Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΝΟΜΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

 

[ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ]

"ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" αναφέρει για την Μορφή του Πολιτεύματος στο "Άρθρο 1 Παράγραφος 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Παράγραφος 2. Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Παράγραφος 3.  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα".

Συμφώνα με το Άρθρο 110 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Άρθρο 1 που αφορά την Μορφή του Πολιτεύματος δεν είναι αναθεωρήσιμο.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ με το  Άρθρο 1 παράγραφο 3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡ. 5 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ": ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5: Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 11: "Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση".

ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ...  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ "ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ" ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ 300 ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ...

"ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.

("ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ", ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ 666 ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ.)

ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ;;;  ΞΕΡΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, "ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-CAPITAL CONTROLS", ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ (ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΩ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, "ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-CAPITAL CONTROLS", ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ;  (Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;)

ΗΘΟΣ ΜΗΔΕΝ (0) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! 

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20/7/2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ «ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΑΣ».

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ «ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ». 

ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ 60 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ... 

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/naytilia/story/610384/esy-analipsi-eos-60-eyro-efoplistis-analipsi-eos-50-000-eyro-ti-den-katalavaineis

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ;  ΕΤΣΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;  ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ CAPITAL CONTROL ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΝΩ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ" ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ "ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ" ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ!

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ;

Υ.Γ.  ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ λέει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στον ΗΧΩ 99 8 fm, βιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=RbGbzLPc-60 

(ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=qPZ11lg11CU ) 
Στην συνέντευξή του ο Νότης Μαριάς μιλά για:

1. Τις γερμανικές αποζημιώσεις (01:34), (05:30)
2. Τη διαγραφή του χρέους (05:02).
3. Το νέο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (09:45)
4. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΥΦΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ (02:45) ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΤΟ 2015.

"Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ (ΜΜΕ)"

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΑΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΝΚΣ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ "ΜΟΥΓΚΑ ΜΜΕ".

ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "Η ΑΒΟΥΛΗ ΒΟΥΛΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ" ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. 

ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ:  ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 350 ΣΕΛΙΔΩΝ "ΠΥΚΝΟΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΚΕΙΜΕΝΟ (ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝ ΤΙΣ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΙ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; 

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή "ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ";  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ CAPITAL CONTROL ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ!

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στον ΗΧΩ 99.8 fm για το νέο μνημόνιο που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ  ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

 

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...

 

 

ΠΗΓΗ: http://citypress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_4303.html

 

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

 

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

 

"ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ!!!!"  Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ... ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

 

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

 

 

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Η ΘΗΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

 

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ...

 

 

ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ;

ΤΟ 1453 ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ...  ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ  (http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ (ΕΔΑΦΟΣ-ΥΠΕΔΑΦΟΣ- ΟΡΥΚΤΑ).

Αποκαλύψεις της Wikileaks για πετρέλαια στην Ελλάδα

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BBC: Η Ελλάδα είχε 2 δις πρωτογενές πλεόνασμα από το β’ εξάμηνο του 2011! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BBC: http://www.bbc.co.uk/news/business-16746455

 

KAI (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!)

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Ή ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΛΑΔΙ, ΣΤΑΦΙΔΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΛΠ... ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ "ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ", ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΧΑΛΥΒΑ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ "ΓΕΡΝΟΥΝ",  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΤΟ "ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΠΑΧΘΕΣ ΕΙΔΕΧΘΕΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ (ΑΝΑ)ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ"...

ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΣΟΒΙΑ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ"...

ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΠ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ-ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ...

"ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ" ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ "ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ" ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ...

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ....

ΣΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ "ΔΩΡΕΑΝ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ "ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ "ΓΕΡΝΟΥΝ"... ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ...

 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... ΑΡΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ...

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ "ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ "ΓΕΡΝΟΥΝ" ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ "ΝΙΝΕΥΗ" ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.... ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΔΗ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

 

ΑΝ "ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ"
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΤΕ "ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ";

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΩΣ "ΟΜΗΡΟΙ" ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ;

ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

(ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/webtv/videos/kitrinostypos/1348015/view?pn=1 και 24.02.2014 O «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στη Zougla Tv (2013-2014) https://www.youtube.com/watch?v=rjNHSdh41O0 στο χρονικό σημείο 1:34:06 έως 1:40:26)

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΩΦΕΥΕΙ;  Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΩΦΑΛΑΛΗ" ΜΑΖΙ;

200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; - ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

Οι καινοτομίες του Ποινικού Κώδικα!
 
"Ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος και δέκα χρόνια για όποιον προκαλεί με εικόνες ή μέσω Διαδικτύου τη διάπραξη της πράξης".
 
 "ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "για όποιον προκαλεί", ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;
 
 "200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; - ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=S5iGmVg_fdQ  ".
 
 ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ;
 
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;
 
 ΜΗΠΩΣ Η "ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΙΚΗ" ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;
 Πηγές: Το Βήμα της Κυριακής και http://triklopodia.gr/2014-08-24-105902/ , http://www.enikos.gr/society/258234,O_neos_poinikos_kwdikas.html 

 

 

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

 { "Απίστευτο! Χρωστάμε στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισ. δολάρια (Βίντεο)

Σύμφωνα με την Economist, χρωστάμε στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισ. δολάρια μέσα σε 2 χρόνια!
Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα Eλληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας.
Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο «αγορές».
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους «κορυφαίους» οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη. Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι «αγορές».  Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη «αγορές».Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι «μεγάλες» δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρολόι του παγκόσμιου χρέους του «Economist».  Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.
Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουv δημοσιευθεί τα ονόματα στο παρελθόν.
Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.
Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πει ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.
Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.
Δείτε το ντοκιμαντέρ που τους ξεσκεπάζει!
Το Money Masters μιλάει για το πως οι κεντρικοί τραπεζίτες μας οδηγούν στην παγκόσμια κυβέρνησή τους!
Από το 1996 υπάρχει το ντοκιμαντέρ!"

MONEY MASTERS*
 

 

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/xrostame-stous-evraious-trapezites-50-tris-dolaria.html#ixzz2jsdSgaqC }

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ*:

με ελληνικούς υπότιτλους ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ*

 

 

 

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΘΑΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΕΝΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.  ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΑΘΕΗ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΩΣ "ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ;  ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ... ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...


"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ 360 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 460 ΔΙΣ" (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ!)

 

 

ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ!) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΩ + ΝΙΚΑ...
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  (Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Λουκάς Παπαδήμος) ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ;

ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;

 

 

Οι τρεις λέσχες της παγκόσμιας τάξης. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ στην οποία είναι μέλος ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Λουκάς Παπαδήμος. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 5:
"Lucas Papademos, Visiting Professor of Public Policy, Kennedy School of Government, Harvard University, Cambridge; Senior Fellow, Center for Financial Studies, Goethe University, Frankfurt-am-Main; former Vice-President, European Central Bank, Frankfurt-am-Main; Honorary Governor of the Bank of Greece".
ΕΔΩ http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf )

Οι τρεις λέσχες της παγκόσμιας τάξης.

Ποιοι Έλληνες και ξένοι συμμετέχουν στις συναντήσεις που διοργανώνουν τα οικονομικά λόμπι για την πολιτική και την οικονομία

Τρεις είναι οι κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι κορυφαίοι της πολιτικής και της οικονομίας: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic forum), που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Νταβός, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg Club) και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission).

Στα τραπέζια τους τίθενται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία και την πολιτική (τα τελευταία χρόνια τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η παγκοσμιοποίηση) και αποφασίζονται οι κατευθύνσεις της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής.

Οσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις έχουν μια μοναδική ευκαιρία για διεθνείς δημόσιες σχέσεις και δικτύωση. Οσοι βρίσκονται απ’ έξω θεωρούν ότι οι λέσχες αυτές αποτελούν ευκαιρία για να συγκεντρωθούν οι ισχυροί και να αποφασίσουν την τύχη του κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/11/blog-post_2137.html

 

 

ΔΕΙΤΕ: ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ...

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ:  Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης.  Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά. Μιλάμε για την απόλυτη... ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

Η ύπαρξη της ελιτίστικης αυτής οργάνωσης, της οποίας ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller, είναι αναμφισβήτητη και δεν είναι αποκύημα κάποιας συνωμοσιολογικής θεωρίας.  Πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τα μέλη της, μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρηματιστές, βιομηχάνους, βαρόνους των media και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνέρχονται σ' ένα μυστικό κονκλάβιο και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου. Ορισμένοι τους αποκαλούν "η μυστική κυβέρνηση", "το κατεστημένο", "η παγκόσμια ελίτ" .

Η ιδέα του Ροκφέλερ για τη δημιουργία της ...
επιτροπής, του προέκυψε αφότου διάβασε ένα βιβλίο του Μπρεζίνσκι (Zbignew Brzezinski) με τον τίτλο Βetween Two Ages (Ανάμεσα σε δύο εποχές), όπου πρότεινε μια πολύ μεγάλου εύρους συμμαχία μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας - εξ ου και ο όρος "Τριμερής"...

Πολλοί συνωμοσιολόγοι επίσης πιστεύουν πως τα μέλη της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του CFR αποτελούν ένα και μοναδικό δίκτυο της ελίτ που προωθεί την παγκοσμιοποίηση και αυτό είναι αλήθεια αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991:
"Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine”και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια.  Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση.  Η υπερεθνική ηγεμονία μιάς διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες....

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/11/blog-post_9600.html

 

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ... 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

 

ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;

 

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;
 

 

[ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 300 ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

Βασιλική Μαύρου: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να πλησιάσει τα παιδιά μου!!! (Video)

Δεν θα απαντήσουμε εμείς στον χυδαίο αθλητή της κολοτούμπας και προπαγανδιστή της ηττοπάθειας και της εθνικής εκπόρνευσης , αλλά μία επώνυμη Ελληνίδα ΜΑΝΑ , η οποία αν δεν το κατάλαβε, του στέλνει μαζί με όλες τις άλλες Ελληνίδες ένα τελεσίγραφο.

Έφτασε ο καιρός ,να πάνε στα τσακίδια ή στον Μπαρόζο και τον Ρομπάϊ (που μπορούν να εκτιμήσουν τα περί παιδοφιλίας παραδείγματα), αυτός και οι υπόλοιποι δωσίλογοι της τρικομματικής χούντας καθώς επίσης και κάθε άλλος αριστεροδέξιος εθνομαγαριστής εντός ή εκτός κοινοβουλίου .

Ανοικτή επιστολή μιας Ελληνίδας μάνας προς κάθε ανώμαλο που βρίσκεται εντός ή εκτός του Ευρωκοινοβουλίου της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και προς κάθε έναν που προσπαθεί να καλλιεργήσει στον Έλληνα πνεύμα και φρόνημα ηττοπάθειας και εκπόρνευσης ως "αναγκαίο κακό".

"Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,
Με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι είμαστε στη θέση των μανάδων που πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!),
καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!
Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!

Εγώ προσωπικά δηλώνω:

1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικό-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να διανοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!
2) Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!
3) Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα, ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Η οικογένειά μου και εγώ όχι μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί- να κόψω οποιοδήποτε κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!
4) ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διανοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό!
Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικειοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!
Όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και σας παρακαλώ να διαδώσετε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις μου αυτές (σε blogs, ιστότοπους, εφημερίδες, κ.α.), ώστε να διαβαστούν από όσους περισσότερους γίνεται εντός και εκτός συνόρων!
Θα χαρώ ακόμα περισσότερο εάν, όσοι συμφωνείτε, το προσυπογράψετε!

Μετά τιμής,
Βασιλική Ιακ. Μαύρου
μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων).

(Υ.Γ.: Το επίμαχο βίντεο υπάρχει στο webtv του ΑΝΤ1, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κυκλοφορήσει παντού! Παρακαλείται όποιος γνωρίζει τον τρόπο, να το επισυνάψει στο κείμενό μου. Ευχαριστώ!)"


Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ....>

ΠΗΓΗ: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/12/video_16.html ]

 

Τρίτη 13/12/2011 Αντ1 (εκπομπή Παπαδάκη)
"ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."
Δείτε ποιοί είναι αυτοί που ανέλαβαν εργολαβικά την σωτηρία της πατρίδας μας

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΘΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΚΡΑ"...  "ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ" ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΤΗΝΟΣ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΑΣΙΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΜΕ.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΞΑΓΙΑΣΤΗΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΞΑΓΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΙΚΑ;;;; 

ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ";;;;

ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙ "ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ;;;;

(ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ "ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ; ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ; ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ;  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… 

ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ!  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ Βασιλικής Μαύρου: "Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!" ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ «ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ» στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι «είμαστε στη θέση των μανάδων που πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!)…», όπως ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ η άξια Ελληνίδα μάνα, κυρία ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.  ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩ.  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ… ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ...  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ.   ΑΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.)

 

 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΛΕΝΕ....
 

[ Τι γίνεται στην Ισλανδία ;

ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;
Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.

Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.

Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;

Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:

2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.

2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.

2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.

Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.

Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.

H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.

Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.

Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια Magna Carta λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.

Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.

Μίλησαν για όλα αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Φυσικά ΟΧΙ!


Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/10/blog-post_5955.html ]

 

 

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ", ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦ 3, ΣΤΙΧΟΣ 11 «Ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω».

"Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΩΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, "ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.

ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ 300 ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΑ.Ο.Σ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,  ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ: Κοινωνία Αγάπης και Δικαιοσύνης του Χριστού χωρίς αγίους δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε...  Πρώτα θα αλλάξουμε τον εαυτό μας με την Χάρη του Αγίου Θεού για να αλλάξουμε και την κοινωνία αφού απαλλαγούμε από την απληστία και τα πάθη μας και μοιράσουμε δικαία όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά με Αγάπη και Δικαιοσύνη Χριστού...

Για να βιώνουμε την Ανάσταση του Χριστού από αυτή την ζωή και να σώσουμε την αιωνία ψύχη μας

Αυτή η εμμονή ελαχίστων να λένε ότι η Εκκλησία του Χριστού και η Δικαιοσύνη του έχει σχέση με αντίχριστες υλιστικές ανθρώπινες ιδεολογίες προσβάλει τον Ιερό Αγώνα των Ελλήνων που πολεμούσαν πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Ελευθερίας της Πατρίδος και δεν προσκυνούσαν τους αντίχριστους άρχοντες του κόσμου τούτου...  Ας δούμε τον Κολοκοτρώνη, τον Στρατηγό Μακρυγιάννη, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους.

Ας μην προσβάλουμε πότε την Μια Αγία Εκκλησία του Χριστού και την Ελλάδα των ηρώων...

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ "ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

 

 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm  , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 http://www.freevolition.gr/666.htm ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

H ομιλία του Προέδρου κ. Μιχάλη Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη
 

 

Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης μιλάει στο "ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ (ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;

ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ...  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...

ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ...

ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ 2006 ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ .

Η αλυσίδα της αιρετικής ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ Κοινωνίας έχει ως εξής: Ο λαός στο Ναό με τον Ιερέα μνημονεύει τον Επίσκοπο, οι Επίσκοποι ως Σύνοδος μνημονεύουν τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μνημονεύει τον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον αντίχριστο αιρετικό "αλάθητο" Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας για να καταδειχθεί η κοινή πίστη μας ώστε να γινόμαστε ένα σώμα της Οικουμενικής Παναίρεσης και να οδηγούμεθα στην αιώνια κόλαση...

Σε περίοδο μεγάλης αποστασίας των εσχάτων ημερών, με την Παναίρεση του Οικουμενισμου, που βιώνουμε τώρα ακοινώνητος είναι όποιος κοινωνάει από αιρετικό ή μήπως όχι άρα μπορούμε να κοινωνήσουμε από οικουμενιστές αιρετικούς δήθεν ορθόδοξους Επισκόπους που έχουν εκκλησιαστική επικοινωνία με τον Πάπα και επομένως μπορούμε να κοινωνήσουμε και από τον "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης και τους αιρετικούς Επισκόπους του;  

Χωρίς αληθινή ορθόδοξη πίστη κοινωνάμε αληθινά "Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια" ή προς κατάκριση και καταδίκη;  Είναι επομένως απλώς επιβλαβής η εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση και τους οικουμενιστές αιρετικούς ή οδηγεί στην απώλεια της αθάνατης ψυχής μας στην αιώνια κόλαση εφόσον προδίδουμε τον Χριστό και την διαχρονική Ορθόδοξη ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ;  Η Χάρη και Ευλογία του Θεού μεταδίδεται ΜΟΝΟ στον πιστό λαό που πιστεύει Ορθόδοξα ή και σε όσους έχουν πέσει συνειδητά σε αίρεση;  Ας προσευχηθούμε με ταπεινό φρόνημα και μετάνοια ώστε ο Θεός να μας φωτίσει για να απαντήσουμε ορθόδοξα, ομολογιακά και προς ωφέλεια της αθάνατης ψυχής μας.

ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω".

ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ι΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: "ΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ, ΚΑΝ ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΥΝΕΥΞΗΤΑΙ, ΟΥΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ", ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ" (σελίδα 24 του "Ιερού Πηδαλίου").

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ".

Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

Κατά του Οικουμενισμού

(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

 

ΜΙΑ ΑΛΛΗ "ΦΩΝΗ", του κυρίου Παναγιώτη Θεοδωρίδη, Οικονομολόγου, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΣΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ) ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΙΑ "ΤΟ ΧΡΕΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ "ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ"...  ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ

 

 

 

ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΑΚΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ("ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑ")...

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΟΧΙ", "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;"  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΟΧΙ" ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

 

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.  ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ Ή ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ...

 

 

Τα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστοτελείου!!!
Ερωτήσεις που δεν απαντώνται για ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ):


Ερώτηση 1.
Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2.
Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα...
συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;


Ερώτηση 3.
Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4.
Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;

Ερώτηση 5.
Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές; Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τι «έπαθε» εκεί: α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό! β) Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών! γ) Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές. δ) Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!

Ερώτηση 6.
Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

Ερώτηση 7.
Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;

Ερώτηση 8.
Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

Ερώτηση 9.
Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;

Ερώτηση 10.
Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους; Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος ;

Prof. Konstantinos Tokmakidis
Aristotle University of Thessaloniki
Greece
ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/t-10.html

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 2012 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 300 ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...
Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ "ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ", ΜΕ ΥΛΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΨΗΦΟΣ Ή ΨΟΦΟΣ

 

Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

 

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ...

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ).

ΟΣΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima  : "1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό".  ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ  Σ Η Μ Ε Ρ Α ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ (ΤΡΙΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΦΑΓΕΑ "ΣΤΑΛΙΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ "ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ...  ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...  [(Κρεματόριον)= κλίβανος για την αποτέφρωση νεκρών | ειδικό οικοδόμημα με κλιβάνους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως για την εξολόθρευση των κρατουμένων από τους ναζί].  ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.  "ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ" ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=ΝΑΖΙ (ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ)

 

(Το πρόβλημα είναι η άπληστη, άστοχη και άδικη πολιτική των ελάχιστων οικονομικά και πολιτικά ισχυρών αντίχριστων σιωνιστών που ελέγχουν την οικονομία και την πολιτική του πλανήτη σήμερα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες των οικονομικών επιστημών επηρεασμένοι από τις αντίχριστες ιδεολογίες του καπιταλισμού και του κομμουνισμού θεωρούν ότι όλα είναι αποτέλεσμα των αόρατων υλικών παραγωγικών σχέσεων και δεν θεωρούν καθοριστικό παράγοντα την ψυχή του ανθρώπου που εκφράζεται με τις πράξεις του και βέβαια στις οικονομικές επιστήμες δεν αποδέχονται ότι οι έννοιες "αμαρτία" και απληστία καθορίζουν τις οικονομικές σχέσεις)ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt  (ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ... Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 101% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΕΠ...

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
… … Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.


Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους (ΤΟ 2012 ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 101%)
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt  . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

Το Εξωτερικό Χρέος
Το Εξωτερικό Χρέος καταγράφει τις υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι άλλων χωρών, κατανεμημένες κατά τομέα οικονομίας (Νομισματικές Αρχές, Γενική Κυβέρνηση, Νομισματοπιστωτικά Ιδρύματα και Λοιποί Τομείς), κατά είδος χρηματοοικονομικού μέσου και κατά αρχική διάρκεια υποχρεώσεων (μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες).

Το εξωτερικό δημόσιο χρέος είναι τα ποσά που δανείζονται από ξένες χώρες και Οργανισμούς. Είναι αυτό που το Ελληνικό Κράτος χρωστάει σε άλλα κράτη, τράπεζες, επιχειρήσεις, ιδιώτες. Το χρέος αυτό το δημιουργούν το Κράτος, οι Δημόσιες επιχειρήσεις και άλλοι οργανισμοί και επιχειρήσεις για τις οποίες εγγυάται το Κράτος την πληρωμή.

Το Εξωτερικό Χρέος δεν περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις από μετοχές καθώς και τις άμεσες επενδύσεις.


Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις υποχρεώσεις σε μετοχές και τις άμεσες επενδύσεις υπάρχουν στη Διεθνή Επενδυτική Θέση http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/Πίνακας_ακαθάριστο_εξωτερικό_χρέος.xls 

ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt
 


ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
Το εσωτερικό δημόσιο χρέος είναι αυτό που αντλείται από πηγές μέσα από τη χώρα. Με τη μορφή κρατικών δανείων, ομολόγων, εντόκων γραμματίων κλπ.
List of countries by public debt http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_by_public_debt

 

ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ

 

 

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΩ + ΝΙΚΑ...
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

"ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...

ΟΤΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ...

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ".
 

Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΓΑΠΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

ΑΣ "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ).

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣΘΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ...

ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ".  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ 300 ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ "ΝΕΟΜΟΝΑΡΧΙΚΩΝ ΖΟΜΠΙ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ"...

ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΗ... ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

ΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ...

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ "ΧΡΙΣΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ", ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.  

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...

"ΔΕΝ ΕΞΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ 3ου ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΩΣ "ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ".

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΜΩΝΑ" ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...  ΧΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ "ΒΑΜΠΙΡ" ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ..

ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΑΚΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ("ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑ")...

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΟΧΙ", ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;

 

 

EndGame : Blueprint for Global Enslavement (Greek Subtitles) - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ (19/10/2007) του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement.  To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύος, συγκεντρώνοντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, την "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ" και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.  Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή.

Ξεσκεπάζονται ανοιχτά "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ", η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", οι "Εβραίοι κυρίαρχοι του κόσμου Ροκφέλερ και Ρόθτσαϊλντ", η Ευγονική "ως πολιτική του Σιωνιστικού Εθνικοσοσιαλιστικού Ναζισμού" που δημιούργησε το "Ολοκαύτωμα" και στην συνέχεια την αποδοχή του Κράτους του νέου Ισραήλ που αναμένει τον αντίχριστο Μεσσία του, ο μετανθρωπισμός και ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ των τυράννων και της ελίτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ...

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΑΝ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΛΑΔΙ, ΚΡΑΣΙ, ΣΤΑΦΙΔΑ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ "Steven Angelidis") ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ "ΜΗΝΥΣΗ" ΚΑΤΑ "4ου ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ). 

 

 

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ "ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ" ΣΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ KAI ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ  http://www.jewsnotzionists.org/holocaust-zionism.htm , JEWS NOT ZIONIST .

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...  ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://nkusa.org/

 

 

 

  

Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών» Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!

Διαβάστε δωρεάν το βιβλίο: ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ «Ε.Ε ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ» από την Ιστοσελίδα RELAY OF LIFE (Το Ίδρυμα Υγείας Δρ Rath είναι ο ανάδοχος της «Σκυταλοδρομίας Ζωής και Μνήμης» από τους επιζώντες του Άουσβιτς).  Το βιβλίο εκδόθηκε από το "Ίδρυμα Υγείας Δρ Rath", το οποίο ίδρυσε ο Δόκτορας Mathias Rath.

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΒΟΛEΣ ΤΗΣ «Ε.Ε ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ»

Αυτό το βιβλίο θα σας πει μια ιστορία, που πολλοί από τους αναγνώστες μπορεί, για προφανείς λόγους, αρχικά να την απορρίψουν. Θα το κάνουν αυτό σκεπτόμενοι ότι, αν οι αναγόμενες σε βάθος χρόνου ιστορικές πληροφορίες, που καταγράφονται εδώ, ήταν αληθινές, θα είχαμε σίγουρα ακούσει ξανά για αυτές, στο παρελθόν.

Έχοντας αυτό υπ' όψιν, εμείς, οι συγγραφείς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες, όχι μόνο να διαβάσουν απλώς αυτό το βιβλίο, αλλά να επισκεφτούν και να μελετήσουν τις πηγές των ντοκουμέντων, που αναφέρονται στο κάτω μέρος των σελίδων του.

Για σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, λέγεται στην ανθρωπότητα ότι ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από έναν ψυχοπαθή, τον Αδόλφο Χίτλερ, και τους ρατσιστές, ταραξίες, ναζί που τον περιέβαλλαν.  Παρ' όλ' αυτά, η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος αυτός ήταν ένας κατακτητικός πόλεμος, που καθοδηγήθηκε από το Καρτέλ των Χημικών, του Πετρελαίου και των Φαρμάκων, με σκοπό τον έλεγχο των, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, παγκόσμιων αγορών, στο νεοεμφανιζόμενο τότε, τομέα των πατενταρισμένων χημικών προϊόντων.

 

 

 

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ... (ΜΙΚΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;)

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ "ΜΠΑΝΑΝΙΑ" ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ"... ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ...

ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ (ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ"!!!)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΩΤΕΡΩ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΑΥΤΗ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΜΙΣΘΟ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΛΙΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...  ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΟΥΓΓΟ ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ "ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΙΩΘΕ ΜΙΑ "ΑΗΔΙΑ" (ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!) ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ; Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" Ή ΜΗΠΩΣ "Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;

Αναξιοπρεπώς μπορεί υποτίθεται "να ζήσουν κάποιοι" και με μισθό 300 ευρώ το μήνα "στο δρόμο γλύφοντας κόκκαλα και σερνόμενοι ως ερπετά προσκυνώντας τα άπληστα αντίχριστα σιωνιστικά μεγάλα αφεντικά τους" αλλά αυτό δεν ταιριάζει σε ελεύθερους ανθρώπους, Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς που κάνουν πράξη το "αγαπάτε αλλήλους" σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και αληθινής δικαιοσύνης με αγάπη Χριστού και όχι σε άπληστες απάνθρωπες δήθεν δίκαιες υλιστικές κεφαλαιοκρατικές,  εθνικοσοσιαλιστικές και κομμουνιστικές δομές που δεν βλέπουν τον άνθρωπο ως εικόνα Θεού αλλά ως αντικείμενο, πράγμα και αριθμό χωρίς αιώνια ψυχή και καμιά αξία.
(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΩΤΕΡΩ...)

 

 

[ΩΣΤΟΣΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;  

ΣΟΥΔΑ - Τι προβλέπει η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τη χρήση της με υπογραφή Σαμαρά!

(ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναβεβαιώνουν την προσήλωση τους στους σκοπούς και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών!  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!... Αν τελικά πραγματοποιηθεί στην Συρία ή αλλού, τώρα ή αργότερα ανάλογα με τα διεθνή πολιτικοοικονομικά αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα των ελάχιστων άπληστων ισχυρών σιωνιστών που οραματίζονται να κυριαρχήσουν στην γη...)

03.09.2013 | 00:01 

(ΠΗΓΕΣ: http://www.onalert.gr/stories/souda-mporoun-na-tin-xrisimopoiisoun-oi-usa , http://www.pentapostagma.gr/2013/09/souda-ti-problepei-i-ellinoamerikaniki-sumfonia.html )

 

Η χρησιμοποίηση της βάσης στη Σούδα από τους αμερικανούς σε περίπτωση στρατιωτικού χτυπήματος στη Συρία θεωρείται δεδομένη. Ποιο είναι το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία αυτής της βάσης και πως και πότε οι αμερικανοί μπορούν να την χρησιμοποιούν; Ο υποστράτηγος ε.α Νικόλαος Καρτερουλιώτης έχει καταλήξει σε συμπεράσματα μελετώντας όλα όσα προβλέπει η συμφωνία.

 

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ανάλυσή του η οποία συνοδεύεται από τα σχετικά έγγραφα:

 

Γράφει ο Νικόλαος Καρατουλιώτης υποστράτηγος ε.α.

Συγγραφέας- αρθρογράφος

nkaratouliotis@gmail.com

 

1.Επειδή τις τελευταίες μέρες οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για επιθετικές  στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας με την συμμετοχή των αμερικανικών στρατιωτικών  βάσεων(και όχι μόνο, γιατί ακούστηκε και για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας) που εδρεύουν στην Ελλάδα.

2. Επειδή η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ισχυρίζεται ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας, που απορρέουν από τις υπογραφείσες συμφωνίες έναντι της συμμαχίας.

3. Επειδή το σύνολο των  Μ.Μ.Ε δηλαδή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ή καλύτερα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, συνεχίζουν  την εντεταλμένη υπηρεσία εξαπάτησης του ελληνικού λαού, όπως ακριβώς έπραξαν και με το μνημόνιο.

3. Επειδή οι αδιάβαστοι βουλευτές του μνημονίου εξακολουθούν να είναι εξ ίσου  αδιάβαστοι και με το καθεστώς χρήσεως των βάσεων.

4. Επειδή οι εξίσου αδιάβαστοι δημοσιογράφοι, αντί να ερευνούν και να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, συνεχίζουν να τον  παραπληροφορούν όπως ακριβώς έκαναν και με το μνημόνιο.

5. Επειδή η μόνιμη επωδός όλου του παραπάνω εσμού είναι, «τι να κάνουμε; πρέπει να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα».

 

Γι’ αυτό τον λόγο, διαβάστε τι ακριβώς υπογράψαμε και τι προβλέπουν τα συμφωνηθέντα σχετικά με τις υποχρεώσεις και το καθεστώς λειτουργίας των βάσεων.

 

  

Σημεία ειδικού ενδιαφέροντος , τα οποία αποκαλύπτουν την πραγματική αλήθεια

 

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

 

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναβεβαιώνουν την προσήλωση τους στους σκοπούς και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Η τυχόν χρήση των βάσεων για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας θα είναι αντίθετη στο παραπάνω άρθρο

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν το σεβασμό τους προς το Διεθνές Δίκαιο

Η τυχόν χρήση των βάσεων για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας θα είναι αντίθετη στο Διεθνές Δίκαιο

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες διακηρύσσουν την αφοσίωση τους στην διατήρηση της ειρήνης και να σέβονται την αρχή από ενέργειες, οι οποίες απειλούν την ειρήνη

Εδώ η χρήση των βάσεων θα βάλει φωτιά σε όλη την περιοχή

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν την αφοσίωση τους στην αρχή ότι οι διεθνείς διαφορές θα επιλύονται με ειρηνικά μέσα

Συνεπώς μόνο με ειρηνικά μέσα. Παραχωρώντας τις βάσεις γινόμαστε συνένοχοι στον νόμο της ζούγκλας.

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες βεβαιώνουν ότι οι η Συμφωνία αυτή είναι σύμφωνη προς τα Συντάγματα ή άλλους νόμους τους

 Το Σύνταγμα της Ελλάδας, απαγορεύει την συμμετοχή σε πολεμικές επιθετικές επιχειρήσεις

Τίποτε στη Συμφωνία αυτή δεν αποσκοπεί να βλάψει τις σχέσεις εκατέρου των Συμβαλλομένων Μερών με οποιαδήποτε τρίτη χώρα.

Βλάπτονται τα ελληνικά συμφέροντα, γιατί η Συρία είναι παραδοσιακός σύμμαχος μας.

 

Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και εν ανάγκη να αναστείλει την λειτουργία των βάσεων (περιοριστικά μέτρα).

 

Κύριε πρωθυπουργέ,

 Την παραπάνω σύμβαση την υπογράψατε εσείς προσωπικά ως Υπουργός Εξωτερικών το 1990, επί κυβερνήσεως κ. Μητσοτάκη.

 

 

Επειδή στην παραπάνω συμφωνία είχαν ξεχάσει να συμπεριλάβουν τον ανεφοδιασμό αεροσκαφών των ΗΠΑ εντός του FIR Αθηνών, υπογράφηκε και δεύτερη συμφωνία, η οποία ορίζει σαφώς ότι θα εκτελείται μόνο σε καιρό ειρήνης ( peacetime).

 Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω η παραχώρηση των βάσεων για επιθετικές στρατιωτικές εναντίον της Συρίας συνιστά άμεση εμπλοκή της πατρίδας μας με την δικαιολογία « την τήρηση των δεσμεύσεων» αλλά και την εφαρμογή που απορρέουν από την συμφωνία που υπογράψαμε σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των βάσεων.

 

Ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής με μια απλή ανάγνωση της παραπάνω « Συμφωνίας, Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», θα διαπιστώσει ότι:

 

1. Η τυχόν εμπλοκή της Ελλάδας σε τυχόν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας, είναι παράνομη και αντισυνταγματική και καταπατούμε το Διεθνές Δίκαιο.

 

2. Η τυχόν χρήση των βάσεων αλλά και τυχόν διευκολύνσεις εναέριου ανεφοδιασμού, καταπατούν και καταστρατηγούν τις υπογραφείσες συμφωνίες.

Κύριε πρωθυπουργέ, η εν λόγω συμφωνία υπογράφηκε από εσάς, καθόσον το 1990 εσείς ήσασταν Υπουργός Εξωτερικών.

 Κατόπιν της ανωτέρω σύμβασης, είσαστε υποχρεωμένος να εφαρμόσετε τα συμφωνηθέντα και να απαγορέψετε την χρήση των βάσεων για επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και τον ελληνικό εναέριο χώρο (FIR Αθηνών). Όσο δε για τυχόν συμμετοχή της Ελλάδας δεν πρέπει να γίνεται ούτε καν λόγος.

 

Εάν μη τι άλλο, τιμήστε την υπογραφή σας.

και εν ανάγκη, αναστείλατε την λειτουργία των βάσεων, ως τα άρθρα VII 1  και VII  3 ορίζουν, και τα οποία είσαστε υποχρεωμένος ένεκα θέσεως να πράξετε.]

 

 

 

ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Πρωτοφανή καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

 

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία: Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων -

Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.

Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση και ειρωνεία των σοφών του ΣτΕ καθώς όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας μας συγχρόνως τα ίδια μέτρα καταστρατηγούν, ισοπεδώνουν το δημόσιο συμφέρον και καταστρέφουν την κοινωνία μας για το καλό της οποίας εφαρμόζονται.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες. Αγωνιζόμαστεενάντια στην κυβέρνηση «δωσίλογων» που προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του. Αγωνιζόμαστεενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές. Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία που έχει ξεπεράσει το 30%, αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 3.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τις οδήγησε η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στον ορυμαγδό των νέων αυτών μέτρων λιτότητας και ισοπέδωσής μας, τα οποία κατά τους κυβερνώντες παίρνονται για το καλό μας και για να υπάρξει ανάπτυξη, όμως εδώ και δύο χρόνια συνεχώς βαθαίνει η ύφεση και δεν υπάρχει διέξοδος και τέλος. Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αλήθεια μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ήδη ζούμε σε καθεστώς κατοχής, δουλείας, αποικιοκρατίας γερμανικής προέλευσης. Ποιος πιστεύει ότι είμαστε ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος που θα δώσει ένα τέλος στην αυτοκαταστροφή του, στο φαύλο κύκλο που μας οδηγεί η προδοτική αυτή πολιτική που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας ως ελληνικό κράτος και πολίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας, στην αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή μας από την εθνική κυριαρχία στην οποία προβήκαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης που υπόγραψε ο υπουργός οικονομικών το Μάιο του 2010 χωρίς την έγκριση και κύρωσή της από τη βουλή και με βάση την οποία εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι οποίοι με τις ευλογίες των πολιτικών μας συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε αποικία ή μήπως βρίσκονται.

Αγωνιζόμαστεγια να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του που με μόχθο και κόπο και με τις οικονομίες του έφτιαξε και αγόρασε και να μη του το πάρει η τράπεζα γιατί με την περικοπή του μισθού του δεν έχει πια τα χρήματα για να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Αγωνιζόμαστεγια να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτό τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν, να μένουν άνεργα και να αμείβονται με 500 ευρώ. Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, απλοί διεκπεραιωτές και εφαρμοστές των άθλιων νόμων που ψηφίζει η βουλή αυτή των άθλιων εκπροσώπων μας οι οποίοι για άλλη μια φορά αφού υφάρπαξαν την ψήφο του λαού μας με ψευδή διλλήματα περί δήθεν καταστροφή μας αν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας θεωρούν ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

Η μέχρι τώρα στάση μας και η κλιμάκωση του αγώνα μας όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν και να παρουσιάσουν αλλά αντίθετα υπηρετεί το λαό και το Σύνταγμα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε. Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η προκλητική ισοπέδωση των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία των αδύνατων. Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του, από αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην ανομία. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η ηγεσία μας, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καθώς και οι εκλεκτοί συνάδελφοι που διαφωνούν με τη στάση μας ότι αγωνιζόμαστε για όλα τα ανωτέρω. Η μόνη διέξοδος στην κρίση είναι η σθεναρή και αποφασιστική στάση μας για να τεθεί τέρμα στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και δικαιοσύνης που βιώνουμε και για να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Διαφορετικά αν πάψει να υφίσταται και ο θεσμός της δικαστικής εξουσίας, της δικαιοσύνης που τώρα τελευταία με αφορμή τις κινητοποιήσεις μας βάλλεται από παντού και κυρίως από το εσωτερικό του, την ηγεσία του αλλά και τους ίδιους τους λειτουργούς του δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα πια. Τότε ας συνεχίσουμε να μασάμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εργολάβοι – καναλάρχες και οι πολιτικοί πάτρωνές τους που θαυμάζουμε στη βουλή και ας συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Γιάννης Πενταγιώτης
Εισαγγελέας Πρωτοδικών

ΠΗΓΗ

 

 

 

"ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ "ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ!!!! 

(Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ 300 ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ...)

ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 35 ΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;

ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ...

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

(ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ)

ΤΟ 2011 ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ "Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666".

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μιλάμε δήθεν για δικαιοσύνη και δημοκρατία όταν η "αποχή" στις εκλογές του 2012 ήταν η "πρώτη δύναμη" με 38% περίπου στο σύνολο των εγγεγραμμένων όπως σχεδόν 37% ήταν και το 2015 ενώ ο κατώτατος καθαρός μηνιαίος μισθός του υπαλλήλου έχει φτάσει στα 492 € που νομοθετήθηκε με την δωσίλογη μνημονιακή πολιτική της υποτέλειας η εξαθλίωση και φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ταυτόχρονα με την υπερφορολόγηση των αδύναμων λαϊκών στρωμάτων από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους και 1,5 εκατομμύρια άνεργους, ώστε να πλουτίζουν οι ελάχιστοι διεθνείς τοκογλύφοι μασόνοι αντίχριστοι σιωνιστές και τα ντόπια ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα των λίγων ισχυρών διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων του δημοσίου που πληρώνουν σχετικά μικρό φόρο, όπως οι εφοπλιστές με τις "ξένες σημαίες", αν δεν φοροαπαλλάσσονται ή φοροδιαφεύγουν με τις Offshore-υπεράκτιες εταιρίες σε χώρες-φορολογικούς παραδείσους και την φυγάδευση μεγάλων κεφαλαίων στο εξωτερικό. 

Ωστόσο το χρέος της Ελλάδας αυξάνει και γιγαντώνεται διαρκώς και η λιτότητα μόνιμα αφορά τον φτωχότερα λαϊκά στρώματα ενώ πλουτίζουν από αυτή την λιτότητα του λαού οι ελάχιστοι ισχυροί μασόνοι αντίχριστοι σιωνιστές ληστές του κοινωνικού πλούτου.  ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;  Γιατί πολλοί δεν πήγαμε να ψηφίσουμε, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ αληθινά νέα πολιτικά κόμματα και αληθινά νέους πολιτικούς με ορθόδοξο ήθος Χριστού και δημοκρατικό ελεύθερο φρόνημα  που σέβονται "την ελευθερία και αξιοπρέπεια του πολίτη και ανθρώπου ως Εικόνα του Θεού" και αγαπούν το Έθνος και το κοινωνικό συμφέρον;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Η Απληστία, η Αδικία και ο απάνθρωπος αθέμιτος ανταγωνισμός μειώνει την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης (και γενικότερα ανάμεσα σε ανθρώπους ή έθνη οδηγεί σε συγκρούσεις και πολέμους) καταστρέφοντας την συνεργασία, την αλληλεγγύη, τον υγιή ανταγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και γενικότερα διαστρέφει την αληθινή πρόοδο, την Δημοκρατία και Ελευθερία για όλους τους ανθρώπους μιας Κοινωνίας και ευνομούμενης Πολιτείας.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ", ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.  ΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ... http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ http://www.freevolition.gr/666​.htm  ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ  Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

 

ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ....

ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΑ": ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ;  Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ (ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

 

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Δημοσιογράφος

 

 

ΔΕΙΤΕ: ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ)

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ (συμπληρωμένο)

 

Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο).

 

Δείτε Η Καινή Διαθήκη - Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και με βίντεο (ανανεωμένο)

 

Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

 

Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ...  (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ "EMAIL" ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ "ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ"...  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΙΩΝ...)

 

Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ

 

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ (ΑΡΧΙΚΗ)  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ