί την ζώσα σταυροαναστάσιμη αγάπη. 

Μια παραλλαγή ενός τραγουδιού του Κώστα Χατζή που άκουσα σε συναυλία του έλεγε "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά/  ή μοναξιά τους παγώνει/  στέλνουν μηνύματα στα κινητά/ για να μην νιώθουν μόνοι./  Μα εγώ έχω εμένα! και εσύ εσένα!/  τι να αγαπήσεις και τι να πεις;!...

Ωστόσο, πρέπει να σεβόμαστε ακόμα και αυτούς που δεν μας σέβονται ώστε με το παράδειγμά μας να μάθουν τι είναι σεβασμός και ίσως να αποκτήσουν και αυτοί κάποτε αυτοσεβασμό. 

Μερικοί εργοδότες, διευθυντές και προϊστάμενοι πιστεύουν ότι θα αυξήσουν την αποδοτικότητα ακόμα και ενός ευσυνείδητου εργαζόμενου με διαρκείς πιέσεις, άδικες παρατηρήσεις και απειλές, ωστόσο μακροχρόνια αυτό που πετυχαίνουν είναι να βγάλουν άχρηστο έναν άξιο εργαζόμενο με σπασμένα πλέον νεύρα για να προσλάβουν έναν νεότερο με λιγότερα χρήματα και επιδοτούμενο από τον ΟΑΕΔ, καθώς υπάρχει ανεργία και ο εκβιασμός είναι μόνιμη πρακτική ελάχιστων άπληστων αντίχριστων υπανθρώπων που δεν διαθέτουν αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό και στέλνουν στον ψυχικό και σωματικό θάνατο συνανθρώπους τους, γιατί ποτέ δεν ικανοποιείται η ματαιοδοξία τους και η απληστία τους για κέρδη. 

Ο έλεγχος από την επιθεώρηση εργασίας είναι ανύπαρκτος στις εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών, ενώ οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ σκληρές και απάνθρωπες καθώς ο εργαζόμενος πρέπει να μιλάει συνεχώς επί οκτώ ώρες με εκατοντάδες ανθρώπους στο τηλέφωνο και να ενημερώνει τις καρτέλες τους.  Σε ποιά άλλη εργασία μιλάει ο εργαζόμενος επί οκτώ ώρες συνεχώς στο τηλέφωνο καθημερινά;  Γιατί να μην ενταχθεί στις βαριές και ανθυγιεινές εργασίες; 

Σκεφτείτε επιπλέον ότι δέχονται καθημερινά οι εργαζόμενοι τις υβριστικές επιθέσεις και απειλές ορισμένων αναξιοπρεπών οφειλετών επειδή τους ενημερώνουν για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, αλλά πολλές φορές και τις υβριστικές επιθέσεις και απειλές του προϊσταμένου που ζητά από τον εργαζόμενο να διεκπεραιώσει όλο και περισσότερες υποθέσεις, χιλιάδες ζητάει καθημερινά από τον κάθε εργαζόμενο και όταν το ωράριο είναι κυλιόμενο γίνεται θανατηφόρα εξαντλητική η δουλειά. 

Το εντελώς παράλογο είναι ότι ο προϊστάμενος καθιστά υπεύθυνους τους εργαζόμενους υπαλλήλους όταν οι οφειλέτες δεν πάνε να πληρώσουν μετά την ενημέρωση για την οφειλή τους, σαν να ήταν οφειλέτες και να χρώσταγαν οι εργαζόμενοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσης οφειλετών που έχουν αρμοδιότητα απλώς να ενημερώνουν τους οφειλέτες!!!   

Στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στις 19/8/2009 στο δελτίο ειδήσεων στις 19.00 ανέφεραν για τις "Εισπρακτικές Εταιρείες" που πιέζουν τους οφειλέτες πάλι...  Δεν γνωρίζουν ότι οι "Εισπρακτικές Εταιρείες" έχουν πλέον καταργηθεί με νέο νόμο που ορίζει ότι μπορούν να υπάρχουν "Εταιρείες Ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις", οι οποίες μόνο να ενημερώνουν τους οφειλέτες μπορούν και δεν μπορούν να πιέζουν γιατί συμφώνα με τον νέο νόμο δεν επιτρέπεται να ασκούν ένδικα μέσα και ούτε μπορούν να έχουν δικηγόρους.  Γιατί δεν λένε στον ALPHA το όνομα της συγκεκριμένης Εταιρείας που δρα ακόμα ως Εισπρακτική και πιέζει παράνομα τους οφειλέτες αν έχουν στοιχεία;  Είναι δυνατόν να θυσιάζεται η αλήθεια στο βωμό της υψηλής τηλεθέασης και του εντυπωσιασμού με γενικότητες και ασύστολα ψευδή;

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, τον Θεό και τους συνανθρώπους σου είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις μεγαλύτερες δυσκολίες και στενοχώριες της ζωής, διαφορετικά είσαι δυστυχισμένος, άπληστος και παγωμένος στην μοναξιά σου έστω και αν βρίσκεις πρόσκαιρη ψεύτικη χαρά στην φιλαυτία, στον εγωισμό, στην αλαζονεία και στον θεοποιημένο υλικό πλούτο σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: Ο ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.

 

ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ένας από αυτούς τους χώρους πέρα από τις ιστοσελίδες είναι και οι servers=υπηρεσίες με τα chat-rooms= δωμάτια ανταλλαγής μηνυμάτων και επικοινωνίας απευθείας σε πραγματικό χρόνο μεταξύ συνδεδεμένων υπολογιστών στο διαδίκτυο).

Οι χώροι επικοινωνίας στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να είναι δίαυλοι ελεύθερης φιλικής επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών αν υπήρχε ένας αυτοέλεγχος από την συγκεκριμένη υπηρεσία=server ώστε να μην μεταβάλλονται σε χώροι ανταλλαγής προσβολών και υβριστικών επιθέσεων όσων θέλουν, πολλές φορές ανώνυμα, να βγάλουν τα απωθημένα τους και να εκτονωθούν με βωμολοχίες παρασύροντας και άλλους να αντεπιτεθούν στην αντικοινωνική συμπεριφορά τους με τον ίδιο τρόπο. 

Είναι δυνατόν μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ να πιστεύει ότι δεν έχει ευθύνη για όσα γίνονται στον IRC chat server της ή να μην μπορεί να τον ελέγξει αποτελεσματικά;  Δυστυχώς υπάρχουν και άλλοι πολύ μεγαλύτεροι κίνδυνοι όταν είναι όλα ανεξέλεγκτα, δηλαδή, να μεταβληθούν σε χώρους όπου παρασύρονται ακόμα και ανήλικα παιδιά σε πορνεία ή να διακινούνται ναρκωτικά και να διαπράττονται άλλες κολάσιμες, αξιόποινες και αποτρόπαιες παράνομες πράξεις. 

Επιπλέον, οι εταιρείες παροχής ίντερνετ θα πρέπει να ελέγχονται και για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν ώστε να μην χρεώνεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο για μια συγκεκριμένη σταθερή ταχύτητα σύνδεσης, η οποία είναι πλασματική και ισχύει μόνο ονομαστικά στα χαρτιά, ενώ η πραγματική ταχύτητα σύνδεσης και πρόσβασης σε δεδομένα και πληροφορίες μπορεί να είναι πολλές φορές αρκετά χαμηλότερη.

 

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - INTERNET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟΙ.  Όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, internet, ορισμένες σελίδες που επισκέπτεσθε έχουν την δυνατότητα να εισάγουν εν αγνοία σας στο υπολογιστή σας ορισμένα αρχεία (cookies είναι η τεχνική τους ονομασία στα αγγλικά) και δεδομένα για τα οποία δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για το περιεχόμενο τους και ότι δεν βλάπτουν την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και την σταθερότητα του υπολογιστή σας. 

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της απώλειας των αρχείων σας και να μολυνθεί από κάποιο ιό ο υπολογιστής σας.  Ρωτήστε έναν τεχνικό από την εταιρεία που σας παρέχει υπηρεσία internet να σας ενημερώσει πως μπορείτε να αποκλείσετε την είσοδό των cookies στον υπολογιστή σας. 

Επιπλέον ενημερωθείτε για την χρησιμότητα των προγραμμάτων anti-virus, firewall και anti-spyware που προστατεύουν τον υπολογιστή σας από επικίνδυνα προγράμματα και ιούς στο internet, και άλλες κακόβουλες επιθέσεις. 

Δεν είναι αλήθεια ότι τα cookies είναι απαραίτητα σε ορισμένες ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε ως εγγεγραμμένος χρήστης για την δική σας υποτίθεται ασφάλεια.  Υπάρχουν πολλά ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας (όπως λέγονται στην τεχνική ορολογία) κατά την διακίνηση πληροφοριών και δεδομένων στο διαδίκτυο, στους διάφορους πραγματικά ασφαλείς δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες στο internet, τα οποία δεν χρησιμοποιούν cookies.

 

 

 

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!:  Το ξερατέ ότι για να συμμετάσχει ένας άνεργος σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για απόκτηση δεξιοτήτων στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή με παραπεμπτικό σημείωμα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να απαντήσει σε γραπτές ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μεταξύ των οποίων ποια είναι η γεωγραφική έκταση της Ελλάδας!  Μια άλλη εξίσου εξαίσια ερώτηση που του τέθηκε ήταν αν έζησε ο Καβάφης στην Αλεξάνδρεια... ωστόσο ο ερωτηθείς προτίμησε να απαντήσει το Κάιρο που πάντα ήθελε να πάει διακοπές!  Αυτό είναι που λένε όταν η λογική πάει διακοπές... 

Προσοχή σε τέτοιου είδους τεστ, για ηλεκτρονικούς υπολογιστές υποτίθεται, μπορεί να σας ρωτήσουν ακόμη και για το ποιος είναι νομάρχης ή υπερνομάρχης και αν δεν θυμόσαστε αλίμονό σας...  Το ομολογώ το μόνο που θυμάμαι καλά τελευταία είναι πόσο έχει ανεβεί η τιμή του πετρελαίου...  (ακόμη και ένας πολιτικός συντάκτης έχει μια λίστα στο γραφείο του με όλα τα ονόματα, υπουργών, νομαρχών, βουλευτών, και άλλων διότι δεν υπάρχει λόγος να τα θυμάται καθώς το έργο τους μας ενδιαφέρει και όχι το ονοματεπώνυμό τους). 

Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα τα κριτήρια επιλογής για κατάρτιση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορεί να είναι οι πολιτικές ερωτήσεις;   Τελικά ο ΟΑΕΔ είναι Οργανισμός Απασχόλησης ή Απαξίωσης του Εργατικού Δυναμικού;  Για δεκαετίες βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα.  Ποτέ θα εφαρμοστεί μια ορθολογική πολιτική;  Μήπως πρέπει επιτέλους κάποτε να αρχίσουμε; 

Δυστυχώς το αστείο και τραγικό μαζί είναι ότι και μετά από δεκαετίες τα πολιτικά και κοινωνικοοικονομικά ζητήματα και προβλήματα που θίγονται στην παρούσα ιστοσελίδα μάλλον θα είναι ακόμα επίκαιρα ακόμη και αν δεν ανανεωθεί θεματικά η ιστοσελίδα!  Τελικά μπορεί να περιμένουμε τόσα χρόνια για να εκπληρωθεί μια υπόσχεση ώστε να φτάσουμε στο σημείο να την ξεχάσουμε... 

Ένα άλλο ανέκδοτο που όλοι έχουμε ζήσει είναι η διαρκής παράταση και αναβολή από έναν υποτίθεται υπεύθυνο από τον οποίο ζητάμε μια υπεύθυνη απάντηση σε ζητήματα που αφορούν τους πολίτες ή την κοινωνία και διαρκώς υπεκφεύγει και αναβάλει με διπλωματικό τρόπο μέχρι να ξεχάσουμε την απάντηση που μας οφείλει. 

Είναι τυχαίο ότι ένας πρωθυπουργός, ο οποίος μετά έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε ότι αυτή η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο;  Δυστυχώς υπάρχει εκτός από τον σωματικό θάνατο και ο καθημερινός ψυχικός θάνατος όταν εργάζεσαι σε μια εργασία που δεν αγαπάς, κανένας δεν σε σέβεται και ακούς και τα χίλια παράπονα από τον καθένα, αλλά αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο από τους προνομιούχους που γεννήθηκαν στα πούπουλα με σκοπό να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες μας και οι τρανοί τύραννοί μας που φτιάχνουν μόνο για τον εαυτό τους τον επί γης παράδεισο και ζουν πιστεύοντας ότι όλος ο πλούτος της γης τους ανήκει και ας πεθαίνουν οι άλλοι γύρω τους. 

Αλλά ο προνομιούχος θα μπορούσε να πει στους φτωχούς και δυστυχισμένους της γης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί κανείς δεν ζει αιώνια... 

Για ορισμένους μεγαλόσχημους τα πάντα είναι δημόσιες σχέσεις και ενώ σε έχουν ξεχασμένο και δεν ξέρουν αν ζεις ή αν πέθανες μπορεί στην λίστα των γραμματέων τους να υπάρχεις ακόμα και να σου στέλνουν χρόνια πολλά στην γιορτή σου για παράδειγμα, ενώ στην πραγματικότητα δεν θυμούνται ούτε το όνομα σου... 

Στην χώρα του παραλόγου αν εργάζεσαι πολύ και ευσυνείδητα σε λένε κουτό γιατί χαλάς το κλίμα της ραστώνης.  Μεγάλες επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο αδυσώπητο ανταγωνισμό με προσωπικό που δεν είναι πλήρως καταρτισμένο και με απηρχαιωμένο τεχνολογικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό. 

Για τις αδυναμίες βρίσκουν σωσίβιο σε μερικά στελέχη με επικοινωνιακή ικανότητα που προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να αποκρύψουν τις ελλείψεις σε επενδύσεις, στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού. 

Ορισμένοι διευθυντές και προϊστάμενοι αντί να βοηθούν τον εργαζόμενο να αποδώσει καλύτερα και να τον μαθαίνουν σε βάθος το αντικείμενο εργασίας, τον χλευάζουν με το παραμικρό και ξεσπούν για τα αδιέξοδα της προσωπικής τους ζωής επάνω του.  Όταν πιέζεις έναν φιλότιμο και εργατικό εργαζόμενο να αποδώσει όλο και περισσότερο εις βάρος της ποιότητας εργασίας τον σπρώχνεις στον κίνδυνο να κάνει λάθη που μπορεί να είναι τραγικά για τον ίδιο και την επιχείρηση, στην οποία εργάζεται. 

Είναι πιθανό αν ένας εργαζόμενος είναι υπεύθυνος, ποιοτικός και άρα αποδοτικός στην εργασία του να προκαλέσει τον φθόνο του εργασιακού περιβάλλοντος και να φροντίσουν μαζί με τον διευθυντή να παραμερίσουν το πρότυπο του εργαζομένου που δεν μπορούν να φθάσουν και να προσπαθήσουν με ψυχολογικό πόλεμο να τον βγάλουν άχρηστο, αλλάζοντάς του αντικείμενα εργασίας και γενικά με διαρκείς ενοχλήσεις να μειώσουν την ποιότητα της εργασίας του. 

Ο πιο φιλότιμος εργαζόμενος σε αυτό το κλίμα δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των ικανοτήτων του, καθώς κυριαρχεί το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, τα μέσα και οι δημόσιες σχέσεις της ρεμούλας και της μίζας.  Για τι είδους ανάπτυξη της οικονομίας, της κοινωνίας και του πολιτισμού μπορούμε λοιπόν να μιλάμε; 

Ας μιλήσουμε καλύτερα για ανέκδοτα!  (Σε ποια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα του κόσμου θα μπορούσε υπουργός να επιβάλει την πρόσληψη της κόρης του σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό και σε ημερήσια απογευματινή εφημερίδα χωρίς να απολυθεί την επόμενη ημέρα ο υπουργός μαζί με την κόρη του;  Αξιοκρατία ώρα μηδέν και δήθεν αντικειμενική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία;

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Ούτε Τηλέφωνο Έχουμε θαυμάσιο οργανισμό που μας προσφέρει το ακριβότερο ίντερνετ στην Ελλάδα από όλη την Ευρώπη και την χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών, όταν βρέχει οι γραμμές κόβονται, όταν κάνει ζέστη δεν λειτουργούν και παρά τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα πάλι λάθος βγάνει η γραμμή όταν δεν μπλέκεται με άλλες... και εις ανώτερα αδέρφια και εις ανώτερα. 

Αν και η αλήθεια είναι ότι τελευταία φαίνεται να υπάρχει καλυτέρευση στις τηλεπικοινωνίες και στις διαδικτυακές υπηρεσίες και ας ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί. 

Στη χώρα της μίζας της διαφθοράς, των μέσων, των δημοσίων σχέσεων και της ρεμούλας ορισμένοι δήθεν μεγαλόσχημοι, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, πανεπιστημιακοί καθηγητές, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοδημοσιογράφοι παρέα με ορισμένους πολιτικούς προκαλούν την κοινωνική σήψη καθώς δεν έχουν κανένα φραγμό όταν θέλουν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, την αλαζονεία και την απληστία τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου χωρίς να φοβούνται νόμο λόγω ατιμωρησίας, αλλά ούτε και θεό, τον οποίο ποτέ δεν πίστεψαν. 

Στο δημοτικό όλοι μάθαμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα και όχι σε (;) ερωτηματικά.  Πότε θα το μάθει ο υπουργός και ο δημοσιογράφος τηλεπαρουσιαστής που έλεγαν συνέχεια στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα (;) ερωτηματικά για τις τηλεφωνικές υποκλοπές...

Ας μην ξεχνάμε ότι η ελεύθερη ενημέρωση που δεν ελέγχεται από ορισμένους μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους χαρακτηρίζεται λαθραία και αναξιόπιστη από τους ίδιους γιατί δεν εξυπηρετεί τα ιδιοτελή συμφέροντά τους. 

Όσοι προτιμούν την σωματική, ψυχολογική ή λεκτική βία από τα λογικά επιχειρήματα, την πειθώ και τον διάλογο στις σχέσεις των ανθρώπων είναι ψυχικά διεστραμμένοι.  Το ίδιο διεστραμμένοι είναι και όσοι δεν δέχονται την κοινωνική αλληλεγγύη πιστεύουν στον αδυσώπητο, αθέμιτο ανταγωνισμό και έχουν ως αξίωμα και υπέρτατη αξία στην ζωή τους "Ο θάνατός σου η ζωή μου και πατούν επί πτωμάτων εξαιτίας της απληστίας τους".

Όσο περισσότερο βάλλεται ο Χριστός και η ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας τόσο περισσότερο δυναμώνει και μας ανασταίνει για 2000 χρόνια, γιατί η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο και ο Θεός είναι η ενσαρκωμένη και αναστημένη αγάπη.

Η έλλειψη αγάπης, αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας μπορεί να φανεί και στην πιο απλή καθημερινότητά μας όταν για παράδειγμα πετάμε τα βρώμικα νερά από το μπαλκόνι μας στο ακριβώς από κάτω μπαλκόνι του γείτονα γιατί βαριόμαστε να σφουγγαρίσουμε και έχουμε και το θράσος να του λεμέ να βάλει τέντα αν ενοχλείται ή απλώνουμε τα σεντόνια και τις κουβέρτες μας μέχρι το παρακάτω μπαλκόνι του γείτονα για να μην βλέπει ούτε τον ήλιο! ή τινάζουμε τα βρώμικα χαλιά μας στο κεφάλι του... δηλαδή ας πρόσεχε να μην ήταν στον κάτω από εμάς όροφο της πολυκατοικίας... επειδή εμείς δεν σεβόμαστε τίποτα ούτε καν τον εαυτό μας, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε... και στου ουσία λόγω υποτίθεται μαγκιάς αυτοεξευτελιζόμαστε...

Οι κάτοικοι της κόλασης με τα μάτια του λογοτέχνη Ανδρέα Καρκαβίτσα περιγράφονται σε μία από τις ιστορίες του με τίτλο "Ο κάτω κόσμος": ο μαυροναύκληρος, όταν έφτασε, κοιτάζει· τι να ιδή; Ο καλύτερος κόσμος πήγαινε εκεί.  Οι άρχοντες με τις ολόχρυσες στολές και με τα σοβαρά τους πρόσωπα.  Οι παπάδες και οι δεσποτάδες με τα φαρδομάνικα και τα ιερά τους γκόλφια· οι καλόγριες και οι γουμένισσες· όλοι τέλος εκείνοι που στον κόσμο περνούν  για κατιτί και τους σέβεται είτε τους φοβάται ο χοντρός λαός, πήγαιναν εκεί κλαίοντας τον Κόσμο που άφησαν και κλωθογυρίζοντας ακόμη στο νου τις άδικες και παράνομες υποθέσεις τους (Καρκαβίτσας Ανδρέας, "Ο κάτω κόσμος", Λόγια της πλώρης, εκδ. Ίδρυμα Τύπου, Αθήνα 2007).

Αν με ρωτήσετε ποιος είμαι για να κρίνω τους άλλους θα απαντούσα ότι δεν θεωρώ ότι είμαι καλύτερος από όσους αναφέρω...  Η πιο μικρόψυχη, χυδαία και φασιστική επίθεση από κάποιον που είχε χάσει την αξιοπρέπεια του ήταν να χαρακτηρίζει ηλίθιο το χαμόγελο αγάπης του συνανθρώπου του, επειδή ο ίδιος από μιζέρια και κακότητα δεν μπορούσε να χαμογελάσει...  Η εξουσία που μπορεί να σκοτώνει συνειδήσεις και ψυχές δεν χαμογελά...  

Η κοσμική ευτυχία φαίνεται να αποτελείται από μικρές στιγμές, ωστόσο αν ισχύει αυτό τότε προφανώς δεν αγαπάμε αληθινά και αδιάλειπτα τον Θεό και τους συνανθρώπους μας και για αυτό δεν ζούμε την αληθινή και παντοτινή ευτυχία, που δεν έχει τέλος ούτε στην παρούσα ούτε στην μέλλουσα ζωή, του γνήσιου χριστιανού (καμιά σχέση με τα ημερολόγια!) καθώς ή ψυχή και η αγάπη είναι αθάνατες και η πηγή της αθανασίας της ψυχής είναι ο Χριστός που αποτελεί την ζώσα Σταυροαναστάσιμη Αγάπη.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ